Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت الاسلام حسن روحانی دقایقی پیش در آیین آغاز به کار عملیات بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده 9 استان خراسان رضوی که به صورت سراسری در سطح  کشور برگزار شد، با تأکید بر اینکه دولت خانه‌ساز خوبی نیست،‌ اظهار کرد: هرکاری که فرصت واگذاری به مردم دارد، اگر به دولت واگذار شود حتماً ضرر می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه کار در بخش کشاورزی و صنعت عمدتاً دست مردم است، افزود: بنگاه‌های اقتصادی وجود دارند که دست نهادهای دولتی است و گرفتن این بنگاه‌ها از دولت بسیار سخت است، من این موضوع را حس کرده‌ام.

رئیس جمهور عنوان کرد: دولت کارش اداره این نهادهای عمومی نیست و بخش مسکن یکی از این نهادهای عمومی است که باید به شرکت‌های خصوصی واگذار شود. 

روحانی با بیان اینکه از ابتدای دولت یازدهم به فکر مسکن مردم بوده‌ایم،‌ ادامه داد: اما زلزله کرمانشاه برای ما پیام مهمی داشت، اینکه ما باید با جدیت بیشتری به دنبال بازسازی بافت فرسوده باشیم.

وی توضیح داد: برخی استان‌های ما روی خط زلزله و گسل قرار دارد، با وجود اینکه همه استان‌ها در نوسازی بافت فرسوده خود باید تلاش کنند، اما اولویت با این استان‌ها است که در معرض خطر بیشتری قرار دارند. 

رئیس جمهور با بیان اینکه زلزله کرمانشاه به ما اعلام کرد که باید برای بازسازی خانه‌های مردم، طرحی ایجاد کنیم تا از طریق شرایط آسان به خانه امن برسند، یادآور شد: این امر به دو صورت امکان‌پذیر است، اول اینکه تسهیلاتی برای فردی که می‌خواهد خانه خود را بازسازی کند، اختصاص دهیم و دوم اینکه کار را به سرمایه‌گذار و توسعه‌گر بسپاریم. 

روحانی با اشاره به اینکه مشکل بافت فرسوده فقط در معرض خطر بودن آن نیست، تأکید کرد: راه‌حل اصلی این است که محله قدیمی و بافت فرسوده تبدیل به بافت پایدار ثابت و کم‌مصرف شود و علاوه بر ایمن بودن، در مصرف انرژی هم صرفه‌جویی شود. 

وی بر ضرورت ایجاد ساختمان‌هایی همراه با سنت‌ها و فرهنگ ایرانی تأکید کرد و متذکر شد: برای انجام این طرح قبل از هر چیزی نیاز به آمادگی خود مردم داریم. 

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اولین کار را باید صداوسیما، روزنامه‌ها و فضای مجازی انجام دهند، بیان کرد: این رسانه‌ها برای مردم توضیح دهند که چه سختی‌ها و مشکلاتی وجود دارد و بگویند که دولت برای آنها چه کارهایی می‌تواند انجام دهد. 

روحانی یادآور شد: اگر می‌خواهیم یک محله را بازآفرینی کنیم، باید نقشه و ماکت آن را در محله نصب کنیم تا مردم آینده محله خود را ببینند، همچنین ویژگی‌ها و تسهیلات طرح را بدانند و آنچنان تشویقی ایجاد شود که مردم خود بر اجرای آن اصرار کنند. 

وی با بیان اینکه در این طرح مردمی که در یک محله قرار دارند جز خانه فرسوده خود به موضوعات دیگری نیاز ندارند، افزود: ساختمان جدید به مردم محله با 20 درصد مساحت بیشتر در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه زمین به صورت رایگان در اختیار توسعه‌گر قرار می‌گیرد، تشریح کرد: سرمایه‌گذار و توسعه‌گر دو برابر خانه‌های فرسوده آن محله، خانه می‌سازد که 50 درصد آن به مردم محله واگذار می‌شود.

روحانی تبیین کرد:‌ باید تلاش کنیم که خانه‌ها از هر نظر دقیق و به لحاظ مهندسی و فنی مقاوم در برابر زلزله و از لحاظ بهداشتی و سلامت، همچنین مصرف انرژی در حد قابل قبولی باشند. 

وی ادامه داد: 50 درصد دیگر خانه‌ها هم به خانه اولی‌ها واگذار می‌شود و زوج‌های جوان می‌توانند با کمک خودشان و اقوامشان صاحب خانه شوند. 

رئیس جمهور به اشتغال‌زایی مسکن هم اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح، همه بخش‌های صنعت ساختمان که صنعت بسیار بزرگی است به حرکت درمی‌آید و این حرکت اشتغال ایجاد می‌کند. 

روحانی با تأکید بر اینکه این طرح دولتی نیست و تنها برنامه آن را دولت داده است، بیان کرد: ما می‌خواهیم به بازآفرینی محله‌های فرسوده سراسر کشور کمک کنیم و این حرکت بزرگ در کشور ایجاد شود که هم برای امنیت و هم سلامت مردم اهمیت بسیار دارد.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۸۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

آفتاب‌‌نیوز :

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • رشد خوبی را در پروژه‌های نهضت ملی مسکن شاهد هستیم
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • فساد و مفسد در دولت سیزدهم تحمل نخواهد شد
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم