Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص علت طولانی شدن پروسه انتخاب فرماندار تبریز گفت:با منتفی شدن گزینه پیشنهادی برای فرمانداری (شکری)، گزینه دیگری را برای فرمانداری تبریز معرفی کردیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  ائل ، مجید خدابخش، استاندار آذربایجان شرقی شامگاه سه شنبه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه تبریز در خصوص علت طولانی شدن پروسه انتخاب فرماندار تبریز گفت: تبریز تا ۱۰ دی ماه فرماندار داشت و شهرتی‌فر تا یک ماه قبل فرماندار تبریز و سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیگیر پرونده حادثه قطار تبریز - مشهد هستیم

وی ادامه داد: با منتفی شدن گزینه پیشنهادی برای فرمانداری (شکری)، گزینه دیگری را برای فرمانداری تبریز معرفی کردیم و مراحل این کار را انجام می دهیم.

خدابخش همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ائل در خصوص پیگیری عاملان حادثه قطار تبریز مشهد، اظهار داشت: پرونده این حادثه در قوه قضائیه باز است و ما نیز همچنان پیگیر موضوع هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی که بنده معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی بودم؛ مشکلی از جهت اعتبارات عمرانی در استان نداشتیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به سند تدبیر توسعه استان، تصریح کرد: در سند تدبیر توسعه استان که با محوریت هسته های کلیدی تدوین شده است؛ بازنگری می شود.

گرفتار بحران مدیریت در پروژه ها هستیم

وی در ادامه به عدم پشتیبانی اداری دستگاه ها از پروژه ها انتقاد کرده و افزود: گرفتار بحران مدیریت در پروژه ها هستیم و نظام اداری ما کارآمد نیست.

استاندار آذربایجان شرقی بر ضروت سرمایه گذاری در استان تاکید کرده و گفت: باید از کارآفرین حمایت شود اما اخذ مالیات از سرمایه گذار توسط دولت نیز امری طبیعی است.

وی ادامه داد: توسعه واحدهای صنعتی استان در اولویت ما است چرا که تجهیزات اغلب این واحدها فرسوده و مربوط به ۴۰ سال قبل می باشد.

خدابخش تولید برق را یکی دیگر از موضوعات اساسی در استان برشمرد و اذعان داشت: با کمبود برق در استان روبرو هستیم و باید نیروگاه جدید احداث کنیم.

از کمپین نامه به رهبر معظم انقلاب برای احیای دریاچه ارومیه حمایت می کنم

استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات لازم برای دریاچه ارومیه، گفت: احیای دریاچه ارومیه پروژه ملی است؛ برای احیای دریاچه اقداماتی چون انتقال آب از رودخانه زاب خوزستان به این دریاچه تعریف شده که با تزریق ۸۰۰ میلیون اعتبار دیگر، ۶۰۰میلیون متر مکعب آب روانه دریاچه خواهد شد.

خدابخش تاکید کرد: از کمپین نامه به رهبر معظم انقلاب توسط فعالین زیست محیطی برای احیای دریاچه ارومیه حمایت می کنم.

در تبریز ۲۰۱۸ دنبال بودجه نیستیم

وی همچنین در خصوص به اعتبارات تخصیص یافته به رویداد تبریز ۲۰۱۸، بیان داشت: در تبریز ۲۰۱۸ دنبال بودجه نیستیم بلکه خواهان گردشگر خارجی هستیم

این مقام عالی دولتی در استان در پاسخ به سوال خرنگاری در خصوص عات مخالفت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از توسعه فضای سبز در تبریز گفت: کلانتری(رییس سازمان حفاظت محیط زیست) به جهت کم آبی، مخالف چمن کاری در کوه عون بن علی تبریز است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه محور کار برای مدیران استان باید مدیریت جهادی باشد؛ افزود: برای مدیران جمعه و روز تعطیل معنی ندارد و طبق داشبورد مدیریتی به اقدامات مسئولین نظارت می کنیم و به همه مدیران گفتیم باید تلگرام داشته باشند تا از فضای رسانه ای و کاری اطلاع بهتری داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی صبح امروز جمعه به همراه استاندار آذربایجان شرقی با حضور میدانی در قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه در جریان پیشرفت کار آن قرار گرفتند.

در این بازدید اعلام شد قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه ۲۸ کیلومتر طول دارد که قرار است با هفت هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری ساخته شود.

قرار است ۱۶ کیلومتر از قطعه ششم آزادراه امسال افتتاح شود که ۱۲ کیلومتر آن آماده آسفالت است.

کل ۲۸ کیلومتر قطعه ششم آزادراه نیز تا پایان سال ۱۴۰۵ تکمیل و افتتاح می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی در این بازدید گفت: امیدوارم تا پایان دولت خبرهای خوبی در حوزه راه استان بشنویم.

مالک رحمتی افزود: قرارداد قطعات سوم و پنجم آزادراه راه تبریز- ارومیه آماده شده و نیازمند دستور وزیر محترم راه است.

وی اضافه کرد: بر اساس مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان ۵۰۰ میلیارد تومان از محل ماده ۵۶ به این طرح اختصاص یافته است.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی نیز از محل اعتبارات سازمان برنامه و بودجه باید به این طرح اختصاص یابد که تاکنون ۱۲۰ میلیارد تومان محقق شده است.

وی یادآوری کرد: سال قبل نیز سازمان برنامه و بودجه قول داد ۲۰۰ میلیارد تومان بدهد که هنوز محقق نشده است.

رحمتی تشریح کرد: بر اساس مصوبه سفر استانی رئیس جمهور ۱۵ هزار تن قیر هم باید به طرح بدهند که اگر هشت هزار تن هم بدهند، مشکل شأن حل می‌شود.

کد خبر 6088928

دیگر خبرها

  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • وکیل در آذربایجان شرقی
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • ◄ تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه های آذربایجان شرقی
  • پروژه‌های فعال نهضت ملی مسکن از مرز ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • سفر وزیر راه و شهرسازی به تبریز
  • بررسی روند جذب اعتبارات عمراني در آب و فاضلاب آذربایجان غربی