Web Analytics Made Easy - Statcounter


معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه وضعیت هوای تهران در وضعیت قرمز قرار دارد، هشدار داد که گروه های حساس در منزل بمانند. 

به گزارش امتداد نیوز، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خصوص آلودگی هوا گفت: روز گذشته که معاون بهداشت وزارت بهداشت، از استانداری تهران درخواست کرد تا ضمن انجام سایر اقدامات، با دو ساعت تاخیر در شروع ساعات کار ادارات موافقت کند، شاخص آلودگی در مرز ۲۰۰ AQI بود و این عدد وزارت بهداشت را ملزم می کند تا هشدار دهد، یعنی روز گذشته به وضعیت بنفش رسیده بودیم، اما براساس پیش بینی سازمان هواشناسی، سطح آلاینده ها به عدد ۱۵۷ کاهش پیدا کرد، یعنی در شرایط اضطرار سطح پایین- قرمز- قرار داشتیم و در این شرایط اقدامات کمیته بحران شهر تهران کفایت می کند که این اقدامات مبنی بر کنترل خودروهای دودزا، طرح زوج و فرد وسایل نقلیه شخصی از درب منازل و تعطیلی مدارس بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: وظیفه وزارت بهداشت ضمن دادن هشدار، اطلاع رسانی است و علاوه براینها، پایگاه های سیار اورژانس و هلال احمر در سطح شهر مستقر هستند.

فرهادی خاطرنشان کرد: در شرایط وضعیت قرمز اضطرار سطح پایین، توصیه ما این است که گروه های حساس جامعه، از قبیل افراد مبتلا به بیماری های قلبی و تنفسی، کودکان، سالمندان، بیماران دیابتیک، افرادی که فشارخون بالا دارند و زنان باردار، از فعالیت در خارج از منزل اجتناب کنند.  

وی با بیان اینکه علاوه بر گروه های حساس، عموم مردم نیز باید از فعالیت طولانی و سنگین یا ورزش خارج از منزل خودداری کنند، تصریح کرد: از کمیته بحران نیز درخواست کردیم، مسابقات ورزشی نیز در فصای باز برگزار نشود.  

فرهادی درخصوص تاثیرات زیست محیطی آلودگی هوا گفت: آلودگی هوا علاوه برنکاتی که ذکر شد، ضرر زیست محیطی و ضررهای اقتصادی نیز به همراه دارد، اخیرا آلودگی های هوا با باران های اسیدی همراه نبوده است، این باران های اسیدی مواد آلاینده را شسته و به سفره های آب زیرزمینی آسیب می زند و درنهایت آب شرب را آلوده می کند، از طرفی نمای ساختمان ها را نیز خراب کرده و محصولات کشاورزی نیز به تبع آن با روان شدن سیلاب های آلوده آسیب می بینند که خوشبختانه در این آلودگی ها بارندگی اسیدی نداشتیم و این ضررهای زیست محیطی کمتر بوده و آلودگی هوا بیشتر به ضررهای انسانی دامن زده است.  

وی گفت: طبق اعلام سازمان هواشناسی با افزایش سرعت باد، سطح آلاینده ها کاهش پیدا خواهد کرد.  

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در سال جاری تهران ۱۲ روز پاک داشته است.  

فرهادی تاکید کرد: توصیه می شود، از دو نوع ماسک N۹۵ و FFP۲ استفاده شود تا افراد کارهای ضروری خارج از منزل را بتوانند انجام دهند. ماسک های معمولی مناسب نیست، زیرا از ماسک باید به گونه ای استفاده شود که کاملا بر صورت منطبق باشد و تنها راه تنفس فرد از طریق ماسک باشد و روزنه دیگری وجود نداشته باشد.  

وی با تاکید بر اینکه مردم از وسایل نقلیه شخصی استفاده نکنند، گفت: طبق برآوردهای سازمان هواشناسی، غلظت آلاینده ها در یکی دو روز آینده کاهش پیدا خواهد کرد.  

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: در طول سال اغلب کلانشهرها با پدیده آلودگی هوا مواجه هستند، اما درحال حاضر تهران بیشترین سطح آلاینده ها را در بردارد.

true برچسب ها : آلودگی هوا محسن فرهادی وزارت بهداشت true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۸۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوا در ۵ نقطه خوزستان «ناسالم» اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در روز جاری (۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) شاخص کیفی هوای ماهشهر با شاخص ۱۵۵ و هندیجان ۱۵۱ AQI به ثبت رسیده که این امر نشان دهنده ناسالم بودن هوا سالم برای همه گروه‌های سنی (قرمز) است.

بر اساس شاخص یادشده افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و افراد دیگر باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

همچنین شاخص کیفی هوای ایستگاه‌های استانداری، حفاری و نیوساید در اهواز به ترتیب با شاخص‌های ۱۱۲،۱۱۹ و ۱۳۷ AQI گزارش شده که این امر نشان دهنده ناسالم بودن هوا سالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) است.

بر اساس شاخص نامبرده افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

وضعیت هوای شهرهای آبادان، اندیمشک، بهبهان، مسجدسلیمان، خرمشهر، رامشیر، رامهرمز، شادگان، شوش و کارون به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.

همچنین هوای شهر حمیدیه با شاخص زیر ۵۰ از وضعیت سالم و پاک برخوردار است.

براساس طبقه‌بندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

استان خوزستان ۲۵ ایستگاه پایش کیفی هوا دارد.

کد خبر 6099551

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای کلانشهر اصفهان برمدار قرمز، زرد ونارنجی
  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • هوا در ۵ نقطه خوزستان «ناسالم» اعلام شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • آلودگی هوا در ۳ شهر خوزستان
  • منطقه ۱۷ تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق