Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ «حمیدرضا ترقی»، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، درباره اهداف عملیاتی و خروجی کنفرانس اخیر این حزب گفت: در این نشست ها مقدمات و محتویات جلسات شورای مرکزی اتحادیه تهیه و تنظیم می‌شود که براساس آن کمیته دائمی دستور جلسات و برنامه های آینده آی کپ را مشخص می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این نشست، نقش ایران را در مسیر جاده ابریشم بیش از گذشته مورد تاکید قرار داده و بر ضرورت همکاری احزاب آسیایی با اولویت ایران تاکید کردیم، تا با استفاده از سخنرانان مختلف و با تجزیه و تحلیل علمی مسائل آنها را  به تصمیمات اجرایی بدل کنیم.

او درباره بیانیه پایانی این کنفرانس افزود: بیانیه مورد ترجمه قرار نگرفت و برای همین انعکاس داخلی نداشت. مسئله درخواست از ایران برای حل و فصل مشکلات بین اهل سنت و شیعه، تشکر و تقدیر  از ایران به خاطر نقشش در سرکوب داعش و محکومیت اقدام آمریکا برای انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس از ابعاد این بیانیه بود. همچنین در رابطه با مسائل منطقه ای پیشنهادی مطرح شد که ایران و عربستان مشکلاتشان را با گفت و گو حل کنند.

ترقی راجع به ارتباط این کنفرانس به مسائل داخلی کشور اضافه کرد: در مسائل داخلی اولا ما سعی کردیم، یک نمادی از وحدت بین گروه های سیاسی را به منصه ظهور برسانیم و از طرف دیگر تلاش کردیم تا احزاب مشارکت کننده در این اجلاس به مسائل آسیایی توجه بیشتری داشته باشند. نکته دیگر اینکه توانستیم همکاری شورای شهر و وزارت امورخارجه و دولت و همکاری اتاق بازرگانی و  بخش های خصوصی را هم در رابطه با مجموعه این مسائل جلب کنیم و آنها را وارد میدان کنیم.

ترقی در پاسخ به این سوال که آیا این نماد وحدت در داخل هم از سوی حزب موتلفه در قالب "گفت و گوی ملی" پیگیری می شود یا فقط مصرف خارجی دارد، تصریح کرد: ما همیشه در این راستا تلاش خودمان را کردیم؛ تا به صورت مکاتبه بین احزاب و باشگاه سیاسی، دعوت از مسئولین سایر احزاب برای تبادل نظر و تشکیل مجامعی نظیر کنفرانس احزاب همه بتوانند مواضعشان را بیان کنند.

او در پایان تاکید کرد: موتلفه پیشگام گفت و گو است. اولا علاقه مند به تضارب و گفت و گوی ملی بین احزاب هستیم، ثانیا گفت‌وگو را برای حل و فصل مشکلات کشوری و کاهش تنش ها و اختلافات مفید می دانیم. اما احزاب دیگر از این مسئله استقبال نکردند، نامه های ما را پاسخ ندادند یا در مناظره بحث ها را به کلیت نظام کشانده اند. این موانع یک مقداری کار را مشکل کرده با این حال ما آمادگی کامل برای گفت و گوی ملی را داریم، مشروط به اینکه گفت و گو میان احزاب باشد نه احزاب و نظام. 

خبرنگار: امید عبدالوهابی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع عجیب از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!

به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت، در هفته‌های اخیر و پس از افزایش قیمت ارز و سکه در بازار، بحث بر سر تغییر یا عدم تغییر تیم اقتصادی دولت در میان موافقان و مخالفان دولت افزایش یافته است. بحثی که دامنه آن حتی به مجلس و نمایندگان حامی ابراهیم رئیسی نیز کشیده است و چه در نطق‌های میان دستور خود و چه در تذکرها از تغییر تیم اقتصادی می‌گویند، گاهی حتی کار به تهدید نیز کشیده و برخی از نمایندگان خواهان اخراج رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد شدند.

در این میان، حسین انواری، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره انتقادات و درخواست‌ها چهره‌های سیاسی برای تغییر تیم اقتصادی گفت: «اینکه دولت تصمیم به تغییر تیم اقتصادی دارد یا خیر، یک بحث جدا است اما باید دید انگیزه افرادی که این مسئله را مطرح می‌کنند چیست؛ آیا به دنبال تضعیف دولت هستند یا به دنبال تقویت آن. گاهی اوقات دلسوزی‌ها به گونه‌ای است که در پشت ماجرا شیطنت‌هایی برای تضعیف و کاسته شدن توامندی‌های دولت وجود دارد.»

پشت زمزمه‌ها برای تغییر تیم اقتصادی یک شیطنتی وجود دارد
وی با بیان اینکه در حال حاضر دولت مشغول به کار است، گفت: «اگر چه دولت با فراز و نشیب‌ها و یک‌سری مشکلاتی دست به گریبان است اما اعضای مدت در طی این مدت گذشته، سوار بر کار شده و تجربیات جدیدی به دست آوردند؛ اینکه الآن می‌گویند باید تیم اقتصادی تغییر کند باید دید انگیزه‌شان چیست؟ باور من این است که پشت این زمزمه‌ها، یک شیطنتی وجود دارد.»
این چهره سیاسی اصولگرا، با اشاره به اظهارات برخی از اعضای دولت درپی گرانی ارز و دلار، خاطر نشان کرد: «دیگر دولت قبل، دولت قبل مطرح نیست؛ دولت می‌گوید در مواردی که نیاز به ارز هست، من با نرخ خودم تامین می‌کنم و هر کسی اگر مسئله‌ای دارد مطرح کند. یک‌سری بحث‌ها مانند قاچاق یا جوسازی روانی نیز مطرح است که ربطی به دولت ندارد.»

کسی اعتراضی ندارد

وی افزود: «در حال حاضر، دولت کار خود را دارد انجام می‌دهد و خزانه ارزی آن بد نیست. آن چیزی هم که به صورت قانونی و رسمی به مردم مربوط می‌شود را تامین کرده و کسی هم اعتراضی ندارد. برخی می‌خواهند خارج از این قواعد عمل کرده و اقداماتی مانند قاچاق و اختلال در نظام اقتصادی کشور به وجود بیاورند. دولت دارد کار خود را انجام می‌دهد و اینکه دولت قوی یا ضعیف است، به شیطنت‌هایی که مبنی بر جو روانی است، باز می‌گردد.»

انواری درباره سکوت دولت سیزدهم درباره پرونده‌های فساد به خصوص چای دبش گفت: «چه کسی گفته است که دولت این پرونده را بایکوت کرده است؟ پرونده در دستگاه قضایی در حال پیگیری است. خیلی مباحث مطرح می‌شود اما باید آگاهانه‌تر برخورد کرد و یک عده که ناآگاه هستند شروع به تکثیر آن کرده و غافل هستند.»

وی گفت: «باید در انگیزه افرادی که این موارد را تولید کرده و به میان افکار عمومی می‌فرستند، تردید کرد. می‌خواهند به هر بهانه‌ای مانند مسکن، ارز یا بنزین امنیت روانی و اجتماعی را بر هم بزنند و زمانی که موضوعی را پیدا نکردند کی‌گویند چرا اسامی مفسدان را اعلام نمی‌کنید. مگر همه کارهایی که دستگاه قضایی انجام می‌دهد باید اعلام کرد؟ وقتی روی آن کار کردند نتایج مشخص می‌شود.»

دیگر خبرها

  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • دفاع از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • دفاع عجیب از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • مستند «آقای خاص» کشتی برای اولین بار از تلویزیون
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  •  ارتقای سواد سلامت مردم/ محور کار شورای سلامت، سند جامع سلامت باشد