Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از حادثه سانچی، حاشیه‌های مختلفی در رابطه با اجساد جانباختگان این حادثه مطرح شده است. حاشیه‌هایی که بسیاری از آن‌ها رنگ واقعیت نداشته و قابل تایید نیستند.

خبرگزاری میزان: پس از حادثه سانچی، حاشیه‌های مختلفی در رابطه با اجساد جانباختگان این حادثه مطرح شده است. حاشیه‌هایی که بسیاری از آن‌ها رنگ واقعیت نداشته و قابل تایید نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شانزدهمین روز دی ماه، کشتی نفت کش ایرانی به نام سانچی در آب‌های چین با یک کشتی فله بر چینی بر خورد کرد.

در پی این برخورد، کشتی سانچی که حامل میعانات گازی بود منفجر شد و بعد از گذشت چندین روز از سوختن این کشتی، در نهایت روز یکشنبه ۲۴ دی ماه، اعلام شد که سانچی به طور کامل غرق شده است.

پس از اقدامات صورت گرفته به منظور یافتن پیکر‌های خدمه کشته سانچی در نهایت پس از جستجو‌های لازم، ۳ پیکر به خانواده‌های دریانوردان تحویل داده شد.

میلاد آروی، مجید نقیان و محمد کاووسی ۳ دریانوردی بودند که پیکر آن‌ها یافت شد.

بعد از گذشت چندین روز از این حادثه، خانواده جانباختگان سانچی همچنان تاکید دارند که پیکر عزیزانشان باید از زیر آب خارج شود و بار‌ها درخواست خود را به مسئولان اعلام کرده اند.

چشمان خانواده شهدای سانچی هنوز در انتظار است؛ انتظاری که مشخص نیست سرانجام به نتیجه می‌رسد یا خیر.

در حال حاضر اعلام شده که به دلیل عمق دریا، غواصان قادر نیستند خود را به کشتی زیر آب رفته سانچی برسانند و اکنون تنها یک ربات به محدوده کشتی سانچی فرستاده شده است.

اکنون، اما و اگر‌های زیادی در رابطه با پیکر شهدای سانچی مطرح است. یکی از مهم‌ترین سوالاتی که طرح می‌شود این است که آیا به دلیل درجه حرارت بالای آتش، اثری از پیکر‌های شهدای سانچی باقی مانده است یا خیر.

برای شفاف شدن این سوال، گفت و گویی را با یک کارشناس حریق و فرمانده یکی از ایستگاه‌های آتش نشانی داشته ایم.

وی در این باره می‌گوید: استخوان در دمای ۶۰۰ تا ۸۰۰ درجه سانتی گراد به کربن تبدیل می‌شود البته این موضوع بستگی به میزان جذب کلسیوم استخوان‌های افراد نیز دارد.

این کارشناس حریق می‌افزاید: باید اطلاعات حرارت سنج‌ها در رابطه با دمای کشتی سانچی زمان حریق اعلام شود.

این فرمانده آتش نشانی با اشاره به تفاوت دما در نقاط مختلف کشتی سانچی می‌گوید: پیش از غرق شدن کشتی سانچی، کف کشتی در آب بود و بدون شک پیکر‌های خدمه نیز در کف کشته بوده است. ضمن اینکه درجه حرارت در
مخزن‌های حاوی میعانات گازی کشتی، موتورخانه و سایر نقاط مختلف کشتی متفاوت بوده است. تمام خدمه کشتی در یک نقطه متمرکز نبوده اند به همین خاطر به طور قطعی نمی‌توان ادعا کرد که تمام پیکر‌ها از بین رفته است.

وی می‌افزاید: این امکان وجود دارد که خدمه کشتی پس از اطلاع از حادثه فرصت پیدا کرده باشند که لباس حریق به تن کنند. البته باید به این موضوع توجه شود که لباس حریق نیز حدود نیم ساعت در مقابل آتش مقاوم خواهد بود و بیش از آن، پیکر‌ها می‌سوزند.

این کارشناس حریق با اشاره به احتمال باقی ماندن استخوان‌های شهدای سانچی می‌گوید: در پی حرارت، ممکن است استخوان‌ها خرد شده باشند، اما پیدا کردن این استخوان‌ها ممکن است.

وی با بیان اینکه احتمال خورده شدن استخوان‌ها از سوی آبزیان وجود ندارد می‌گوید: به دلیل ریختن میعانات نفتی در دریا، تا شعاعی مشخص، هیچ موجود زنده‌ای در دریا باقی نمی‌ماند به همین خاطر احتمال خورده شدن استخوان‌ها وجود ندارد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003HAe

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۴۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت حریق در شفت هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، موسی فکور عصر جمعه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت برگزار شد، اظهار کرد: حادثه آتش‌سوزی بامداد دو روز پیش، بخش زیادی از روستا را درگیر و خسارت زیادی به مردم وارد کرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با اشاره به خساراتی که این آتش سوزی به ساکنان منطقه وارد کرده است، افزود: ما منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت شروع آتش‌سوزی هستیم.

وی با بیان اینکه سازه‌های چوبی شهرک امامزاده ابراهیم کاملاً خشک و آماده اشتعال بودند، ادامه داد: به دنبال اظهار نظرهای غیر کارشناسی نیستیم و حتماً باید کار کارشناسی انجام شود.

فکور بر لزوم کمک‌رسانی به مردم برای اصلاح و بازسازی واحدهای حادثه دیده تاکید کرد و ادامه داد: بیان کرد: باید آمارهای درست و مناسب داشته باشیم و تعداد دقیق واحدهای تجاری و مسکونی و ابعاد این واحدها را مشخص کنیم، سپس آواربرداری انجام شود.

وی با بیان اینکه امروز باید برای سازه‌های آینده تصمیم بگیریم تا چنین حوادثی تکرار نشود، ادامه داد: می‌توان به جای سازه چوبی، از نمای چوب استفاده کرد تا مردم و کشور متحمل خسارت نشوند.

فکور با تاکید بر اینکه ایجاد روشنایی معابر در مناطق خسارت دیده برای تردد ماشین‌آلات و امنیت در شب ضرورت دارد، گفت: در بازنگری طرح هادی این روستا می‌توان از سازه بتنی با نمای چوب و یا محلول کند سوز روی سازه‌های چوبی استفاده کرد.

کد خبر 6095955

دیگر خبرها

  • منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت حریق در شفت هستیم
  • حادثه آتش‌سوزی امامزاده‌ابراهیم شفت؛ علت و نقص‌ها
  • ۲ کشته در تصادف زنجیره‌ای در آزادراه خلیج فارس
  • آتش سوزی در کارخانه ایزوگام در جاده کلات
  • شستن دست با تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • مهار حریق خودرو در بلوار یاسر شهرکرد
  • آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم بدون خسارت جانی
  • جزئیات آتش‌سوزی مهیب امامزاده ابراهیم شفت/ عکس
  • جزئیات آتش‌سوزی مهیب امامزاده ابراهیم شفت + عکس
  • حریق انبار قطعات خودرو در کرج