Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه حدود یک ماه پیش؛ شهردار تهران گزارشی ارائه کرد که در آن ادعا شده بود در دوره قبل در طول دوازده سال شهرداری تهران مرتکب تخلفات گسترده ای شده است. مطابق این گزارش در سال هایی ابتدایی اواخر دهه 80 و ابتدای دهه 90 شهرداری سابق اقدام به بازسازی امامزاده صابر واقع در محله ده ونک تهران نمود اما ساخت سونا و جکوزی در زیرزمین این امامزاده را جایگزین مرمت این امامزاده نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در رابطه با همین امرقاسم میرزایی نکو درباره گزارش نجفی شهردار تهران درباره هزینه‌کرد منابع شهرداری در دوران گذشته به «خبرآنلاین» گفت: به طور کلی موضوع منابع مالی و هزینه‌کرد آنها و مباحثی از قبیل واگذاری پروژه‌های عمرانی یا کمک‌هایی تحت عناوین کمک به نهادهای فرهنگی، مساجد و هیات‌های مذهبی ابهامات جدی دارد.
نماینده دماوند و فیروزکوه با انتقاد از رویه این کمک‌ها در دوران مدیریت سابق شهرداری تهران گفت: به طور مثال زیر امامزاده‌ای در ونک، سونا و استخر و جکوزی ساخته شده و ۳۰ میلیارد برای آن هزینه شده است.
میرزایی نکو تاکید کرد: امامزاده چه نیازی به چنین تشکیلات و ساخت و سازی داشته است و از اساس ساخت یک استخر و جکوزی نباید این رقم هزینه برمی‌داشته است. این دست از سوالات برای مجلس و مردم جدی است و انتظار داریم کلیه این موارد به صورت شفاف رسیدگی شود و جزئیات آن مورد پیگیری اداری و حقوقی قرار بگیرد.
در راستای ابهام زدایی از این موضوع اسماعیل دوستی، عضو اصلاح طلب شورای شهر چهارم، به خبرنگار دیده بان ایران گفت: روزنامه آرمان در گزارش امروز خود اقدام به انتشار نقل قولی از سوی یکی از نمایندگان محترم مجلس کرد در این گزارش به ساخت استخر و سونا در زیر یک امامزاده ده ونک اشاره شده بود. در این گزارش ادعا شده بود شهرداری تهران اقدام به ساخت سونا و جکوزی در زیر زمین امامزاده صابر واقع در ده ونک کرده و هزینه ای 30 میلیاردی بابت آن انجام داده است. در ابتدای امر باید بدانیم که این پروژه جهت رفاه مردم "ده ونک" با توافق اداره اوقاف مصوب و اجرا شده است.

استاندار سابق کهگیلویه و بویر احمد در دوره اصلاحات ادامه داد: این پروژه قبل از شورای شهر چهارم مصوب شده بود و همچنین آقای مسجد جامعی در کمیسیون فرهنگی شورای شهر به صورت جدی پیگیر اجرای این پروژه بود. در چند نوبت بازدید بنده از این پروژه، مردم رضایت خود را از پیگیری آقای مسجد جامعی اعلام می کردند اما دلیل سکوت حاضر ایشان را نمی توان درک کرد! ایشان مانند موارد دیگر فقط سکوت اختیار کرده است.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی همچنین تصریح کرد: در آن محله زمینی وجود نداشت که شهرداری بتواند یک مجتمع فرهنگی و ورزشی ایجاد نماید. با توافق اداره اوقاف مقرر گردید (که این قرارداد به صورت مکتوب موجود است) که مجتمعی فرهنگی، آموزشی و ورزشی در کنار این امامزاده برای مردم آن منطقه ایجاد شود که اینجا جا دارد از اوقاف تشکر کنیم. مطابق این قرارداد شهرداری وظیفه داشت هم امامزاده را بازسازی نماید و هم در زمینی به مساحت 1000 متر یک مجتمع فرهنگی، ورزشی، قرائت خانه، کتابخانه، آموزش، مشاوره و استخرو سونا بسازد و همچنین شبستان امامزاده را گسترش دهد.
همچنین قرار است حدود 5000 متر زیربنای اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در کنار امامزاده با یک طبقه پارکینگ در کنار امامزاده ساخته شود.
دوستی افزود: همگان به خوبی می دانند به دلیل عدم وجود مجتمع فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی در این ناحیه، هدف از ساخت این مجتمع خدمات رسانی به مردم منطقه ده ونک بود.
عضو سابق شورای شهر تهران درخصوص صحت ویا عدم صحت ساخت سونا و جکوزی در زیر زمین امامزاده صابر بیان کرد: سونا و جکوزی به هیچ عنوان در زیر امامزاده نیست بلکه در زمینی مجاور امامزاده است که این زمین را اداره اوقاف جهت ساخت مجتمع فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در اختیار شهرداری گذاشته است. بنده معتقد هستم این پروژه بالای 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
دوستی در پایان خاطرنشان کرد: از اعضای محترم شورای شهر تهران، نمایندگان مجلس و فراکسیون امید درخواست دارم تا از این پروژه بازدید کنند و بعد نظر دهند.

705

شهردار تهران اسماعیل دوستی عضو سابق شورای شهر تهران امامزاده قاضی  صابر ده ونک

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهدیه قزوین به عنوان یک ابر فرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین گفت: پروژه مهدیه یک ابرفرهنگسرا محسوب می‌شود و باید به عنوان یکی از پروژه‌های شهرداری تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد تا آیندگان ما را زیر سوال نبرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، فاطمه اشدری صبح امروز -سه‌شنبه چهارم اردیبهشت- در جلسه صحن علنی شورای شهر قزوین خواستار ارائه گزارش و اطلاعات تمام املاک، ساختمان‌ها و زمین‌هایی که به صورت مشارکتی به نهادها و مؤسسات بدون هیچ‌گونه قرارداد و تفاهم‌نامه واگذارشده به شورا شد.

وی در طرح دیدگاه خود پیرامون لایحه تکمیل و تجهیز ساختمان مهد قرآن کریم اظهار کرد: اموال شهرداری را نمی‌توان هبه کرد، اما می‌توانیم با مجموعه و مؤسسات به صورت مشارکتی اقدام کنیم؛ به همین خاطر اسناد مثبته دال بر مشارکت و همکاری شهرداری با مهد قرآن کریم استان به شورا ارائه شود تا بتوانیم در خصوص تأمین اعتبار تجهیز این ساختمان تصمیم گیری کنیم.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قزوین بر لزوم برقراری مساوات در انعقاد قرارداد با شهرداری از سوی مؤسسات مردمی تأکید و خاطرنشان کرد: تجهیز و تکمیل ساختمان مهد قرآن قزوین هر چند امری پسندیده است اما اگر قرار است با مشارکت شهرداری برای مؤسسه قرآنی تصمیمی گرفته شود باید برای دیگر مجموعه‌های قرآنی نیز برقرار شود.

اشدری ادامه داد: لازم است هر قراردادی که با مشارکت شهرداری وارد هر نوع فعالیت فرهنگی و اقتصادی شده است اسناد و قراردادهای مربوطه ارائه شود و در بخش مشارکت مردمی تعیین تکلیف شود.

وی تصریح‬ کرد: امروز این پروژه از طرف مؤسسه آورده‌ای نداشته و این ادعا در جایی ثبت نشده است. تمام پروژه از سمت شهرداری و با آورده شهرداری هزینه شده و تمام‬ می‌شود؛ ‬ بنابراین همه حقوق این پروژه متعلق به شهرداری یعنی متعلق به مردم و شهروندان است.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین اضافه کرد: یکی از پروژه‌های بودجه سال ۱۴۰۲ پروژه با موضوع مهدویت است و با لحاظ اینکه این پروژه نیمه‌کاره به عنوان ابرپروژه فرهنگی به شمار می‌آید، شایسته است با نظر مساعد همکاران، اعضای شورا که عنوان مهدویت زیبنده این مکان است، سزاوار و شایسته باشد و به نام فرهنگسرای فرهنگی و مذهبی مهدویت مزین شود.

اشدری افزود: پروژه مهدیه یک ابرفرهنگسرا محسوب می‌شود و باید به عنوان یکی از پروژه‌های شهرداری تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد تا آیندگان ما را زیر سوال نبرند.

کد خبر 747131

دیگر خبرها

  • احداث یک مجموعه ورزشی در محله امامزاده یحیی تا دهه فجر/ بازدید اهالی رسانه از بلدیه
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز
  • اصفهان و پورتو؛ خواهرانی از جنس کاشی‌های آبی با دوستی ۵۰۰ ساله
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابرفرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابر فرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • انسداد ورودی بنا‌های تجاری غیرمجاز در غرب تهران
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟
  • یک هتل کوهستان در منطقه ۲ تهران ساخته می شود | راه نجات بوستان های جنگلی تهران از نظر یکی از مدیران شهری