Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد- ایرنا - رئیس سازمان دبیرستان های معارف اسلامی (صدرا) گفت: 10 هزار دانش آموز در دبیرستان های معارف اسلامی مشغول به تحصیل هستند که سال گذشته 206 نفر از این دانش آموزان به حوزه های علمیه راه پیدا کردند.

به گزارش ایرنا، داوود بهرامسری روز پنجشنبه در همایش تجلیل از مدیران، دبیران و دانش آموزان دبیرستان های علوم و معارف اسلامی استان لرستان
اظهار کرد: 150 دبیرستان معارف اسلامی در سطح کشور وجود دارد که همه ساله بین یکهزار تا یکهزار و 500 نفر به پذیرش دبیرستان های معارف اسلامی کشور افزوده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآور شد: سال گذشته 704 نفر از دانش آموزان این دبیرستانها به دانشگاه های دولتی، 55 نفر به دانشگاه های شبانه، 251 نفر به دانشگاه پیام نور، 55 نفر به دانشگاه های غیرانتفاعی، 67 نفر به دانشگاه آزاد ، 11 نفر به دانشگاه علوم قضائی ، 13 نفر به دانشگاه امام صادق و 142 نفر به دانشگاه فرهنگیان و 6 نفر ورودی به دانشگاه رضوی مشهد بوده است.
دراستان لرستان اولین دبیرستان معارف اسلامی در سال 86 تاسیس شد و در حال حاضر تعداد پنج دبیرستان معارف اسلامی در استان وجود دارد که تاکنون هزار و 900 نفر از این دبیرستان ها فارغ التحصیل شده اند.
معاون امور مجلس و استان های سازمان تبلیغات اسلامی کشور نیز در این همایش گفت: آموزش و پرورش وظیفه تربیت و تعلیم دانش آموزانی با تراز اسلامی و انقلابی و متعد دارد تا این چنین نیروی انسانی بتواند در مسیر تحقق معارف اسلامی گام بردارد
حجت الاسلام علی دارابی افزود: نقش آفرینی دبیران در تربیت نسل جوان یک نقش آفرینی بی بدلیل و ارزشمند است که وجود چهارهزار معلم شهید آموزش و پرورش و وجود 36 هزار دانش آموز شهید نشان دهنده نقش کلیدی معلمان است که با احساس مسئولیت به وظایف خود عمل کرده اند.
به گفته وی دبیران با مشاوره و آگاهی دادن به دانش آموزان کمک می کنند تا آنها بصورت آگاهانه و بر حسب علاقه و استعدادی که دارند در مسیر معارف تخصصی اسلامی قرار گیرند تا در آینده در جامعه بتوانند موثر نقش داشته باشند.
حجت الاسلام دارابی گفت: وظیفه ما نسبت به انقلاب اسلامی و برای محافظت از آن این است که در مقابل توطئه های دشمن از این نسل نوجوان و جوان نگهداری کنیم تا دشمن برای اغفال آنها وارد نشود.
معاون امور مجلس و استان های سازمان تبلیغات اسلامی افزود: نگاه هوشمندانه دبیران ، دبیرستان های معارف اسلامی نقش موثر و مهمی در خنثی کردن توطئه های فرهنگی دشمنان دارد.
وی گفت: انقلاب اسلامی نماد بارز ایام الله است که در آن انقلاب اسلامی پیروز و طاغوت شکست می خورد و یکی از وظایف مهم ما نیز یادآوری همین ایام الله است.

**ارتقای معدل دبیرستان های معارف اسلامی لرستان
حجت الاسلام سعید مهدوی امین مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان نیز گفت: با مجموعه تلاش ها و برنامه ریزی هایی که صورت گرفت طی نیم سال گذشته معدل دبیرستان های معارف اسلامی استان یک و نیم نمره افزایش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه ارتقای سطح علمی و آموزش دبیرستان های معارف اسلامی دغدغه اصلی است اظهار کرد: در پنج شهرستان استان اعم از پلدختر، بروجرد، خرم آباد، نورآباد و کوهدشت هیچگونه مشکل سخت افزاری و آموزشی در این دبیرستانها وجود ندارد و دانش آموزان این دبیرستان ها از بهترین کادر آموزشی برخوردار هستند.
حجت الاسلام مهدوی امین گفت: با توجه به این امکانات آموزشی که در استان مهیا شده است باید بر انگیزه و تمرکز دانش آموزان تلاش کرد تا آنها انگیزه بیشتری در ارتقای سطح علمی خود داشته باشند.
1920/6060
خبرنگار:مهری دریکوند**انتشاردهنده:محمد علیدوستی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز