Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-04@04:49:55 GMT

قتل زن آرایشگر پس از آزار شیطانی

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۸۴۴۳۷

قتل زن آرایشگر پس از آزار شیطانی

به گزارش جام‌جم، دهم دی سال 93 زنی با پلیس شهر جهرم استان فارس تماس گرفت و از قتل زن جوانی در یک آرایشگاه زنانه در یکی از محله‌های این شهر خبر داد. پلیس و بازپرس جنایی با حضور در محل با جسد غرق در خون زن آرایشگر روبه‌رو شدندکه براثر اصابت جسم سخت به بدنش فوت کرده و از مرگش ساعاتی می‌گذشت.

همه جا به‌هم ریخته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جسد او به پزشکی قانونی منتقل و تحقیقات برای رازگشایی از جنایت آغاز شد. با تحقیق از خانواده مقتول معلوم شد زن جوان مثل هرروز به محل کارش رفته و آنها در تماس پلیس متوجه قتل او شده‌اند. این در حالی بود که در تحقیقات بعدی مشخص شد گوشی تلفن همراه مقتول به سرقت رفته و او ساعت 3 بعدازظهر همان روز از سوی فرد یا افرادی به قتل رسیده است.

مدتی بعد کارشناسان پزشکی قانونی نظر دادند که زن جوان قبل از مرگ مورد آزار و اذیت قرارگرفته است. تحقیقات برای دستگیری عامل جنایت ادامه داشت و چند نفر به عنوان مظنون بازداشت شدند، اما مدارکی در ارتباط با گناهکاری آنها به دست نیامد و این افراد آزاد شدند.

تحقیقات ادامه داشت تا این‌که ماموران با گذشت سه سال از این جنایت، اردیبهشت سال 96 به سرنخ‌هایی دست یافتند که نشان می‌داد، گوشی تلفن همراه مقتول از سوی فردی در تهران دو بار مورد استفاده قرار گرفته و بعد به یکباره خاموش شده است. ماموران در جست‌وجوی این فرد بودند تا این‌که ردپای او را روز سه‌شنبه در یکی از محله‌های تهران به دست آوردند و با هماهنگی قضایی وی را بازداشت کردند.

متهم میانسال دیروز ـ چهارشنبه ـ به دادسرای جنایی تهران منتقل شد و مورد تحقیق قرار گرفت.

وی به بازپرس جنایی گفت: مدرک تحصیلی‌ام دیپلم ردی است و تا چندی پیش مغازه فروش گوشی تلفن همراه داشتم، اما به دلیل مشکلات مالی مغازه‌ام را تحویل دادم.

مقتول ـ زن آرایشگر ـ را نمی‌شناسم ونمی دانم چرا به قتل رسیده است. من متاهل هستم و فرزند دارم آخرین بارهم که با خانواده به سفر رفتم سال گذشته بود که به شمال کشور رفتیم. 9 ماه پیش با مردی در خیابان آشنا شدم و از او گوشی تلفن همراه را خریدم. گوشی چند روز در اختیارم بود و همسرم از آن استفاده کرد و بعد آن را به مشتری فروختیم.

تحقیقات درباره ادعاهای متهم ادامه دارد.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • دستگیری ۲ خواهر قاتل پدر در تهران
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟