Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – جمهوریخواهان سنای آمریکا در گزارشی جدید «اداره تحقیقات فدرال – اف.بی.آی» را به جانبداری از هیلاری کلینتون در مقابل دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده متهم کردند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این گزارش توسط اعضای جمهوریخواه در کمیته امنیت داخلی سنا تهیه شده و روز چهارشنبه منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنا بر این گزارش، حدود پنجاه هزار پیام میان دو بازرس اف.بی.آی ردوبدل شده است که نشان می دهد، آنها و برخی افراد دیگر در انجام تحقیقاتی درباره هیلاری کلینتون نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا کوتاهی کرده و در عین حال تحقیقات دیگری را علیه ستاد انتخاباتی ترامپ آغاز کردند.
ترامپ روز چهارشنبه در توئیتی نوشت: پیام های اف.بی.آی مساله تعجب آوری است.
گزارش جمهوریخواهان سنای آمریکا حاکی است که پیام های «پیتر استرزوک» عامل اف.بی.آی و «لیزا پیج» از وکلای این آژانس بیانگر جانبداری از کلینتون است که این امر بر تحقیقات در مورد ایمیل های وی تاثیر گذاشته است. هیلاری کلینتون هنگامی که در دولت باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا، وزیر خارجه بود، از ایمیل شخصی برای ارسال اطلاعات طبقه بندی شده، استفاده کرده بود.
گزارش کمیته امنیت داخلی سنای آمریکا می افزاید، این پیام ها این سوال را مطرح می کند که «آیا خصومت شخصی یا جهت گیری سیاسی بر اقدامات اف.بی.آی در قبال ترامپ تاثیر گذاشته است یا خیر.»
این کمیته همچنین پیام های پیج و استرزوک را که شامل پانصد صفحه است، منتشر کرد. این دو مقام اف.بی.آی در تحقیقات از ترامپ و کلینتون حضور داشتند. این پیام ها نشان می دهد که پیج و استرزوک قبل و بعد از انتخابات از ترامپ بدگویی کرده اند.
در این گزارش همچنین آمده است: این پیام ها این سوال را نیز مطرح می کند که نقش شخص اوباما در تحقیقات درباره ایمیل های کلینتون از چه نوعی و تا چه اندازه ای بوده است.
انتشار این گزارش در حالی است که کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه گذشته یادداشتی چهار صفحه ای را منتشر کرد که اف.بی.آی و وزارت دادگستری این کشور را به سوءاستفاده از اختیارات خود در نظارت بر «کارتر پیج» یکی از مشاوران ستاد انتخاباتی ترامپ متهم شده اند.
این گزارش نیز به پیام های استرزوک و پیج اشاره کرده بود.
شبک**9423**3404**انتشار: محسن اسماعیلی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۳۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • آخرین اخبار از اعتراضات دانشجویان در آمریکا علیه جنگ غزه
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • کنکور ۱۴۰۳ شروع شد | نتایج اولیه در این تاریخ منتشر می‌شود