Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-30@14:20:16 GMT

شرایط تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی به رسمی آزمایشی

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۸۸۷۴۸

شرایط تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی به رسمی آزمایشی

  به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، اخیرا آیین‌نامه اجرای تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی به رسمی آزمایشی در مجلس مورد بررسی قرار گرفت و توافقاتی در مورد آن انجام شد. بر اساس آنچه که جمشید انصاری -رئیس سازمان اداری و استخدامی- توضیح داده است در ماده (۴۶) قانون مدیریت خدمات کشوری تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی به رسمی آزمایشی مشخص بوده و باید با انجام آزمون اتفاق افتد، اما در سوی دیگر در قانون برنامه پنجم توسعه و در ماده (۵۷) این آزمون حذف شده و تاکید دارد که برای تبدیل نیروی پیمانی به رسمی آزمایشی نیاز به آزمون نیست ولی با توجه به اینکه برنامه پنجم به پایان رسید و برنامه ششم در دستور کار قرار گرفت و این موضوع تمدید نشد خلأیی وجود داشت که برای آن آیین‌نامه‌ای در مجلس تدوین و مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر گفته معاون رئیس جمهور، در آیین نامه جدید کسانی که در آزمون استخدام پیمانی پذیرفته شده باشند دیگر برای تبدیل رسمی نیاز به آزمون ندارند، چراکه به هر حال یک بار و بر اساس قانون در آزمون شرکت کرده‌اند اما مسئله اینجاست که باید نیروی پیمانی در شغل حاکمیتی باشد و دستگاه برای تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی حتما پست خالی حاکمیتی داشته باشد و از سوی دیگر سه سال از خدمت نیرو در دستگاه گذشته و آنگاه با هماهنگی سازمان اداری و استخدامی تبدیل وضعیت شود.

دولت وظیفه استخدام نیروهای شرکتی را ندارد

انصاری که در رسانه ملی در مورد شرایط استخدامی سخن می‌گفت، در رابطه با وضعیت نیروهای شرکتی نیز توضیحاتی ارائه کرد. وی گفت که نیروهای شرکتی کارکنان دولت نیستند و دولت از آنها خدمات می‌گیرد و مسائل آنها مربوط به خود شرکت‌های ارائه دهنده خواهد بود. بنابراین در مورد استخدام آنها ما نمی‌توانیم وارد شویم، چرا که اولا برای استخدام شرایط تسهیلاتی وجود دارد و ما مقاطع کارشناسی و بالاتر را در دولت جذب می‌کنیم و برای دیپلم شرایط خاصی است که مربوط به مناطق ضعیف می‌شود. از این رو برای برخی مشاغل که نیاز به تخصص نیست و تسهیلات دیپلمه لازم داریم که طبق قانون اجازه نیروهای شرکتی را نخواهیم داشت.

انصاری در مورد اینکه در حق نیروهای شرکتی از لحاظ پرداخت ممکن است اجحاف شده و شرایط مناسبی نداشته باشند نیز گفت که این قوانین خاص خود را دارد و دولت هم حتما مراقبت‌های لازم را انجام می‌دهد ولی در نهایت این شرکت‌های ارائه‌دهنده نیروها هستند که باید مراقبت‌های کافی را در مورد پرداخت‌ها داشته باشند.

حقوق‌ها به یکدیگر نزدیک می‌شود

بخش دیگری از این گفت‌وگو موضوع تغییرات حقوق و مزایا در لایحه دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری اختصاص داشت. بر اساس گفته‌های انصاری در لایحه‌ای که در بهمن‌ماه امسال رئیس جمهور به مجلس برد، بخش قابل توجهی به حقوق کارکنان اختصاص دارد. در این قانون تاکید شده تا بتوان به گونه‌ای در پرداخت‌ها حرکت کرد که کارمندان در دستگاه‌ها بتوانند دریافت‌های نزدیک به یکدیگر داشته باشند و به نوعی متناسب و همسان دریافت کنند. منابع مالی مربوطه نیز برای این همسان سازی در بودجه‌های سنواتی بررسی می‌شوند.

دولت سه میلیون نیرو دارد

انصاری در رابطه با نیروهای نظام اداری نیز یادآور شد که در زمان پیروزی انقلاب کشور ۳۶ میلیون جمعیت داشت ودر آن زمان نیروی انسانی دولت حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اعم از لشکری و کشوری بود. ولی در حاضر این تعداد به حدود سه میلیون نفر بوده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۸۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • وضعیت متشنج در خیابان‌های تل آویو + فیلم
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • فرمانده نیروهای مسلح اوکراین: وضعیت میدان نبرد بدتر می‌شود
  • سیرسکی: اوضاع اوکراین وخیم است