Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد کولیوند رئیس کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم از جمع‌بندی نهایی مصادیق رجل سیاسی و مذهبی در نشستی با حضور رئیس مجلس و وزیر کشور خبر داد و گفت: با توجه به اینکه بررسی و تعیین مصادیق رجل و سیاسی و مذهبی برای کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری طبق بخشی از سیاست‌های کلی انتخابات، به مجلس محول شده، در پی آن کمیته مشترکی بین مجلس، شورای نگهبان و وزارت کشور جهت اصلاح بخشی از قانون انتخابات ریاست‌جمهوری تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

وی در تشریح آخرین جزئیات نشست کمیته مشترک مجلس، شورای نگهبان و وزارت کشور درباره تعیین مصادیق رجل سیاسی و مذهبی برای کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری، اظهار داشت: در حال حاضر تعیین آن بخش از مصادیق رجل سیاسی و مذهبی که مربوط به مجلس است، با اصلاحاتی در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری نهایی شده، اما جمع‌بندی‌های آن به زودی در نشست مشترکی با حضور آقایان لاریجانی و رحمانی‌فضلی انجام می‌شود.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس در پایان خاطرنشان کرد: پیش‌بینی بنده این است که با توجه به روند فعلی بررسی و تعیین مصادیق رجل سیاسی و مذهبی برای کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری، این مصادیق در قالب اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری برای انتخابات سال ۱۴۰۰ اجرایی شود.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۴۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم اعلام شد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد