مردم با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن به دشمن ضربه می زنند
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۶۷۶۵۳
به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛ آیتالله ناصر مکارمشیرازی ، مرجع تقلید شیعیان پیش از ظهر امروز در جلسه درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به حدیثی اخلاقی از پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: براساس این حدیث، شاخه درختی روی جاده بود، که سبب اذیت مردم میشد، کسی آمد و این شاخه مزاحم را از جاده دور کرد، به همین عمل کوچک خداوند او را بهشتی کرد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی با بیان اینکه اسلام جنبه مردمی داشته و به حقوق آنها احترام میگذارد، افزود: اسلام برای عدم مزاحمت و برای زشتی آزار و اذیت دیگران اهمیت بسیاری قائل است.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) گفت: اسلام بیش از هفتاد باب دارد، توحید مهمترین دستور اسلام است، و کوچکترین آن این است که اگر موانعی بر سر راه و بر سر جاده افتاده آن را برطرف کنند.
آیتالله مکارمشیرازی بیان کرد: اسلام میگوید مردم باید مراقب یکدیگر باشند و کمترین آزار و اذیتی برای همدیگر ایجاد نکنند، اگر از خانه شاخه درختی بیرون آمده نباید مزاحم مردم باشد، و یا اگر در زمینی چاهی وجود دارد باید حتماً روی آن را بپوشانند تا کسی در آن نیفتد.
وی با تأکید بر آلوده نکردن فضای اجتماعی و عدم تخریب فضای طبیعی از سوی مردم اظهار داشت: امیدواریم این دستورات اسلام را در زندگی پیاده کنیم، اگر همه مراقب باشند جامعهای سالم خواهیم داشت، چراکه زندگی اجتماعی برکات و عوارض دارد، و پیشرفت صنایع و علوم بهواسطه زندگی جمعی است درعینحال زندگی اجتماعی عوارض و مشکلاتی نیز ممکن است داشته باشد.
استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به پیش رو بودن 22 بهمنماه گفت: ان شالله همه در این راهپیماییها شرکت کرده و به دشمن ضربه میزنند و این راهپیماییهای عظیم نشانه علاقه مردم به انقلاب است که با حضور خود دشمن را مأیوس و ناامید کنند، و ما باید نشان دهیم که این امید به نو امیدی منتهی میشود.
آیتالله مکارم شیرازی با تأکید بر تفاوت انقلاب اسلامی با همه انقلابهای دنیا ابراز کرد: همه انقلابهای دنیا یا متکی به غرب و یا متکی به شرق بوده است، بدون این اتکا نمیتوانستند کار خود را پیش ببرند اما انقلاب ایران بدون تکیهبر شرق و غرب پیشرفت کرد، هشت سال جنگ بر ما تحمیل کردند و دشمن در بهترین شرایط به سر میبرد اما هشت سال جنگ را تحمل کردیم و دشمن نتوانست کاری انجام دهد.
وی با بیان اینکه یک عامل پیروزی انقلاب اسلامی وحدت بود، اما در عمل بسیاری برخلاف وحدت گام برمیدارند و این مسئله بسیار اهمیت دارد، افزود: بر اساس آیات قرآن کریم هرکجا اختلاف بود معلوم میشود که عقل حاکم نیست، اختلاف مایه شکست است و انسان عاقل سراغ شکست نمیرود، قلب دشمنان باهم نیست اما خیال میکنی که باهم هستند.
آیتالله مکارم شیرازی دومین عامل پیروزی انقلاب را خلوص نیت اشخاص بیان و تصریح کرد: اگر مردم با وحدت و خلوص نیت دستبهدست هم بدهند، ان شالله این انقلاب تا ظهور امام عصر(عج) باقی میماند.
انتهای پیام/ت
وحدت عامل پیروزی انقلاب اسلامی
منبع: باشگاه خبرنگاران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۷۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
پای درس آقا / تفرقه در جهان اسلام، طبیعی نیست
رهبری میفرمایند: من میخواهم از آحاد مسلمین درخواست کنم که دست خائن دشمنان امّت اسلامی را در این تفرقه ببینند و مشاهده کنند. این تفرقه طبیعی نیست، این تفرقه تحمیلی است، این تفرقه تلقینی است.
به گزارش مشرق، ۱۲ تا ۱۷ ربیعالاول را هفته «وحدت» نام نهادند تا تذکری بر اخوت دینی و انسجام ملی بین ایرانیان و بلکه جهان اسلام باشد. سخنان حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای را در این باب میخوانیم.
امروز ما مسلمانها متأسّفانه به دستور وحدت در اسلام عمل نمیکنیم
امروز در دنیای اسلام گرفتاریها بسیار زیاد است. اسلام اینهمه بر وحدت و یکپارچگی مسلمین و برادری مسلمانان تأکید فرموده است؛ حتّی در اعتصام به حبلالله، میتوان تکتک به حبلالله اعتصام پیدا کرد، امّا این را اسلام توصیه نمیکند؛ وَ اعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا؛ همه با هم به حبل الهی تمسّک کنید، با هم باشید. با اینهمه سفارش و اینهمه تأکید، امروز ما مسلمانها متأسّفانه به این دستور اسلام عمل نمیکنیم؛ نتیجهاش هم همین است که ملاحظه میکنید.
تفرقه در جهان اسلام تحمیل دشمن است
من میخواهم از آحاد مسلمین، مخصوصاً از علما، روشنفکران، مسئولان دولتها، سیاستمداران، زبدگان، نخبگان در همهی کشورها درخواست کنم که دست خائن دشمنان امّت اسلامی را در این تفرقه ببینند و مشاهده کنند. این تفرقه طبیعی نیست، این تفرقه تحمیلی است، این تفرقه تلقینی است. مسلمانان بهطور طبیعی در کنار هم میتوانند زندگی کنند و تجربهها نشان داده است که آنوقتی که وسوسه دشمن، دمدمه دشمن، خباثت دشمن وارد میدان نشده است، با هم زندگی کردهاند. این را ما در کشور خودمان دیدهایم، در عراق دیدهایم، در کشورهای دیگر اسلامی هم مشاهده کردهایم.
چرا دشمن به دنبال تفرقه بین مسلمین است؟
این تفرقه را تزریق میکنند به دنیای اسلام؛ چرا؟ برای اینکه منافع قدرتهای بزرگ در این تفرقه است. نمیخواهند امّت اسلامی یکپارچه باشد؛ نمیخواهند این قدرت عظیم، در افق قدرتهای جهانی سر بلند کند و خودش را نشان بدهد؛ نمیخواهند. اگر امّت اسلامی یکپارچه بود، اگر بر روی مشترکات خود تکیه میکرد، در سپهر سیاست جهانی بدون تردید یک قدرت منحصربهفرد میشد با این جمعیّت عظیم، با این کشورها در مناطق حسّاس عالم، با این منابع و ذخایر زیرزمینی، با این ثروت طبیعی و با این ثروت نیروی انسانی؛ اگر ما متّحد میشدیم، یکچنین پدیدهای دنیا را فرامیگرفت. نمیخواهند این اتّفاق بیفتد. رژیم صهیونیستی را در این منطقه کاشتند برای اینکه ایجاد اختلاف کنند؛ برای اینکه کشورهای منطقه را مشغول کنند به درون خود. ۱۳۹۴/۰۴/۲۷
مسلمانها باید با هر عامل مخالفِ وحدت مقابله بکنند
مسلمانها باید با هر عامل مخالفِ وحدت و ضدّ وحدت مقابله بکنند؛ این یک تکلیف بزرگ برای همه ما است؛ هم شیعه باید این را قبول کند، هم سنّی باید قبول کند، هم شعبههای گوناگونی که در میان شیعیان و در میان سنّیها وجود دارد این را باید بپذیرند. وحدت به معنای تکیه بر مشترکات است. ما مشترکات زیادی داریم؛ میان مسلمانان، مشترکات بیش از موارد اختلافی است؛ روی مشترکات باید تکیه کنند. تکلیف عمده هم در این مورد بر دوش نخبگان است؛ چه نخبگان سیاسی، چه نخبگان علمی و چه نخبگان دینی. علمای دنیای اسلام مردم را از تشدید اختلافات فرقهای و مذهبی برحذر بدارند.
دانشمندان دانشگاهی، دانشجویان را توجیه کنند و به آنها تفهیم کنند که امروز مهمترین مسئله در دنیای اسلام وحدت است. اتّحاد به سمت هدفها؛ هدفِ استقلال سیاسی، هدفِ استقرار مردمسالاری دینی، هدفِ پیاده کردن حکم الهی در جوامع اسلامی؛ اسلامی که دعوت به آزادی میکند، اسلامی که انسانها را دعوت به عزّت و شرف میکند؛ این امروز تکلیف است، این وظیفه است.۱۳۹۲/۱۰/۲۹
منبع: فارس