Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیهان نوشت: اخیرا از طرف معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دستور‌العملی 8 ماده‌ای به روسای واحدهای این دانشگاه در مرکز استان‌ها و روسای واحدها و مراکز آموزشی این دانشگاه ابلاغ شد، دستورالعملی که موجب شده برخی آن را مورد نقد قرار دهند و برخی هم از ابلاغ آن تقدیر کنند.

  به اعتقاد بسیاری از دانشگاهیان اجرای درست این بخشنامه بسیاری از نگرانی‌های فرهنگی که در خصوص دانشگاه آزاد وجود دارد را رفع خواهد کرد و منتقدان می‌گویند این بخشنامه باعث ایجاد فضای خفقان در دانشگاه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدتی از ابلاغ بخشنامه 8 ماده‌ای دانشگاه آزاد می‌گذرد، بخشنامه‌ای که منتقدان آن می‌گویند کاهش شور و نشاط را در فضای دانشگاه به دنبال خود دارد و موافقان آن این موضوع را قبول ندارند و می‌گویند این بخشنامه برعکس باعث ایجاد شور و نشاط واقعی در دانشگاه‌ها می‌شود.

 الزام به رعایت عفاف و حجاب در محیط دانشگاهیکی از موارد مهم این دستور العمل فرهنگی دانشگاه آزاد بحث تاکید بر موضوع سلامت فضای عمومی دانشگاه و رعایت هنجارهایی مانند عفاف و حجاب و پرهیز از استعمال دخانیات در فضای دانشگاه است. اگر تا به حال مسیرتان به یکی از دانشگاه‌ها خورده باشد، ممکن است با برخی از مسائل برخورد کنید که باعث تعجب‌تان شده باشد، مثل سیگار کشیدن چند دانشجو در محوطه دانشگاه، که گاهی این مسئله در میان دانشجویان دختر هم دیده می‌شود یا اینکه برخی مواقع هم با پوشش‌های عجیبی که در شان دانشجو نیست، مواجه می‌شوید. این بند از دستورالعمل می‌تواند در صورت اجرای صحیح و البته همکاری همه دانشجویان برای ساختن دانشگاهی در شان یک جوان ایرانی، بسیاری از این ناهنجاری را رفع کند.

ممنوعیت اردوهای مختلط دانشجوییبند چهارم این دستورالعمل، برگزاری اردوهای فرهنگی، علمی و ورزشی در دانشگاه‌ها را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانسته و تاکید کرده ‌است که برگزاری این اردوها به صورت مختلط، تحت هیچ شرایط و عنوانی مجاز نیست مدیریت فرهنگی دانشگاه آزاد با اضافه کردن این بند عزم خود را برای اجرای دقیق این بند جزم کرده و به گفته مسئولان این دانشگاه اجرای آن را پیگیری خواهند کرد. ممنوعیت برپایی کنسرت  در دستور العمل 8 بندی،برگزاری کنسرت‌های موسیقی در محیط‌های دانشگاهی ممنوع است و واحدهای دانشگاهی تحت هیچ عنوان یا مراسمی مجاز به برگزاری آن نیستند.

 میدان‌دهی به عناصر انقلابی

در بند هفت این دستور عمل تاکید شده که  مدیران واحدهای دانشگاهی بویژه معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی  در عموم برنامه‌های فرهنگی واحد محل خدمت، نسبت به میدان دادن برای نقش‌آفرینی دانشجویان و استادان انقلابی، توجه همه‌جانبه مبذول کنند.

در انتها؛ برخی از منتقدان به این بخشنامه می‌گویند که معاونت فرهنگی و مدیران جدید دانشگاه آزاد تلاش دارند با این بخشنامه‌ها یک فضای خفقان در دانشگاه ایجاد کنند چراکه چنین بخشنامه‌هایی تنها باعث نگرانی دانشجویان خواهد شد. برخی از دانشجویان منتقد اعتقاد داشتند که این بخشنامه در نهایت به دیوارکشی میان دانشجویان و جداسازی دختران از پسران خواهد انجامید. آنها معتقد بودند که با توجه به شرایط نحوه پذیرش دانشجو و مبالغی که از دانشجویان در دانشگاه آزاد گرفته می‌شود این اقدامات در نهایت مشکلاتی را برای دانشگاه ایجاد خواهد کرد.هم اکنون این بخشنامه ابلاغ شده و باید دید در آینده چه تاثیرات مثبت یا منفی‌ای بر روی مباحث فرهنگی دانشگاه آزاد خواهد داشت.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری کیهان درباره مخالفت دولت با لایحه عفاف و حجاب

روزنامه کیهان در مطلبی با انتقاد از سیاست‌های دولت درباره لایحه حجاب و عفاف خبر از مخالفت دقیقه نودی دولت سیزدهم با این لایحه داد.

روزنامه کیهان به نقل از علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت نوشت: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً در خصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهادهای مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضائی تقدیم دولت شد.

به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

دیگر خبرها

  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت دولت با لایحه عفاف و حجاب
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • سردار رادان در باره گشت حجاب: ما به خواست رئیس جمهور ، رئیس دستگاه قضا و وزیر کشور وارد شدیم
  • سردار رادان در باره طرح حجاب: ما به خواست رئیس جمهور ،رئیس دستگاه قضا،وزیر کشور وارد این صحنه شدیم
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • واکنش کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاکرمی
  • پاسخ کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاه کرمی
  • پاسخ کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاه کرمی؛ سند منتشرشده جعلی است
  • توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمان