Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@21:53:53 GMT

فعالیت 300 مرکز قرآنی در استان مرکزی

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۶۴۰۲۰

فعالیت 300 مرکز قرآنی در استان مرکزی

اراک - ایرنا - رئیس اداره امور قرآنی استان مرکزی گفت: 300 موسسه و خانه قرآنی در نقاط مختلف این استان فعالیت داردکه شامل 180 خانه قرآن روستایی، 20 خانه قرآن شهری و 100 موسسه قرآنی است.

حجت الاسلام محمدرضا شفیعی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در هفت سال اخیر هفت استاد پیشکسوت قرآنی استان مرکزی از سوی سازمان دارالقرآن در مقطع کشوری تجلیل شدند که نشانگر ظرفیت قرآنی این خطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره امور قرآنی استان مرکزی اضافه کرد چهار حافظ برادر و سه حافظ خواهر نیز در 2 سال اخیر از استان مرکزی تجلیل شدند و امسال برای نخستین بار یک خیر، یک مدرس و 2 مدیر قرآنی استان مرکزی از سوی سازمان دارالقرآن کریم برتر شده اند.
وی گفت: در سال 1384 رشد نا متوازن فعالیت های قرآنی در استان مرکزی مشهود بود به طوری که برخی از شهرستان ها مانند اراک در سطح ایده آلی بودند اما برخی از شهرستان ها حتی یک معلم قرآن هم نداشتند و ب همین دلیل تامین اعتبار برای ایجاد زیر ساخت های فعالیت های قرآنی به صورت عادلانه در دستور کار تبلیغات اسلامی استان قرار گرفت وشهرستان هایی که حتی یک معلم قرآن نداشتند امروز از وجود اساتید در همه بخش های قرآنی برخوردار هستند.
حجت الاسلام شفیعی تعامل سازنده مدیران استانی با ظرفیت های مردمی را از مهمترین عوامل موفقیت استان مرکزی در فعالیت های قرآنی دانست و گفت: مسئولان دستگاه های مختلف اجرایی در سال های اخیر حمایت های چشمگیری از فعالیت های قرآنی داشتند که این مهم در کشور بی سابقه است.
رئیس اداره امور قرآنی استان مرکزی بیان کرد: 180 خانه قرآنی روستایی این استان با پشتیبانی استانداری مرکزی ایجاد شد که بسیاری از استان های دیگر کشور از این پشتیبانی و حمایت های مدیریت ارشد استانی برخوردار نیستند.
وی افزود: به تازگی 6 هزار و 500 جلد قرآن مجید با همکاری همه دستگاه های اجرایی استان به خصوص استانداری و تبلیغات اسلامی استان مرکزی چاپ و در اختیار قرآن آموزان قرار گرفت که بر این اساس مشکل کمبود قرآن استان رفع شده است.
حجت الاسلام شفیعی بیان کرد: جشنواره قرآنی گل های محمدی و فاطمی در نخستین دوره با 400 نفر برگزار شد اما امسال بیش از چهر هزار و 800 نفر در چهارمین دوره از این جشنواره قرآنی شرکت دارند و پیش بینی می شود که این جشنواره در سال آینده با حضور بیش از 10 هزار نفر از کودکان و نوجوانان برگزار شود.
وی بیان کرد: جشنواره قرآنی گل های محمدی و فاطمی امسال با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 500 میلیون ریال برگزار شد که یک میلیارد و 290 میلیون ریال این اعتبار از سوی خیران و بقیه نیز از سوی دستگاه های اجرایی استان تامین شد.
رئیس اداره امور قرآنی استان مرکزی شرایط این استان را در بخش حافظان قرآنی نیز مطلوب دانست و گفت: بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب تا سال 1414 باید باید 10 میلیون حافظ قرآن در کشور تربیت شود که با وجود برنامه های مدونی که از سوی نهادهای ذیربط در استان مرکزی تدوین شده بدون شک استان مرکزی در این خصوص پیشتاز خواهد بود.
سازمان دارالقرآن الکریم کشور روز جمعه 13 بهمن ماه جاری از 41 خاد قرآنی تجلیل کرد که از این تعداد علی توکلی به عنوان نیکوکار قرآنی، مرتضی مختاری به عنوان مدرس قرآنی، حجت الاسلام صفر قربانپور و حجت الاسلام محمدرضا شفیعی به عنوان مدیران قرآنی از استان مرکزی تجلیل شدند.
3017/ 6013/خبرنگار: مصطفی مجللی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۴۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد

"اعظم السادات برغمدی" با بیان این که دبیرخانه طرح ملی تلاوت قرآن کریم در مشهد دایر است گفت: همه دختران ۱۴ تا ۲۴ سال می‌توانند در این طرح شرکت کنند و از آموزش‌های ویژه بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: کار ثبت نام از دختران تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری ادامه دارد و علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام به تارنمای طرح ملی قرآن حفظ نور https://beitnarjes.ir/Article/Single/۴۸ مراجعه کنند.

مدیرطرح ملی قرآنی حفظ نور کشور گفت: تربیت نسل جوان، تربیت نسل قرآنی مهدوی، کمک به خواسته رهبری در خصوص تربیت حافظ قرآنی و انتقال فرهنگ قرآنی به خانواده ها از جمله اهداف این طرح است.

برغمدی افزود: این طرح فرصت بی‌نظیری پیش‌ روی دختران علاقه مند به قرآن در استانها قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • عمل به آموزه‌های قرآن، نسخه شفابخش نجات بشریت است
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند