Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نايب رئيس شوراي ملي زعفران با اشاره اينکه مقرر شده تا زعفران با نرخ کارشناسي از کشاورزان‎ خريداري کنيم، گفت: بهتر است زعفران به منظور تنظيم بازار، تثبيت آن و حمايت از کشاورزان از سطح بازار جمع آوري شود.

غلامرضا ميري در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاري ميزان اشاره به اينکه نقش بخش خصوصي در خريد توافقي زعفران ناديده گرفته شده است، تصريح کرد: بخش خصوصي نقش بسزايي را در توليد و خريد محصول ملي ايفا مي کند که ناديده گرفته شدن اين بخش توسط بخش دولتي تبعات ناخوشايندي را به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه افزود: عملکرد وزارت جهاد در عدم ايجاد رانت در بخش صاردات زعفران به عنوان يک محصول ملي اصلا مناسب نبوده است زيرا اقدامات اين سازمان شرايط را براي و عقب نشيني بخش خصوصي بيش از بيش فراهم کرد.
نايب رئيس شوراي ملي زعفران در خصوص خريد توافقي زعفران بيان کرد: خريد توافقي زعفران توسط مرکز تعاون روستايي اقدام مناسبي در جهت حمايت از کشاورزان و کاشت زعفران در کشور بوده است.
ميري در توضيح نحوه خريداري زعفران از کشاورزان اظهار کرد: مقرر شد ه بود تا زعفران با قيمت کارشناسي از کشاورزان خريداري شود و دراين بين دولت توانايي دريافت تسهيلات براي خريد زعفران را داشته است و با همکاري صادر کنندگان و دولت هماهنگي لازم براي صادرات زعفران به 47 کشور دريافت صورت گرفته بود.
وي در اين باره ادامه داد: دولت قرار بود به مرحله خريد ورود نکند و خريد زعفران از کشاورزان توسط بخش خصوصي صورت گيرد اما در عمل اين امر محقق نشد و و هم اکنون دولت خود طرف مقابل بخش صادرکننده شده است که اين موضوع با اصل ٤٤ قانون اساسي منافات زيادي دارد.
نايب رئيس شوراي ملي زعفران تاکيد کرد: سياست حمايت از کشاورزان و تنظيم بازار براي حمايت از بخش کشاورزي بسيار موثر است ولي در اين بين بايد به صادر کنندگان در بخش خصوصي نيز توجه ويژه اي شود تا مشتريان و بازار خارجي خود را از دست ندهند.
ميري در خصوص اينکه زعفران با چه نرخي از کشاورزان خريداري مي شود، گفت: در مکاتباتي که انجام شده، مستندات وجود دارد که ما اعلام آمادگي کرديم اين محصول را به نرخ کارشناسي که کارشناس ها تعيين مي‌کنند خريداري کنيم.
وي در انتها خاطر نشان کرد: از حدود يکسال قبل جلسات متعددي با معاونان و مشاوران وزير جهاد در اين زمينه برگزار کرديم و بحثي که در اين جلسات مطرح شد آن بود که زعفران به منظور تنظيم بازار، تثبيت آن و حمايت از کشاورزان از سطح بازار جمع آوري شود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۳۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عطااللّه هاشمی، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۷۵۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۱۴ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: انتظار کشاورزان برای اعلام جایزه تحویل گندم چه زمانی به پایان می‌رسد؟

به گفته او، علی رغم گذشت بیش از یک ماه از فصل برداشت، ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است و کشاورزان کماکان چشم انتظار دریافت پول هستند.

هاشمی ادامه داد: براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، مطالبات کشاورزان باید پرداخت شود که متاسفانه این امر مورد بی توجهی قرار گرفته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه دولتمردان نسبت به تخصیص جایزه گندم بی تفاوت هستند، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، خبری از تخصیص جایزه و اصلاح قیمت گندم نیست که استمرار این روند، خرید تضمینی را دچار چالش می کند.

او گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته تولید گندم بالای ۱۴ میلیون تن و حداقل خرید ۱۲ میلیون تن خواهد بود که در صورت بی تفاوتی به جایزه گندم و پرداخت مطالبات، محصول تولیدی صرف خوراک دام و طیور می شود و به نوعی هدر می رود.

کد خبر: 1228966 برچسب‌ها گندم

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • خریدبیش از ۷۷۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خوزستان
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید