Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهدی ایزدی به پیش رو بودن 22 اسفند سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و روز شهید اشاره کرد و گفت : تشکیل بنیاد شهید و امور ایثارگران بر اساس فرمان امام خمینی (ره) در سال 1358 صورت گرفت که در آن زمان تعداد شهدا و جانبازان بسیار کمتر از امروز بود و این مسئله نشان‌ دهنده اهمیت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران و درایت و پیش‌بینی امام (ره) نسبت به آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از ثمرات و دستاوردهای انقلاب اسلامی است که با فلسفه رسیدگی معیشتی و همچنین ترویج امور فرهنگی ایجاد شده است و قوانینی که در سال‌های بعد از تأسیس برای این نهاد مصوب شد عموماً بر اساس همین محورهای مد نظر امام خمینی (ره) بوده است. خوشبختانه تلاش‌های بنیاد نیز در طول سال‌ها در راستای همین اهداف بوده و یکی از نتایج آن طی کردن مدارج علمی مختلف توسط فرزندان شهدا و ایثارگران است و امروز چندین هزار نخبه شاهد و ایثارگر در بخش‌های مختلف علمی و صنعتی کشور حضور دارند.
وی با بیان اینکه کارت شناسایی ایثارگران در سال 1385 صادر شده بود و تا سال 1390 اعتبار داشت ، افزود: بر اساس ملاحظات و تغییراتی که قرار بود در کارت‌ها انجام شود، مهلت اعتبار این کارت‌ها تا پایان سال 1396 تمدید شد و در حال حاضر کارت شناسایی جدید ایثارگران طراحی شده است. کارت جدید مراحل نهایی چاپ را طی می‌کند و در هفته آینده رونمایی می‌شود و ایثارگران گرامی می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه ایثار، کارت‌های جدید را از طریق پست دریافت کنند.
ایزدی یکی از اتفاقات صورت گرفته در مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران را ایجاد آرامش در بین جامعه ایثارگری دانست و گفت : خوشبختانه با مدیریتی که در طول دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بنیاد وجود داشته و خدماتی که ارائه شده، فضای مناسبی در بنیاد و جامعه ایثارگری حاکم شده است.
وی افزود : یکی از این خدمات مناسب پرداخت معوقات و مطالبات باقی‌مانده ایثارگران از چندین دولت گذشته بود که همه مطالبات مربوط به خانواده معظم شهدا مربوط به قبل از دولت یازدهم، تا پایان کار این دولت پرداخت شد. از دیگر فعالیت‌ها اجرای حداکثری قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، تشکیل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و تأسیس صندوق اشتغال و کارآفرینی است که هر کدام از این خدمات، دستاوردهای بسیار مناسبی را در پی داشته‌اند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص آمار ایجاد اشتغال ایثارگران در دولت یازدهم و تاکنون گفت : در این مدت بیش از 51 هزار نفر از این عزیزان در دستگاه‌ها استخدام شده‌اند و بیش از 34 هزار نفر نیز از طریق خدمات و تسهیلات کارآفرینی و خوداشتغالی دارای شغل شده‌اند که جمعاً رقمی بالغ بر 86 هزار نفر است. همچنین در این مدت 417 هزار نفر تحت آموزش‌ها و مشاوره های شغلی ارائه‌شده توسط بنیاد قرار گرفته‌اند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تهیه آئین‌نامه مربوط به شهدای خدمت گفت: آئین‌نامه پیشنهادی توسط وزارت کشور و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و چند سازمان دیگر به کمیسیون اجتماعی دولت ارسال شده و هم اکنون نیز بنیاد نظرات اصلاحی را ارسال می کند . در حال حاضر 24 شغل مخاطره‌آمیز براورد شده‌ است که خطرات جانی در ذات آن‌ها قرار دارد و در این آئین‌نامه به این موارد پرداخته خواهد شد.
ایزدی در خصوص موضوع طرح ترافیک ایثارگران گفت: در ماده 44 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران تصریح شده است «وزارت کشور ضمن هماهنگی‌های لازم نسبت به ارائه خدمات ترددی از جمله آرم و کارت تردد و مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک و مناطق مربوط را برای جانبازان بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر، بر اساس معرفی‌نامه بنیاد به‌صورت رایگان فراهم نماید». بر همین اساس مصوبه اخیر شورای شهر تهران درباره طرح ترافیک این عزیزان مغایر قانون است که لزوم اصلاح آن به این شورا اعلام شده است.
وی همچنین با اشاره به آخرین آمار مناسب‌سازی گلزارهای مطهر شهدا گفت: در سراسر کشور بیش از 20 هزار و 151 گلزار شهید وجود دارد که شامل 223 هزار و 630 مزار شهید می‌شود و تاکنون از این تعداد 14 هزار و 22 گلزار شهید شامل 142 هزار مزار ساماندهی شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۵۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه تنقيح قوانين ايثارگري بايد به سرعت فعال ‌شود

خبرگزاری آریا - معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست با معاون تدوین، تنقیح و انتشار قوانین و مقررات معاونت حقوقی ریاست جمهوری بر سرعت بخشی به فعال شدن تنقیح قوانین ایثارگری تاکید کرد.
به گزارش «ایثار»، «نشست تنقیح قوانین مربوط به ایثارگران» با حضور محسن بزرگی، معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مهدی مهدی‌زاده، معاون تدوین، تنقیح و انتشار قوانین و مقررات معاونت حقوقی ریاست جمهوری روز یکشنبه، نهم مهرماه در معاونت تدوین، تنقیح و انتشار قوانین و مقررات معاونت حقوقی ریاست جمهوری برگزار شد.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با تاکید بر این که حوزه تنقیح قوانین ایثارگری باید به سرعت فعال شود، گفت: بنیاد باید با معرفی نماینده در دولت، تا آخر سال این کار را به نتیجه برساند.
معاون تدوین، تنقیح و انتشار قوانین و مقررات معاونت حقوقی ریاست جمهوری نیز ضمن ارائه توضیحات و مقدمه‌ای درخصوص برنامه‌های این معاونت درباره دو سامانه ملی و سامانه اطلاع رسانی قوانین و مقررات، بیان کرد: از بنیاد شهید و امور ایثارگران درخواست داریم تا نماینده‌ای در کارگروه تنقیح قوانین ایثارگران معرفی کند و مصوبات هیأت وزیران درباره ایثارگران در این کارگروه تنقیح شود. آیین نامه تنقیح برای تصویب به هیأت دولت برود و باید برای قوانین هم نماینده‌ای معرفی شود.
مجتبی قاسمی، مدیرکل حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه این نشست یادآور شد: بنیاد شهید و امور ایثارگران علاوه بر آن‌که نهادی اجرایی ذیل قوه مجریه است، طبق اساسنامه یک نهاد انقلابی هم هست و باید از دفتر مقام معظم رهبری تبعیت کند بنابراین باید در تنقیح، مصوبات هیات امنای بنیاد و تدابیر ابلاغی از سوی دفتر مقام معظم رهبری هم لحاظ شود.
گفتنی است در این نشست درباره تنقیح قوانین و مقررات ایثارگری بحث و تبادل نظر صورت گرفت و مقرر شد معاونت حقوقی ریاست ‌جمهوری یک دوره آموزشی تفصیلی هشت ساعته به منظور آموزش دو سامانه معاونت برای همکاران در معاونت حقوقی و امور مجلس بنیاد و سپس برای سایر کارکنان بنیاد برگزار کند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موسوی مقدم: نخبگان شاهد و ایثارگر کم‌تر از حمایت‌های دولتی برخوردارند
  • ديدار مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان البرز با خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران
  • اجرای رزمایش بزرگ رهروان شهدا در استان سیستان و بلوچستان
  • بازگشت سامانه «ایثار من» به مدار خدمات‌رسانی
  • جامعه ایثارگری می‌تواند جامعه نخبگان را شکل دهد
  • سرويس‌دهي سامانه «ايثار من» از سرگرفته شد
  • «ايثار» در خون خانواده‌هاي ايثارگر اهدا کننده عضو جريان دارد
  • حوزه تنقیح قوانین ایثارگری باید به سرعت فعال ‌شود
  • حوزه تنقيح قوانين ايثارگري بايد به سرعت فعال ‌شود
  • فرهنگ ايثار در کشور ما نهادينه شده است