Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@07:15:48 GMT

مشاهده آنفولانزای فوق حاد پرندگان در ۱۷ استان

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۷۸۷۰۳

آنفولانزای فوق حاد پرندگان در ۱۷ استان مشاهده شد. آفتاب‌‌نیوز : معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: سویه ویروس تشخیص داده شده از نمونه های اخذ شده پرندگان مهاجر پارک ملی حیات وحش بوجاق کیاشهر از نوع H۵N۶ است که توسط آزمایشگاه مرجع مرکز ملی تشخیص تائید شده است.
به گزارش آفتاب‌نیوز به نقل از ایلنا، علی‌صفر ماکنعلی معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی ضمن مهم خواندن این سویه آنفلوآنزا از نظر بهداشت عمومی، هدف ازسفرش به استان گیلان را بازدید از منطقه بوجاق و بررسی آخرین اقدامات پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوانزا فوق حاد پرندگان توسط اداره کل دامپزشکی استان خواند و بر تشدید انجام اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای، اطلاع رسانی و آموزش بیماری و نمونه برداری از تلفات احتمالی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور واکنش سریع دامپزشکی گیلان در ردیابی بیماری و مهار آن در نقطه ورودی را بسیار مناسب و موثر ارزیابی کرد.
ماکنعلی گفت: بعد از ۱۲ سال برای نخستین بار یک ویروس جدید به نام ویروس اچ ۵ – ان ۶ در منطقه بوجاق کیاشهر مشاهده شده است که با اقدام به موقع از طریق مجاری دیپلماتیک گزارش را به سازمان جهانی بهداشت ارسال کرده و روی وب سایت سازمان جهانی بهداشت منتشر شده است.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی با اشاره به مهار این بیماری افزود: برای جلوگیری از شیوع بیماری به سایر استان های کشور توصیه های لازم به اداره های کل دامپزشکی استان ها اعلام شد.
وی افزود: در حال حاضر در ۱۷ استان مواردی از بیماری به صورت پراکنده مشاهده شده است.
ماکنعلی گفت: از ابتدای فصل پاییز تاکنون حدود ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ مشکوک به بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور معدوم شده است که ۸۲ درصد آن مرغ تخم گذار هستند.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در خصوص ابتلای این بیماری به انسان گفت: تاکنون هیچگونه گزارشی در خصوص ابتلای انسان به این بیماری در کشور نداشته ایم.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است