Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، پايگاه اينترنتي فارن پالسي در مطلبي به قلم مايکل سينگ تحت عنوان « فصل مشترکي که حاميان و منتقدان توافق هسته اي ايران مي توانند بر سر آن توافق کنند» نوشت:‌ تهديد دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا مبني بر احتمال خروج آمريکا از توافق هسته اي ايران در صورت عدم اصلاح نقايص و برطرف شدن معايب آن زنگ‌هاي خطر را براي حاميان توافق هسته اي به صدا در آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اين همه خطري که توافق هسته اي را تهديد مي کند چيز تازه اي نيست و بذرهاي نابودي احتمالي آن، در واقع در سال‌هاي 2014 و 2015 و در دوران مذاکرات در اروپا و مباحثات بعدي در واشنگتن پاشيده شد.
هنگامي که دولت باراک اوباما رئيس جمهور سابق آمريکا در تابستان سال 2015 توافق هسته اي را براي بررسي تسليم کنگره کرد، همه اعضاي جمهوريخواه کنگره به همراه تعدادي از دموکرات ها بر ضد آن راي دادند. به همين ترتيب همه نامزدهاي حزب جمهوريخواه در انتخابات رياست جمهوري آمريکا از اين توافق انتقاد کردند ولي شدت انتقادات و حملات هيچيک از آنان به اندازه انتقادات ترامپ نبود. چنين توافقنامه هايي نه تنها مستلزم کسب اجماع بين المللي هستند، بلکه بايد از حمايت کافي ائتلاف داخلي در کشورهايي که آن را امضا کرده اند نيز برخوردار باشند.
تحت اين شرايط فقدان چنين ائتلافي در آمريکا، بايد براي همه طرف‌هاي دخيل در توافق هسته اي ايران، نشانه اي روشن از بروز مشکلات احتمالي پيش رو مي بود. در واقع چيزي که تعجب برانگيز است اين نيست که رئيس جمهور آمريکا هم اکنون تهديد مي کند از برجام خارج مي شود بلکه اين است که چرا وي تاکنون اين کار را نکرده است. اگر بخواهيم اختلافات کنوني در واشنگنن را بر سر برجام به سياست گذاري ميان احزاب دموکرات و جمهوريخواه نسبت دهيم ؛ در هر حال اين اختلافات ريشه هاي ملموس و واقعي دارند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۹۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 

بریجت برینک، سفیر آمریکا در اوکراین اعلام کرد، ایالات متحده اوکراین را از حمله به خاک روسیه با سلاح‌های آمریکایی منع می‌کند.

او گفت: ما اجازه یا تسهیل استفاده از تسلیحات خود را در روسیه و خارج از خاک اوکراین نمی‌دهیم.»

برینک افزود که هدف کاخ سفید قبل از هر چیز کمک به اوکراین برای دفاع از خود و مهار فشار روسیه است.

سفیر آمریکا در حالی چنین اظهاراتی را بیان کرده است که به تازگی دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس گفته بود اوکراین اجازه دارد با تسلیحات انگلیسی به خاک روسیه حمله کند. این اظهارنظر یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که لندن بزرگترین بسته کمک نظامی خود را به اوکراین اعلام کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟