Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@15:31:30 GMT

چند دلیل برای تند نخوردن عذا

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۸۳۱۱۸

این روزها آمار و ارقام عجیبی از سراسر دنیا می‌شنویم که با تامل در برخی از این آمار می‌توانیم به نتایجی برسیم و کیفیت زندگی و طول عمر خود را افزایش دهیم. تند غذا خوردن یکی از همین موارد است. آفتاب‌‌نیوز : این روزها آمار و ارقام عجیبی از سراسر دنیا می‌شنویم که شاید دیگر خیلی برایمان عجیب نباشند. اما با تامل در برخی از این آمار می‌توانیم به نتایج جالبی برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایجی که بتوانند کیفیت و طول عمرمان را افزایش دهند.
انگلیسی‌ها فقط 41 دقیقه از طول روز را صرف خوردن صبحانه، ناهار و شام می‌کنند. این زمان بیانگر آن است که هر نفر در بریتانیا 8 دقیقه برای خوردن صبحانه، 13 دقیقه و 45 ثانیه برای خوردن ناهار و 19 دقیقه و 27 ثانیه برای خوردن شام زمان می‌گذارد. البته در آمریکا زمان اختصاص یافته برای غذا خوردن کمی بیشتر از بریتانیایی‌هاست به‌طوری که هر آمریکایی 1 ساعت و 14 دقیقه از روز را مجموعا به خوردن صبحانه، ناهار و شام اختصاص می‌دهد.
شاید همه ما زمان خیلی کمی را به غذا خوردن اختصاص دهیم و با جمله‌ی "وقت ندارم" این کار را توجیه کنیم. اما آیا واقعا وقت نداریم؟ هر کدام از ما هرچقدر هم که سرمان شلوغ باشد، مدت زمانی در طول روز را اتلاف می‌کنیم که معمولا در این روزها خرج گوشی‌های موبایل و شبکه‌های اجتماعی می‌شود. در نتیجه شاید جمله وقت ندارم توجیه خیلی خوبی برای این کار نباشد.
جالب است بدانیم که تند غذا خوردن می‌تواند عوارض و نتایج خیلی بدی در پی داشته باشد که یقینا هیچ کدام از ما نمی‌خواهیم دچار این مشکلات شویم.
احتمال دچار شدن به چاقی و سندروم متابولیک در افرادی که تند غذا می‌خورند بیشتر از سایر افراد است که این مشکلات می‌توانند باعث بروز بیماری‌های قلبی، دیابت و سکته‌ی قلبی هم بشوند.
هنگام تند غذا خوردن چه اتفاقی در بدن می‌افتد؟هنگامی که یک فرد به سرعت به سمت یک خوراکی هجوم می‌برد باعث اخلال در سیستم گوارشی خواهد شد و این اتفاق باعث می‌شود که مغز نتواند به موقع فرمان سیر بودن و کامل بودن فرد را صادر کند. در نتیجه طبیعی است که فرد دچار چاقی خواهد شد.پس یادمان باشد که با تند غذا خوردن، فرصت کافی به مغز جهت اعلام سیری نمی‌دهیم و این عمل باعث چاقی و پرخوری می‌شود.
جالب است بدانیم که وقتی چیزی را می‌خوریم، مدت زمانی طول می‌کشد تا آن خوراکی به معده ما برسد. این زمان می‌تواند تا 20 دقیقه طول بکشد. همچنین نکته‌ی جالب دیگر این است که تا زمانی که غذا به معده شما نرسد هیچ دستورالعملی صادر نخواهد شد و مغز شما چیزی را پردازش نخواهد کرد. طبیعی است که اگر کمی زمان به بدن خود بدهیم و در خوردن عجله نداشته باشیم، غذا به معده خواهد رسید و مغز تصمیم درست گرفته و دستور درست را صادر خواهد کرد. همان‌طور که می‌بینید در این‌صورت روند به‌درستی طی خواهد شد و ما هم دچار پرخوری نخواهیم شد.
مزایای آرام غذا خوردنآرام غذا خوردن به معده فرصت می‌دهد تا بیشتر روی غذاها کار کنند. آخرین باری که خیلی گرسنه بودید را به یاد بیاورید. احتمالا زمانی که می‌خواستید شروع کنید به غذا خوردن با خود می‌گفتید که هر چیزی که روی میز باشد را خواهم خورد و فکر می‌کردید که واقعا می‌توانید تمام غذاها را به تنهایی بخورید. بعد هم با سرعت هر چه تمام‌تر شروع کردید به خوردن. البته تا اینجای کار احتمالا لذت بخش بوده اما احتمالا بعد از مدت کوتاهی با سوزش معده مواجه شده‌اید. این اتفاق ناشی از آن است که معده شما در تلاش است تا خود را به همان سرعتی که شما غذا به درون او می‌فرستادید برساند و بتواند آن‌ها را هضم کند.
چگونه لاغر شویم؟اگر بتوانید زمان غذا خوردن خود را به حدود 20 دقیقه برسانید در واقع به سیستم گوارش خود لطف بزرگی کرده‌اید و به او اجازه می‌دهید تا کار گوارش خود را به درستی انجام دهد.
یکی دیگر از مضرات تند غذا خوردن این است که هوا وارد معده فرد شده و معده را پر می‌کند. البته اگر فکر می‌کنید با این‌کار و پر کردن معده از هوا می‌توانید کمتر غذا بخورید در اشتباه هستید. این کار باعث می‌شود معده اسید بیشتری تولید کند که منجر به سوزش معده و ریفلاکس خواهد شد.
آرام غذا خوردن باعث لذت شما خواهد شدطبیعی است که وقتی احساس سوزش معده، بیش از حد خوردن و نفخ را نداشته باشید، لحظات آرام‌تر و لذت‌بخش‌تری هم خواهید داشت. همچنین آرام غذا خوردن به فرد اجازه می‌دهد تا از طعم غذا هم لذت ببرد و متوجه غذایی که می‌خورد باشد.
منبع: تبيان

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در زمستان پیاز سبز بخورید!

مصرف سبزیجات به طور کلی دارای فواید غیر قابل اجتناب بسیاری برای سلامتی است، از جمله پیاز سبز که گنجینه ای از ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن به خصوص در فصل زمستان است، وقتی پیاز سبز در رژیم غذایی گنجانده شود چه اتفاقی برای بدن می افتد؟

- تقویت سیستم ایمنی بدن

پیاز سبز یا همان پیازچه حاوی درصد بالایی از آنتی اکسیدان است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از بدن در برابر بیماری های مرتبط با زمستان مانند سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت می کند.

- تقویت دستگاه گوارش

از آنجایی که پیاز سبز حاوی درصد بالایی از فیبر است، آن را به گزینه غذایی عالی برای افرادی که از سوء هاضمه و مشکلات گوارشی رنج می برند تبدیل می کند، بنابراین باید به طور مداوم آن را مصرف کنید.

- رهایی از اضافه وزن

پیاز سبز کالری کمی دارد، بنابراین خوردن آن هنگام پیروی از یک رژیم غذایی با هدف رهایی از وزن اضافی گزینه بسیار خوبی است و از شما در برابر چاقی و افزایش وزن محافظت می کند.

- آنتی باکتریال

پیاز سبز حاوی عوامل ضد باکتریایی است؛ بنابراین خوردن آن در فصل زمستان احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزای مرتبط با این فصل را کاهش می دهد.

- تنظیم سطح قند خون

بسیاری از مطالعات پزشکی تأیید کرده‌اند که خوردن پیاز سبز به کاهش احتمال افزایش قند خون کمک می‌کند و این آن را به انتخابی عالی برای دیابتی‌ها تبدیل می‌کند، زیرا برای تنظیم سطح قند خون مفید است.

* مجله سلامتی

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • ببینید | تصاویری دلخراش از زمین خوردن یک سگ هنگام فرار از دست پلنگ
  • پایان لیگ قایقرانی روئینگ بانوان ایران با قهرمانی دانشگاه آزاد
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • آزمون انتخابی تیم‌های کایاک زیر ۲۳ سال و جوانان برگزار شد