Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سمنان - ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي سمنان گفت : پرورش دام هاي سازگار با محيط به دليل تدوام خشکسالي در اين استان در دستور کار اين سازمان قرار گرفته است.

مصطفي شاه حسيني روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود : يکي از راهکار مقابله با پديده خشکسالي و کم آبي در زمينه دامپروري ، پرورش دام سازگار با محيط مانند گاو ميش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان کرد : پرورش گاو ميش که از دام هاي بومي کشور بوده و نسبت به گاو احتياجات غذايي کمتر و مقاومت بهتري در مقابل بيماري ها دارد يکي از راهکار توسعه بخش دامپروري با وجود پديده خشکسالي و کم آبي در سمنان است.
وي اظهارداشت : با توجه به ظرفيت هاي اين استان توسعه صنعت پرورش گاو ميش هاي اصلاح نژاد شده يکي از اولويت هاي معاونت بهبود توليدات دامي اين سازمان است.
شاه حسيني ادامه داد : طرح اصلاح نژاد و توسعه پرورش گاوميش در استان سمنان از 2 سال پيش تاکنون با هدف استفاده بهينه از توان دام‌هاي بومي کشور ، افزايش درآمد دامداران و ايجاد اشتغال پايدار در دستور کار اين سازمان قرار گرفته است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي سمنان يادآور شد : طرح اصلاح نژاد گاو ميش هاي بومي سمنان با انتقال جنين خالص يک گونه اصلاح‌شده از گاوميش‌هاي ايتاليايي در رحم گاوميش‌هاي بومي اين استان اجرايي شده و طي آن از تعداد 16 راس گاوميش چهار راس دام مولد نر متولد شده که ارزش ژنتيک بالايي دارد و داراي خلوص ژنتيکي 100 درصد است.
وي ويژگي‌هاي رفتاري بسيار مناسب، آرامش بيشتر اين گونه جديد و تسهيل در فرآيند شير دوشي صنعتي و ميانگين توليد شير گاوميش جديد که تا سه برابر گاوميش‌هاي بومي و حداقل 15 کيلوگرم در روز بوده را از مزاياي گاوميش‌هاي اصلاح نژاد شده برشمرد.
شاه حسيني تصريح کرد : گوشت گاوميش در مقايسه با گوشت گاو داراي چربي کمتر و کلسترول آن نسبت به ساير گوشت هاي قرمز 40 درصد کمتر و پروتئين آن 11 درصد و مواد معدني نيز 10 درصد بيشتر است و لذا گوشت گاوميش بدليل کمبود کلسترول براي افراد داراي مشکل قلبي و عروقي نيز مناسب مي باشد.
به گزارش ايرنا در استان بيش از 700 هزار نفري سمنان 2 دامداري 200 راسي، پرورش گاو ميش فعال است.
7342/6026
*خبرنگار: الناز ملکي **انتشار دهنده: جانعلي فتحي
براي آگاهي از تازه‌ترين اخبار و رويدادها در استان سمنان به نشاني IRNASEMNAN@ کانال اخبار ايرنا سمنان مراجعه کنيد.
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۶۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • صدور حکم انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمان
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان