Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: دهمین جشنواره استانی شعر و خاطره نویسی دفاع مقدس با عنوان «از دریا به دریا» که با حواشی درخور توجهی همراه بود، با معرفی و تجلیل از برترین های بخش های چهارگانه در بندرعباس به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، آیین اختتامیه دهمین دوره از جشنواره استانی شعر و خاطره دفاع مقدس «از دریا به دریا» با حضور سردار ترابی فرمانده سپاه امام سجاد(ع)، سردار سرخیلی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان، شعرای آیینی و هیات داروان در سالن آمفی تئاتر حسینیه عاشقان ثارالله برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این آیین که بیشتر صندلی های سالن خالی از جمعیت بود، چندین بار از سوی یکی از شاعران نسبت به اجرای مجری برنامه و اینکه اجرا باید شب شعری باشد تذکر داده شد که این روال تقریبا در چندین نوبت تا پایان برنامه نیز تکرار شد.

 

سردار رضا ترابی فرمانده سپاه امام سجاد(ع) و از فرماندهان دوران هشت سال دفاع مقدس در آغاز این آیین بر روی جایگاه حضور یافت و ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، به تبیین دستاوردهای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی پرداخت.

 

وی در ادامه از دوران دفاع مقدس به عنوان گنجینه ای عظیم نام برد و گفت: جنگ تحمیلی برای ملت ایران یک گنج بود و باید زوایای مختلف این گنج ارزشمند برای بهره مندی نسل هایی که آن را تجربه نکرده اند بازگو شود.

 

فرمانده سپاه امام سجاد(ع)، هنر را بهترین ابزار و وسیله برای انتقال فرهنگ و ارزش های والای دفاع مقدس برای آیندگان برشمرد و افزود: برای شناساندن گنجینه های دفاع مقدس و فرهنگ بسیج باید از ظرفیت های بی نظیر هنر نظیر شعر، قصه، داستان، خاطره نویسی، نمایش و ... به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

 

وی در این آیین همچنین به بیان خاطراتی از حماسه آفرینی رزمندگان هرمزگانی در عملیات های مختلف دوران هشت سال دفاع مقدس به ویژه عملیات والفجر 8 پرداخت.

 

سردار سرخیلی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان در حاشیه این آیین نیز با اشاره به اینکه صحنه های مختلف دفاع مقدس عرصه هنرمندی رزمندگان بود، عنوان کرد: مردان بزرگ بی ادعایی که با کمترین امکانات در برابر دشمن تا بن دندان مسلح جانانه در دفاع از میهن اسلامی هنرنمایی کردند.

 

وی به نقش حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) در حفاظت از فرهنگ عاشورا و انتقال آن اشاره کرد و افزود: هنرمندان جامعه ما نیز می توانند با تاسی از این بزرگواران، وقایع و خاطرات و رشادت های ارزشمند دوران دفاع مقدس را به بهترین شیوه و روش مورد پسند جامعه به ویژه نسل جوان انتقال دهند.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه امروز نوبت هنرمندان است که با هنر خود در جبهه هنری در برابر دشمنان اسلام و نظام ایستادگی کنند، تصریح کرد: انتظار ما از هنرمندان به ویژه فعالان عرصه هنر در هرمزگان این است که جدی تر از گذشته وارد صحنه شود.

 

حجت الاسلام سید علی حسینی پور، امام جمعه موقت بندرعباس نیز که در دقایق پایانی برنامه وارد سالن شد، ضمن دهه فجر، گفت: در هر بخشی از امور که از از ابزار هنر بهره گرفته شود شاهد خروجی موثر آن خواهیم بود.

 

وی با یادآوری اینکه در میان عامه مردم هرگاه بخواهند از کار کسی تمجید کنند می گویند که فلانی هنر آن دارد، افزود: هنر، فکر، اندیشه، تدبیر و خلاقیتی است که کار را به نتیجه می رساند.

 

امام جمعه موقت بندرعباس  اذعان کرد: هنر در نظام جمهوری اسلامی همانند سایر امور قید اسلامی دارد و از این رو هنری در جامعه ما مطلوب است که اسلامی باشد.

 

سمیه باستین، دبیر دهمین جشنواره استانی شعر و خاطره نویسی دفاع مقدس«از دریا به دریا»، علت برگزاری آیین تجلیل از سه جشنواره را عدم حمایت و همراهی دستگاه ها و کمبود اعتبار دانست و افزود: در مجموع ۳۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره شعر و خاطره نویسی ارسال شده بود که پس از بررسی هیات داوران، آثار برتر انتخاب شدند.

 

شعر خوانی و قرائت خاطره توسط برترین های جشنواره از دیگر بخش های این آیین بود و مهدی ناصریان یکی از شعرای برتر پیش از قرائت شعر با انتقاد از متولیان برگزاری جشنواره، بیان کرد: این جشنواره تنها امید شعرا و نویسندگان حوزه دفاع مقدس بود و متاسفانه این رخداد در شان و جایگاه نام بسیج و دفاع مقدس و شهدا برگزار نشد.

 

وی افزود: انتظار ما این بود که جشنواره از حالت تشریفاتی خارج شود و در مسیر تحول در شعر دفاع مقدس حرکت کند.

 

تجلیل از  از برگزیدگان سه جشنواره شعر دفاع‌مقدس، هشتمین جشنواره خاطره‌نویسی دفاع‌مقدس و جشنواره منطقه‌ای پرواز تا آسمان سالگرد شهدای ایرباس از دیگر حواشی قابل توجه این آیین بود.

 

در پایان این آیین، از اصغر ملایی، فرزانه اکثیر و اطهر قوامی به عنوان نفرات اول تا سوم بخش شعر دفاع مقدس، حمیده کریمی ایرج انصاری فرد به عنوان نفرات اول و دوم و امین صمدی و سارا جوکار مشترکا به عنوان نفر سوم بخش شعر عاشورایی، محمود نارویی نفر اول و سعیده سلماسی و طاهره ایاغ مشترکا سوم بخش شعر مدافعان حرم و اعظم رمضانی نفر اول، اعظم رمضانی نفر دوم و فرزانه باستین و محدثه مولاپرست مشترکا سوم بخش خاطره نویسی به عنوان برگزیدگان دهمین جشنواره تجلیل شد.

 

  

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد

همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» به مناسبت بزرگداشت سالروز «شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس» در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به‌گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز سه شنبه 4 تیرماه 1403، مراسم بزرگداشت سالروز «شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس»  با عنوان «شن‌ها مامور خدا بودند» درسالن همایش های بین المللی خلیج فارس موزه ملی  انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار نادر ادیبی در حاشیه همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی ما در مجموعه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازنمایی حوادث مهم دفاع مقدس است و در سیاستگذاری های اجرایی، برنامه هایی را در طول سال برای آشنایی مردم به ویژه جوانان با هدف جلوگیری از فراموشی و تحریف وقایع، دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و مقاومت در نظر گرفته ایم.

وی با اشاره به واقعه طبس و شکست حمله نظامی آمریکا در سال 59 گفت: به پشتوانه هوشیاری ملت ایران، امام عظیم شان انقلاب و رهبری حضرت آقا در طی این سال‌ها همچنان خط مبارزه ملت ما با استکبار و شیاطین پر رنگ تر شده و ملت های آزاده دنیا از آن بهره می گیرند و مسیر سعادتی که این انقلاب باز کرد، همچنان گشوده تر در حرکت است.

جنبه‌های بسیاری از نقش زنان در دفاع مقدس باقی مانده

سردار ادیبی خاطرنشان کرد: موضوع شکست حمله نظامی آمریکا در طبس هم از آن وقایع تاریخی است که باید به دقت به آن پرداخته شود و تحلیل مناسبی از وضعیت مبارزه استکبار با ملت ایران را ترسیم کنیم که این کار در حال شکل گیری است و مهمترین نکته آن این است که این موضوع زنده باقی می ماند.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه هر روز ملت ما مستحکم تر به مسیر خود ادامه می دهد، تاکید کرد: مردم برای انتقال مفاهیم تاریخی به نسل های بعدی در این اماکن و مراکز مهم انقلاب حضور پیدا کنند تا با مبانی اصلی انقلاب آشنا شوند و قوت قلب بیشتری پیدا کنند.

همچنین در این مراسم محمد کریمی فعال رسانه ای  با نگاهی به رویداد‌های اتفاق افتاده پس از واقعه طوفان شن تا طوفان الاقصی گفت: امروز جنگی بزرگ‌تر از جنگ سخت برای گرفتن مرز‌ها رخ داده است. جنگی فراتر از جنگ اقتصادی، فرهنگی و جنگ نرم. امروز در جنگ شناختی و ترکیبی قرار گرفته‌ایم که این میدان مستقیما با تفکر و رسانه ارتباط دارد و اثرگذارترین گلوله‌ها در این عرصه، واژه‌ها هستند. ما امروز زیر بمباران اطلاعاتی ـ عملیاتی هستیم که تا به امروز تجربه نشده است. امروز در میدان عملیات روانی برای جا به جایی اراده‌ها و دستکاری دستگاه محاسباتی ذهن‌ها اقداماتی انجام می‌شود که جز باور داشتن به اراده الهی نمی‌تواند آن را خنثی کند.

کریمی تصریح کرد: از آغازین روز‌های نهضت انقلاب اسلامی دشمنان چند طرح را جلو بردند، اول همسو کردن حضرت امام (ره) با اهداف خود که به شکست انجامید، دوم ترور ایشان و متلاشی کردن انقلاب اسلامی که چندین طرح ترور برنامه‌ریزی شد، اما نهضت امام مورد عنایت و توجه حضرت حق بود و همه آن طرح‌ها ناکام ماندند.

وی با اشاره به ضرورت تقویت بنیه دفاعی در جنگ شناختی امروز تاکید کرد: ما با وجود عملیات‌های نظامی موفقی که داشته‌ایم، اما نتوانسته‌ایم بر فضای مجازی آنطور که باید تسلط یابیم. سه حربه برای مقابله با انقلاب اسلامی از سوی دشمن به کار رفته که دهه‌ها سرمایه‌گذاری فکری، مالی و انسانی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است تا ما را به زانو درآورند. اولین آن حربه‌ها، تحریف است که نمی‌گذارد خبر خوبی از ایران منتشر شود. این حربه اجازه نمی‌دهد راز ایستادگی رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر عدم ورود واکسن فایزر به درستی تبیین شود و چیزی از میلیون‌ها بیماری که به خاطر عوارض این واکسن درگیر هستند، منتشر شود؛ همچنین حربه تحریف اجازه نمی‌دهد خبری از 30 خط تولید واکسن ایرانی به گوش کسی برسد.

سینمای دفاع مقدس از هویت فرهنگی ایرانی- اسلامی پاسداری می‌کند

کریمی به دیگر راهکار‌های دشمن برای پیروزی در جنگ شناختی اشاره کرد و افزود: سازمان تخریب نمی‌گذارد کسی از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن صحبت کند و با ترسی که ایجاد می‌کند اجازه نمی‌دهد کسی به میدان تبیین بیاید. سازمان تحریف و تخریب دست به دست هم داده‌اند تا مردم در جهت القائات آنها به خیابان‌ها بیایند.

وی در ادامه تصریح کرد: ما از فتنه‌های بسیاری گذشتیم تا به وعده صادق رسیدیم. توکل به خدا، اعتماد به نظام جمهوری اسلامی ایران و مردمی که فرسنگ‌ها از مسئولان جلوتر هستند ما را تا به امروز یاری کرده است و در سایه تحریم‌ها، جنگ نرم و سخت و همه مشقت‌ها امروز به عنوان کشوری قدرتمند عضو باشگاه هسته‌ای و نظامی جهانی خود را مطرح کرده‌ایم.

انتهای پیام/
 

همایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودند

دیگر خبرها

  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان یزد در گردکوه
  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان در گردکوه
  • همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان 
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند