Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@19:54:43 GMT

تازه‌ترین رمان منصور علیمرادی زیر چاپ رفت

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۸۵۰۳۱

تازه‌ترین رمان منصور علیمرادی زیر چاپ رفت

بیست و نهمین عنوان از «منظومه داستان ایرانی» نشر نون با نام «شب جاهلان» به‌عنوان پنجمین اثر منصورعلیمرادی در این انتشارات، راهی بازار نشر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر،   «شب جاهلان» رمانی عاشقانه است که بر بستری تاریخی وقایع اجتماعی دوره‌ی خاصی را نیز روایت می‌کند. رمزوارگی و عناصر اقلیمی نیز از ویژگی‌های این اثر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون از علیمرادی دو مجموعه‌داستان «زیبای هلیل» و «نام دیگرش باد است سینیور» و دو مجموعه شعرکوتاه با عنوان «لیکوها» در نشرنون منتشر شده‌اند. داستان‌ههای کوتاه او نیز به زودی تحت یک عنوان واحد توسط نشرنون منتشر خواهد شد.

وی علاوه بر داستان‌نویسی و روزنامه ‌نگاری تجربیات زیادی نیز در حوزه فرهنگ مردم دارد که نمودی داستانی و عمیق از آن در آثار داستانی‌اش قابل مشاهده است. از او آثار پژوهشی نیز مانند افسانه‌های مردمان حوزه هلیل رود، فرهنگ بزرگ ضرب المثل ها، لیکوهای رودبار جنوب، اشعار و ترانه های شفاهی مردم جنوب از او منتشر شده است که تاکنون جوایز بسیاری را از جمله اولین دوره جایزه ادبی استاد باستانی پاریزی را از آن خود کرده است.

منصور علیمرادی شاعر و داستان‌نویس و پژوهشکر متولد ۱۳۵۶ کرمان است. «شب جاهلان» به زودی در ۲۸۰ صفحه و توسط نشر نون وارد بازار کتاب خواهد شد.

در بخشی از رمان «شب جاهلان» می‌خوانیم: 

..صدای جوانانه‌ی موسا سِحر داشت، ساحرانه می‌خواند و ذهن مردانِ کشت و کار را به دوردست‌های جوانی می‌برد، به عاشقی‌ها و اشتیاق‌ها، کِشتی‌گرفتن‌های سر خرمن‌جای، کانال‌بندی‌های دسته‌جمعی، روزگاری که دختران جوان به خوشه‌چینی می‌آمدند و مردان عزب دل در گروی زنی داشتند. موسا جوانی را در  دل‌های مردان کار و کشت شعله‌ور می‌کرد، طراوت سال‌های پرباران را...حرارت جو درو، و بارانبارهای بهاری که شتررود را به طغیان وا می‌داشت.   گاه رام کردن اسبان سرکش خان که دختران جوان را از کپرها به تماشا می‌کشاند در میدانگاهی ده. میرزا می‌نواخت و موسا می‌خواند: بگو تا دلبر حورم بیایه / سفید  نازک  بورم بیایه / دمی که می‌برن تابوت ما را /  بگو تا بر لب گورم بیایه.

 پیرمردی از ته کنتوک نالید: شیر مادرت حلال موساجان!

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۵۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟

به گزارش خبرنگار جماران، بیست و پنجم شوال سال 148 قمری مصادف است با سالروز شهادت امام صادق علیه السلام، رئیس مکتب شیعه. دوران 34 ساله امامت آن حضرت مصادف بود با پایان عصر امویان و آغاز عباسیان. هر چند که این تغییر سلسله به لحاظ فعالیت های علمی شرایط خوبی را برای امام صادق علیه السلام فراهم آورده بود تا جایی که ایشان شاگردان بسیاری را تربیت کردند اما به لحاظ سیاسی در شرایطی می زیستند که حتی نمی توانستند وصی و امام بعد از خود را معرفی کنند از این رو با سیاست مدبرانه خود به گونه ای وصیت کردند تا جان وصی حقیقی خود (امام کاظم علیه السلام) را از خطر گزند منصور دوانیقی حفظ کنند، در این رابطه نظر شما را به حدیث زیر جلب می کنیم:

 

ابو ایوب نحوی می گوید: منصور در نیمه های شب مرا طلبید، به نزدش رفتم، دیدم روی کرسی (صندلی) نشسته و شمعی در برابرش است و نامه ای در دست دارد وقتی که بر او سلام کردم، نامه را به طرف من انداخت و گریه می کرد به من گفت: این نامه محمد بن سلیمان (والی مدینه) است که در آن خبر داده جعفر بن محمد علیهما السلام وفات کرده آنگاه سه بار گفت: انا لله و انا الیه راجعون. در کجا مانند جعفر (امام جعفر صادق علیه السلام) یافت می شود؟ سپس به من گفت: بنویس:

من آغاز نامه را نوشتم، گفت: (برای محمد بن سلیمان) بنویس، اگر او (امام صادق) به شخص معینی وصیت کرده است، او را احضار کن و گردنش را بزن.

(نامه را نوشتم و به سوی مدینه فرستاده شد.)

پاسخ نامه آمد و در آن نوشته شده بود: جعفر بن محمد علیهما السلام به پنج نفر وصیت کرده است که عبارتند از:

منصور دوانیقی 2. محمد بن سلیمان (والی مدینه) 3. عبدالله (یکی از پسرانش) 4. حمیده (مادر امام کاظم) 5. موسی علیه السلام (1)

در حقیقت وصی امام صادق علیه السلام همان موسی بن جعفر علیهما السلام بود ولی آن حضرت با این سیاست خواست جان وصی خود را حفظ کند. با توجه به اینکه عدم صلاحیت آن چهار نفر دیگر از نظر شیعیان روشن بود.

مطابق بعضی از روایات، منصور دوانیقی پس از دریافت جواب نامه گفت: مالی الی قتل هولاء سبیل من راهی به کشتن همه این پنج نفر ندارم.(2)

 

1. اصول کافی؛ ج 1، ص 310

2. اعلام الوری، ص 290

برشی از کتاب نگاهی بر زندگی امام صادق علیه السلام، ص 140-141

 

 

دیگر خبرها

  • چاپ کتاب تصویری «همه‌ش مال جوجه باشه!» برای کودکان
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • به نشر با ۷۸۲ عنوان در نمایشگاه کتاب حاضر می‌شود
  • پرسپولیس مراقب شوت‌های باقری باشد!
  • ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!
  • شایعه تازه و عجیبی که درباره امیر تتلو پخش شد
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»