Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@21:54:37 GMT

درمان کچلی با"سیب‌زمینی سرخ‌شده"

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۶۲۵۶۴

مطالعات پژوهشگران نشان می‌دهد که ترکیبات شیمیایی موجود در سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده فوری می‌تواند برای درمان ریزش مو و طاسی مفید باشد. ناطقان: تیمی از پژوهشگران ژاپنی در مطالعات خود موفق شده‌اند ریشه فولیکول مو را که به‌اختصار «HFGS» نامیده می‌شود، در موش‌های آزمایشگاهی طاس مجددا رشد دهند. پژوهشگران در این آزمایش از مواد شیمیایی موجود در سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده صنعتی و مشابه آنچه در فست‌فود‌ها استفاده می‌شود، بهره بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مطالعات، پژوهشگران از ماده شیمیایی دی‌متیل پلی‌سیلوکسان (dimethylpolysiloxane) برای درمان کچلی در موش‌ها استفاده کرده‌اند. این ماده شیمیایی در سیب‌زمینی‌های نیمه‌آماده مورداستفاده در فست‌فود‌ها به کار می‌رود و از ماسیدن روغن روی آن‌ها جلوگیری می‌کند. به باور پژوهشگران، دلیل کاربردی بودن این ماده شیمیایی و تأثیر بسیار مفید آن در رویش دوباره مو‌های ریخته، قابلیت عبور آسان اکسیژن از این ترکیب است.
جونجی فوکودا (Junji Fukuda) استاد دانشگاه ملی یوکوهاما در توضیح این مسئله اعلام کرد: «کلید رویش دوباره مو و ریشه فولیکول آن، انتخاب این مواد پایه برای مخزن کشت در آزمایشگاه بود. ما از ماده شیمیایی دی‌متیل‌پلی‌سیلوکسان که قابلیت نفوذپذیری بالایی در برابر اکسیژن دارد؛ در کف ظروف کشت استفاده کردیم و این موضوع نتیجه‌ای عالی در پی داشت.»
در ادامه پژوهشگران ریشه فولیکول مو (HFGS) را به زیر پوست قسمت‌های کچل‌شده موش‌ها تزریق کردند و دریافتند که در این مناطق مو‌های سیاه و جدید شروع به رویش کردند. به نظر می‌رسد این روش در انسان‌ها نیز کاربرد دارد و نتایج مؤثری به بار خواهد آورد. این مسئله ازآن‌جهت دارای اهمیت است که همه‌ساله در سراسر جهان، میلیارد‌ها دلار برای درمان ریزش مو هزینه می‌شود و روش‌های درمانی رویش مجدد مو به‌تازگی به‌عنوان راه‌حلی درمانی ارائه شده‌اند. متأسفانه مهم‌ترین چالش پیش‌رو در روش درمانی فوق، تولید و ساخت دوباره حجم وسیع فولیکول ریشه مو است. دکتر فوکودا در این مورد می‌گوید: «ما بسیار امیدواریم که تکنیک جدید مورداستفاده در این پژوهش، باعث رویش دوباره مو‌های انسان شود و برای درمان طاسی و ریزش مو و به‌ویژه ریزش موی سر مردان که منجر به طاسی می‌شود (androgenic alopecia) مورداستفاده قرار گیرد.»
وی در ادامه توضیحات خود افزود: «درواقع، ما داده‌های اولیه‌ای داریم که نشان می‌دهد شکل‌گیری ریشه فولیکول انسانی با استفاده از کراتینوسیت‌های (keratinocytes) انسانی و سلول‌های پاپیلای پوست (dermal papilla) امکان‌پذیر است.»
در این تحقیقات دانشمندان از ترکیب سلول‌های پوست موش‌ها با سلول‌های بنیادی موش و انسان استفاده می‌کنند و آن‌ها را در حفره‌های کوچکی روی تراشه‌ای ویژه قرار می‌دهند. پس از سه روز، سلول‌ها با فاصله از یکدیگر و به‌صورت مجزا رشد می‌کنند و از خود خواص فولیکول ریشه مو را بروز می‌دهند. این روش بسیار ساده و درعین‌حال قدرتمند و امیدبخش است.

برچسب ها: درمان کچلی ، سیب‌زمینی سرخ‌شده ، طاسی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان

سرپرست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان این استان از صادرات ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران به خارج از کشور خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از با اشاره به اینکه با توجه به آغاز کشت برنج در اراضی کشاورزی به منظور تأمین و توزیع کود شیمیایی توزیع آن بین کشاورزان شتاب گرفته است، اظهار کرد با پیگیری‌های انجام شده برای تأمین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان مازندرانی از سوی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روند تأمین و ارسال کود شیمیایی به مازندران شتاب گرفته که به طور روزانه ۸۰۰ تا یک‌هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس وارد این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰ هزار تن کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه برای کشاورزی مازندران تأمین شد که حدود ۱۰ درصد از کل سهمیه کودی استان در سال‌جاری است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار تن کود اوره، فسفات و پتاس در سراسر مازندران توزیع شد و روند تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان همچنان با شتاب بیشتری دستور کار است.

مؤمنی با بیان اینکه کشاورزان مازندرانی هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند، گفت: تلاشمان بر این است تمام سهیمه ابلاغی کود شیمیایی مورد نیاز استان تأمین و به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی در ادامه از صادرات مرکبات و کیوی از مبدأ استان مازندران به خارج از کشور خبر داد و مطرح کرد: امسال ۷۶ هزار و ۵۷۷ تن پرتقال در قالب سه هزار و ۶۳۴ محموله و ۲۵ هزار و ۱۲۱ تن نارنگی در قالب یک‌هزار و ۳۱۹ محموله از مبدأ مازندران صادر شد.

این مسئول با اعلام اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تن مرکبات در قالب چهار هزار و ۹۵۳ محموله از استان صادرات داشتیم، عنوان کرد: ۲۴ هزار و ۲۰ تن کیوی نیز در قالب یک‌هزار و ۵۵ محموله صادرات انجام شد.

مؤمنی از صادرات ۱۰ هزار و ۲۵۶ تن کیوی با ۴۲۵ محموله طی سال گذشته از مازندران به کشور هند بیان و خاطرنشان کرد: سال قبل ۴۸ هزار و ۹۱۲ تن با دو هزار و ۴۵۱ محموله پرتقال از استان مازندران صادرات انجام شد که در این مدت ۱۳ هزار و ۲۸۷ تن نارنگی با ۷۳۵ محموله صادر شد.

کد خبر 748484

دیگر خبرها

  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟