Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور صالحی نیا معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، کارخانه تولید کاتالیست یورو ۵ در شهرک صنعتی محمود آباد افتتاح شد. ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۹ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کارخانه تولید کاتالیست یورو 5  با حضور صالحی نیا معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در شهرک صنعتی محمود آباد افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم افتتاح صالحی نیا معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، یکه زارع مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، امیر آبادی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، صادقی استاندار قم، مونسان مدیرعامل شرکت قطعات اتومبیل ایران، سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم حضور داشتند.

امیرآبادی نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در این مراسم اظهار داشت: در دوران طاغوت با جمعیت 32 میلیون، 6 میلیون بشکه نفت از ایران صادر شد، اما عمران و آبادانی در کشور وجود نداشت، پیشرفت‌های پیش و پس از انقلاب اسلامی با یکدیگر قابل مقایسه نیست.

وی ادامه داد: با وجود تمام پیشرفت‌ها در کشورمان، هنوز مشکلاتی را داریم، در حالی که هر جایی که خودمان را باور کردیم، توانستیم پیشرفت کنیم.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی محیط زیست و هوای ناسالم را جزو چالش‌های کشور دانست و تصریح کرد: امروز تعدادی از کلان‌شهرهای کشور به دلیل آلودگی هوا تعطیل شدند، ساخت کارخانه تولید کاتالیست یورو 5 در راستای کاهش آلودگی هوا است، باید استفاده از فناوری برای کاهش آلودگی هوا را فرهنگ سازی کنیم.

وی ادامه داد: مردم باید به دنبال خرید کالاهای ایرانی باشند هر چند که شاید اشکالاتی در این کالاها باشد؛ شاهد هستیم برخی از تولیدکنندگان استان قم مجبور هستند برای فروش کالاهای خود از برندهای خارجی استفاده کنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: بیشترین مراجعه به نمایندگان مجلس در زمینه اشتغال جوانان است، هر کسی که یک شغل را در کشور ایجاد کند، بزرگترین مجاهدت را کرده و امروز ایجاد شغل جدید بزرگترین خواسته مردم از مسؤولان است. باید به مسؤولان جرات بدهیم که بتوانند اشتغال را ایجاد کنند.

صادقی استاندار قم در این مراسم گفت: نجات اقتصاد کشور در گروی سرمایه گذاری بخش خصوصی است، هر چقدر که بتوانیم نقش تصدی گری دولت را کم و آن را به بخش خصوصی واقعی واگذار کنیم، کار صواب انجام دادیم.

وی خاطرنشان کرد: کارخانه تولید کاتالیست یورو 5 یک واحد مدرن است و این کارخانه به کاهش آلودگی در کشور و استان قم کمک می‌کند.

استاندار قم بیان کرد: 146 پروژه در استان قم با 492 میلیارد تومان سرمایه گذاری به مناسبت دهه فجر افتتاح شد، افتتاح این پروژه‌ها از آمار بیکاری در استان قم می‌کاهد.

مهدی مونسان مدیرعامل شرکت قطعات اتومبیل ایران نیز در این مراسم بیان کرد: در روزهایی که آلودگی هوا موجب تعطیلی شهرها می‌شود، کارخانه کاتالیست یورو 5 توان ساخت یک میلیون قطعه در سال را دارد، به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم که کاتالیست برای خودروها اجباری شود تا هوای سالم تری را در شهرها داشته باشیم.

وی بیان کرد: از سال 94، پروژه ساخت کاتالیست یورو 5 در دستور کار ما قرار گرفت، سه میلیون و 300 هزار و 13 میلیارد تومان برای این ساخت این پروژه صرف شد.

مدیرعامل شرکت قطعات اتومبیل ایران عنوان کرد: با افتتاح پروژه کارخانه کاتالیست یورو 5 برای بیش از 80 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد شد و احداث کارخانه حدود چهار میلیون دلار در سال صرفه جویی به دنبال دارد.

محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم در این مراسم گفت: وی خاطرنشان کرد: از مدیرعامل شرکت صنعتی ایران خودرو تقاضا دارم که در زمینه پرداخت مطالبات واحدهای قطعه سازی خودروی استان قم تسریع کند، این واحدها نیاز به نقدینگی دارند.

وی با بیان اینکه استان قم در زمینه قطعه سازی حرف برای گفتن دارد، بیان کرد: می‌توان شهرک صنعتی محمود آباد را به عنوان شهرک خودرو و قطعه سازی نامید، در طرح آمایش استان قم بر ضرورت توسعه واحدهای قطعه سازی در استان تاکید شد چرا که این واحدها اشتغالزایی زیادی دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم اظهار داشت: امروز پنج طرح صنعتی در استان قم به بهره برداری رسید، این طرح‌ها همگی طرح توسعه دارند و به نفع محیط زیست استان قم هستند.

سیجانی با اشاره به ویژگی‌های شهرک صنعتی محمود آباد اظهار کرد: این شهرک به مرکز کشور نزدیک است و 13 سال معافیت مالی دارد، به همین دلیل شهرک صنعتی محمود آباد برای استقرار واحدهای خودروسازی و قطعه سازی در آن دارای جذابیت است.

انتهای پیام/ش

R7854/P1377/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۸۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر این موزه که در محوطه‌ی طبقه هم‌کف دانشگاه افتتاح شد، شامل گنجینه‌ای ارزشمند از آثار، قطعات، ابزارآلات، تصاویر و سایر اقلام مرتبط با فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه که جنبه تاریخی و هویتی دارد، در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفته است.

علاوه بر افتتاح موزه و بازدید معاون رییس جمهور و هیات همراه از دانشگاه، طی نشستی یک توافق نامه همکاری نیز به امضای طرفین رسید.

در آیین امضای توافق‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و افتتاح موزه این دانشگاه، روح االه دهقانی معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر حمایت از استادان محور و الگو در تربیت دانشجویان توانمند، نوآور و اثرگذار گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده در دانشگاه‌ها که به واسطه اشتغال استادان دانشگاه به آموزش، فعالیت های فناورانه و تولید علم تا حدی به فراموشی سپرده شده، موضوع شاگردپروری است. بیشتر استادان دانشگاه‌های مطرح و فنی کشور، غالبا سرگرم تولید علم و توسعه فناوری بوده و کمتر روی پرورش، تربیت و بالندگی شخصیت و هویت دانشجویان تمرکز داشته‌اند.

وی افزود: این در حالی است که استادانی داریم که از توانمندی و ظرفیت بسیار بالایی در تربیت و رشد دهی دانشجویانی که آینده‌ساز کشور شوند، برخوردارند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از استادانی که در کنار کار علمی خود، شاگردپروری می کنند و برای دانشجویان وقت می گذارند، حمایت می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می شود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه این طرح به صورت سالیانه اجرا می شود و از این تعداد، ۱۰ استاد برتر از گرنت تشویقی برخوردار می شوند، افزود: امیدواریم اجرای این طرح به ایجاد انگیزه در استادانی که به موضوع شاگردپروری اهمیت می‌دهند کمک کند و زمینه برای تربیت نخبگان و افراد توانمند که در توسعه علمی و فناورانه مجدانه کار می کنند اثرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش راهبردی و دستاوردهای ارزنده دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در مقاطع گوناگون کشور افتخار آفرین بوده و چه قبل از انقلاب و چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن نقش مهمی در سازندگی و توسعه امروز کشور ایفا کرده است.

کد خبر 6092341

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند