Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیخ «مرتضی السندی» معتقد است که آل خلیفه با دستور آمریکا به منظور منحرف کردن افکار عمومی از رژیم صهیونیستی، ایران را به عنوان تهدیدی برای امت اسلامی معرفی می کند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، دادگاه استیناف بحرین وابسته به رژیم آل خلیفه اخیرا حکم صادره علیه شیخ عیسی قاسم، رهبر نهضت اسلامی این کشور مبنی بر یک سال حبس و سلب تابعیت را تأیید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که شیخ عیسی قاسم هیچ فرجام خواهی نسبت به احکام صادره علیه خود نداشته است و رسانه های منتسب به آل خلیفه جهت مخدوش کردن چهره رهبر نهضت اسلامی بحرین اینگونه وانمود می کنند که وی خواستار تجدیدنظر در احکام شده است. از سوی دیگر، درحال حاضر بسیاری از علماء و روحانیون و همچنین انقلابیون بحرینی توسط آل خلیفه بازداشت شده اند.

برای بررسی آخرین تحولات بحرین و وضعیت شیخ عیسی قاسم به سراغ «شیخ مرتضی السندی» رهبر جریان «الوفاء» بحرین رفته ایم و گفتگویی را با وی ترتیب داده ایم که مشروح آن از نظر می گذرد؛

*اخیرا شیخ عیسی قاسم پس از انجام یک عمل جراحی مهم مجددا تحت اقامت اجباری قرار گرفت؟ به نظر شما آیا این اقدام آل خلیفه به خطر افتادن سلامتی شیخ عیسی را به دنبال نخواهد داشت؟

تداوم اقامت اجباری شیخ عیسی قاسم سلامتی وی را با خطر مواجه می سازد؛ اکنون تمامی سازمانهای حقوق بشری خواستار شکسته شدن این اقامت اجباری هستند

در حال حاضر بیش از ۹ ماه از قرار گرفتن شیخ عیسی قاسم تحت اقامت اجباری سپری می شود. در طول این مدت وضعیت جسمانی شیخ عیسی بدتر از گذشته شده است. وی حدود ۸۰ سال سن دارد و به دلیل بیماری های متعددی که از آن رنج می بَرَد، نیاز به درمان فوری دارد. بدون شک تداوم اقامت اجباری شیخ عیسی قاسم سلامتی وی را با خطر مواجه می سازد. اکنون تمامی سازمانهای حقوق بشری خواستار شکسته شدن این اقامت اجباری هستند.

می توان گفت که مسئولیت هرگونه اتفاق احتمالی برای شیخ عیسی قاسم بر عهده مقامات آل خلیفه است. وی دو عمل جراحی انجام داده است. یکی را حدود یک ماه پیش و دیگری را چند روز گذشته انجام داده است. علاوه بر این، با توجه به بیماری های شدیدی که شیخ عیسی دارد، وی باید هرچه سریعتر تحت معاینات دوره ای قرار گیرد. مردم بحرین اکنون خواستار فراهم شدن شرایط برای تحت درمان قرار گرفتن شیخ عیسی هستند.

*دادگاه استیناف آل خلیفه اخیرا احکام صادره علیه شیخ عیسی قاسم را تأیید کرده است. دیدگاه شما در این خصوص چیست؟ آیا احکام صادره علیه شیخ عیسی از مشروعیت برخوردار است؟

در این خصوص باید به چند نکته توجه داشت. مسئله اول این است که دستگاه قضایی در بحرین از استقلال برخوردار نیست. دستگاه قضایی کنونی بحرین یک دستگاه کاملا سیاسی است.

تجربه ثابت کرده است که دادگاه های مدنی و همچنین دادگاه های نظامی بحرین بر اساس اغراض سیاسی احکام خود را صادر می کنند

تجربه ثابت کرده است که دادگاه های مدنی و همچنین دادگاه های نظامی بحرین بر اساس اغراض سیاسی احکام خود را صادر می کنند. مسئله بعدی این است که شیخ عیسی دادگاه های بحرین را فاقد مشروعیت تلقی می کند.

درست به همین دلیل است که رهبر نهضت اسلامی بحرین تاکنون حاضر نشده است در دادگاه های آل خلیفه حضور بهم رساند. وی همچنین به احکام صادره از سوی دادگاه آل خلیفه اعتراض نکرد و برخلاف آنچه که در رسانه ها منعکس شده، وی تقاضای فرجام خواهی نداشته است، چراکه دادگاه آل خلیفه را به رسمیت نمی شناسد.

نکته دیگری که در این خصوص وجود دارد، این است که تأیید حکم صادره علیه شیخ عیسی نشان داد که آل خلیفه هیچ عزمی برای خروج از بحران سیاسی کنونی در بحرین ندارد. تأیید این حکم نشان داد که آل خلیفه همچنان بر گزینه امنیتی برای خروج از بحران تأکید دارد و به هیچ وجه حاضر نیست به سمت گزینه های سیاسی برود.

*آل خلیفه همواره جمهوری اسلامی ایران را به دست داشتند در تحولات بحرین متهم کرده است. علت این اتهامات واهی چیست؟

آمریکا تصمیم گرفته است تا به جای رژیم صهیونیستی، ایران به عنوان دشمن امت اسلامی معرفی شود. آل خلیفه هم در همین راستا حرکت می کند

در اینجا باید گفت که آل خلیفه تنها یک ابزار در نزد ایالات متحده آمریکا محسوب می شود. تصمیمات را آمریکایی ها و متحدان آن یعنی سعودیها اتخاذ می کنند و این آل خلیفه است که این تصمیمات را اجرا می کند. اکنون آمریکا تصمیم گرفته است تا به جای رژیم صهیونیستی، ایران به عنوان دشمن امت اسلامی معرفی شود. آل خلیفه هم در همین راستا حرکت می کند.

عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی هم در همین چارچوب قابل تعریف است. استراتژی کنونی آمریکا و متحدان آن در عربستان و بحرین، منحرف کردن اذهان عمومی از اسرائیل و معرفی کردن ایران به عنوان یک تهدید است. علت دیگری که موجب شده آل خلیفه به متهم ساختن ایران به دخالت در امور داخلی بحرین مبادرت ورزد، فرار از مسئولیت های خود است.

*برخی معتقدند که آل خلیفه «اتاق های مرگ» را به «اتاق های مذاکره» ترجیح می دهد. دیدگاه شما در این خصوص چیست؟

این مسئله کاملا درست و صحیح است. نشانه آشکار این مسئله هم نوع برخورد آل خلیفه با انقلابیون و مخالفان بحرینی است. مقامات منامه به جای گفتگو و مذاکره با شخصیت های سیاسی و

در حال حاضر بسیاری از زندانیان سیاسی تحت شدیدترین نوع شکنجه ها قرا می گیرند

انقلابیون اقدام به بازداشت آنها و شکنجه شان در اتاق های مرگ می کنند.

در حال حاضر بسیاری از زندانیان سیاسی تحت شدیدترین نوع شکنجه ها قرا می گیرند. بسیاری از آنها به دلیل این شکنجه ها با مشکلات زیادی مواجه شده اند. این نشان می د هد که آل خلیفه علاقه ای به مذاکره ندارد.

منبع: مهر

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشاره گادی آیزنکوت به کناره‌گیری از کابینه جنگ رژیم صهیونیستی

یکی از اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی، وزرای دارایی و امنیت داخلی این رژیم را به باج خواهی از دولت با تهدیدات سیاسی متهم کرد.

به گزارش ایسنا، گادی آیزنکوت، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی گفت: ظرف ۲۴ ساعت اخیر دو تن از اعضای کابینه (کابینه امنیتی و سیاسی) از طریق تهدیدات سیاسی به باج خواهی از دولت پرداختند. این یک اقدام خطرناک است که امنیت داخلی اسرائیل را تهدید می‌کند. من تنها می‌توانم شریک دولتی باشم که تصمیمات خود را بر اساس منافع داخلی می‌گیرد نه بنا به مسائل سیاسی.

اشاره آیزنکوت به ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی این رژیم است.

تهدید آیزنکوت به استعفا از کابینه همزمان با کاهش سطح خوشبینی نسبت به احتمال امضای توافق میان رژیم صهیونیستی و حماس برای تبادل اسرا و آتش بس به خاطر اختلافات با جنبش حماس و دودستگی‌ها در داخل کابینه رژیم صهیونیستی است.

بن گویر و اسموتریچ تهدید کرده‌اند در صورت اجرای معامله کنونی با جنبش حماس از کابینه کناره‌گیری می‌کنند.

اسموتریچ در واکنش به اظهارات آیزنکوت گفت: گادی، تو می‌دانی که من چقدر برای تو احترام قائلم اما وظیفه من این است که علیه معامله بدی که می‌تواند امنیت شهروندان اسرائیلی را در معرض خطر قرار بدهد، اقدام کنم. این باج خواهی نیست بلکه نظر مشروع میلیون‌ها اسرائیلی است که به آینده سرزمین خود توجه می‌کنند.

پیش از این اسموتریچ تاکید کرد: پیشنهاد مصر یک شکست سخت برای اسرائیل است.

وی کابینه جنگ رژیم صهیونیستی را به موافقت با امتیازهای استراتژیکی متهم کرد که این رژیم را در معرض خطر قرار می‌دهد.

اسموتریچ مجددا به کناره‌گیری از کابینه بنیامین نتانیاهو تهدید کرد و گفت: دولتی که تسلیم فشارهای بین‌المللی می‌شود و جنگ را نیمه‌کاره می‌گذارد، حق وجود داشتن را از دست خواهد داد.

بن گویر نیز سه شنبه گفت: من به نخست وزیر درباره عدم ورود به رفح و پایان جنگ و یک معامله غیرقانونی برای تبادل اسرا و آتش بس هشدار دادم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشاره گادی آیزنکوت به کناره‌گیری از کابینه جنگ رژیم صهیونیستی
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا درآستانه صدورحکم ضداسرائیلی
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • تحلیل عباس عبدی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمی‌شود، بهتر است فکر دیگری کنند
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد