Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@16:31:02 GMT

مرگ حتمی انسان باخوردن دانه این میوه!

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۵۸۷۴۲

مرگ حتمی انسان باخوردن دانه این میوه!

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، سیب یکی از میوه هایی است که خواص بسیاری را برای درمان انواع بیماری و کمبودهای بدن دارد. اما دانه سیب حاوی موادی است که در صورت جویدن هیدروژن سیانید آزاد می کند که برای بدن بسایر ضرر دارد. در واقع مقدار خاصی از سیانید باعث مرگ فرد می شود. پس با شنیدن جمله «مرگ حتمی انسان با خوردن دانه سیب!» تعجب نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقاله را حتما مطالعه کنید.

 

دانه‌های سیب حاوی یک ترکیب گیاهی معروف به آمیگدالین هستند. این ماده در مقادیر نسبتا بالایی در دانه‌های میوه هم خانواده با سیب مانند بادام، زردآلو، هلو و گیلاس یافت می‌شود.

 

آمیگدالین بخشی ازمواد شیمیایی دفاعی در دانه و در حالت عادی بی‌ضرر است، اما زمانی که دانه‌ها له، جویده و یا هضم شوند، آمیگدالین به هیدروژن سیانید (سیانور) تجزیه می‌شود. این ماده بسیار سمی و حتی در دوزهای بالا مرگبار است.

 

سیانور به عنوان یک سم در طول تاریخ استفاده قرار گرفته است. این ماده با اختلال در روند تامین اکسیژن سلول کار می‌کند و ممکن است در عرض چند دقیقه (در دوز کافی و بالا) فرد را بکشد.

 

خلاصه اینکه دانه سیب حاوی آمیگدالین هستند و وقتی که این دانه‌ها را می‌خورید یا هضم می‌شوند، سیانور آزاد می‌شود (هرچند که مقدار آن بسیار کم است).

 

خوردن دانه‌های یک عدد سیب، سیانید بسیار کمی تولید می‌کند که حتی انسان را مریض هم نمی‌کند. برای کشتن انسان توسط سیانید باید به ازای هر کیلوگرم وزنش ۱ میلی‌گرم سیانید به آن داد. هر کیلو دانه‌ی سیب دارای حدود ۷۰۰ میلی‌گرم سیانید است بنابراین ۱۰۰ گرم دانه‌ی سیب برای کشتن یک انسان ۷۰ کیلویی کافی است. اگر هر دانه ۰٫۷ گرم وزن داشته باشد باید حدود ۱۴۳ دانه‌ی سیب بخورید تا مسموم شوید. سیب‌ها دارای بین ۲ تا ۲۰ دانه و به طور متوسط ۸ دانه هستند. بنابراین خوردن دانه‌های حدود ۱۸ سیب در یک مرحله می‌تواند شما را از پا درآورد.

هسته‌ی سیب تنها میوه‌ای نیست که دارای ترکیبات سیانوژنیک است بلکه هسته‌ی هلو، زردآلو، گیلاس، بادام و حتی لوبیای لیما نیز دارای این ماده هستند.

 

برنا

2025

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۸۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران

ایسنا/ایلام مدیر جهاد کشاورزی دهلران ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران گفت: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع کلزا تولید شده که این میزان در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی سابقه است.

«جلال یوسفی» در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان دهلران خبر داد و گفت: در سال زراعی جاری  ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی  شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲۵ هزار تن  از این مزارع استحصال گردیده که پیش‌بینی می‌شود  این میزان به ۲۳۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تامین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.
یوسفی افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول مشغول فعالیت هستند و هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های  بیشتر به منطقه صورت گرفته  که بزودی در شهرستان مستقر خواهند شد و با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از همان روزهای ابتدایی برداشت به طرق  مختلف به سمع کشاورزان و کمباین داران رسیده است، کشاورزان عزیز می توانند در صورت مشاهده  هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه  تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی  برخورد گردد.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران  ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا  در این شهرستان بیان کرد: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع  کلزا تولید شده است که این میزان در طول تاریخ  کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.
یوسفی در پایان با تاکید بر صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایا از کشاورزان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیرات مخرب این عمل بر کاهش جذب عناصر غذایی توسط ریشه، کاهش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میکروارگانیسم‌های مفید خاک و همچنین افزایش فشردگی و سله بندی خاک(سفت شدن بافت خاک) از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری نمایند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند!
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • آتش‌نشانان، ١٣٨۵ نفر را از مرگ حتمی نجات دادند