Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه- ايرنا- مديرکل امور اقتصاد و دارايي استان کرمانشاه از پرداخت يک هزار و 860ميليارد ريال تسهيلات به مناطق زلزله زده استان خبر داد و گفت: در اين مناطق تاکنون 19 هزار و 900 درخواست براي استفاده از تسهيلات ارائه شده که براي 17 هزار و 114 مورد پرونده تشکيل شده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، علي محمدي روز پنجشنبه در نشست خبري دستگاه هاي تابعه وزارت امور اقتصادي و دارايي در سرسراي اجتماعات اين اداره کل افزود: پرداخت خسارت 500ميليارد ريالي ديگر در مناطق زلزله زده استان در دست بررسي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه به سپرده هاي مردم در بانک هاي استان نيز اشاره کرد و گفت: کل مانده سپرده هاي مردمي در بانک هاي استان تا پايان آذر امسال، 12هزار و 560 ميليارد تومان و کل مانده تسهيلات بانکي تا اين تاريخ به ميزان 10هزار و 680ميليارد تومان است که اين همان تسهيلات پرداخت شده بانک ها به مردم مي باشد.
محمدي يادآور شد، نسبت مصارف به منابع بانکي در استان نزديک به 85درصد است، اين بدان معناست که 85درصد سپرده هاي مردمي در بانک ها در قالب تسهيلات به مردم پرداخت شده است.
او در مورد وضعيت بيمه هاي استان نيز گفت: کل حق بيمه هاي توليدي تا پايان دي 96 به ميزان 271 ميليارد تومان است و ميزان خسارت پرداختي تا پايان دي به ميزان233ميليارد تومان است که توسط بيمه ها پرداخت شده است که 43 الي 45 درصد از حق بيمه هاي توليدي به بيمه ايران و مابقي به ساير بيمه ها اختصاص دارد.
به گفته او، تعداد متقاضياني که در بحث بيمه زلزله، پرونده تشکيل داده اند به ميزان40هزار و 119 پرونده است که 34هزار و 350پرونده تشکيل شده است و خسارتي که به پرونده هاي تشکيل شده پرداخت شده، به ميزان 83ميلياردتومان است که اين آمار توسط بيمه هاي استان پرداخت شده است.
وي با بيان اينکه درصدد تحقق درآمدها در 10ماه امسال به نسبت مشابه سال گذشته 17درصد رشد منفي داشته است، گفت: سهم درآمدهاي استان کرمانشاه از درآمدهاي عمومي کشور 35صدم درصد است و از درآمدهاي استان هاي کشور هفت دهم درصد است.
وي مهم ترين درآمدهاي استان را در 2 بخش درآمدهاي مالياتي و ساير درآمدهاي غيرمالياتي ذکر کرد.
مديرکل اقتصاد و دارايي استان کرمانشاه با بيان اينکه ماليات سال هاي 95 و 96 مناطق زلزله زده که بيش از 50درصد آسيب ديده اند بخشوده شده است، افزود: هر زلزله زده اي که خسارت ديده به خصوص واحدهاي اقتصادي و اصناف و همه واحدهايي که ماليات پرداخت مي کند مي توانند براي تعيين خسارت به کميسيون هاي تعيين خسارت در ادارات مالياتي شهرستان ها درخواست دهند.
به گفته وي، ارزش سهام مبادله شده در بورس کرمانشاه در 9 ماه امسال 396 ميليارد تومان است و در حوزه اموال تمليکي ارزش اموال فروخته شده به ميزان 4.3 ميليارد تومان در سال جاري است.
محمدي به افزايش پنج درصدي ارزش صادرات در 10ماه امسال اشاره کرد و گفت: يک ميليارد و 550ميليون دلار در 10ماهه نخست امسال صادرات داشته ايم و هم اکنون هر سه مرز شيخ صله، شوشمي و تيله کوه فعال است.
وي در خصوص دستورالعمل استقرار و توسعه مرکز ملي پايش محيط کسب و کار کشور يادآور شد، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مکلف است ظرف مدت سه ماه پس از ابلاغ تصويب نامه، بر اساس نيازمندي هاي اعلامي از سوي وزارت امور اقتصادي و دارايي، ضمن ايجاد درگاه واحد و برخط مرکز ملي پايش محيط کسب و کار، نسبت به ايجاد زيرساخت هاي فني لازم ، براي راه اندازي، نگهداري و توسعه پايگاه ها و سامانه هاي مربوطه و ارتباط دستگاه هاي اجرايي با مرکز از طريق مرکز ملي تبادل اطلاعات اقدام نمايد.
محمدي يادآور شد، وزارت امور اقتصادي و دارايي مکلف است ضمن رصد و پايش عملکرد دستگاه هاي اجرايي و انجام پيگيري هاي لازم در جهت تحقق اهداف اين تصويب نامه، گزارش عملکرد مرکز، دستگاه هاي اجرايي و پيشرفت تصويب را به دبيرخانه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي ارسال نمايد.
7460/3033خبرنگار: زهره کريم زاده ** انتشار دهنده: فرزاد نويدي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۱۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال

شهاب‌الدین شفیعی معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری کرمانشاه و معاون کارگروه اشتغال شهرستان کرمانشاه گفت : از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا به امروز ۸۳۳ اشتغال خانگی بااعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال در شهرستان کرمانشاه ایجادشده و توانستیم رتبه اول اشتغال در سطح استان را کسب کنیم.

وی افزود: تعداد اشتغال ایجادی در سال ۱۴۰۲ در شهرستان کرمانشاه مطابق سامانه رصد بالغ‌بر ۱۳ هزار و ۷۶ نفر اشتغال‌زایی با ۱۰۰ درصد جذب ایجادشده است.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری کرمانشاه تصریح کرد: طبق آمار سامانه رصد (ثبت اشتغال ایجادی دستگاه‌های اجرایی) در این شهرستان بیش از ۱۰۴ درصد به تعهدات خود در حوزه اشتغال عمل کردیم.

وی بابیان اینکه اشتغال ایجادشده توسط ۲۹ دستگاه اجرایی است، ادامه داد: بیشترین اشتغال‌زایی مربوط به اداره صنعت و معدن با رقم ۴ هزار و ۵۵۰ نفر است.

شفیعی با اشاره به اینکه منابع پرداختی مختلفی ازجمله بانک عامل در پرداخت تسهیلات به متقاضیان خدمات ارائه می‌دهند، خاطرنشان کرد: در شهرستان کرمانشاه تا امروز از محل اعتبارات جز ۴ بند ب، تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ از مبلغ سهمیه ۴۳۷ میلیارد تومانی کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای اشتغال‌زایی مددجویان این نهاد تاکنون ۳۱۵ میلیارد تومان جذب و به متقاضیان پرداخت‌شده است.

وی ضمن قدردانی از بانک‌های عامل و تعدادی از دستگاه‌های اجرایی که تعامل خوبی با متقاضیان دارند، عنوان کرد: در بحث مشاغل خانگی برخی دستگاه‌های اجرایی ازجمله میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، فرهنگ و ارشاد در رسته‌های مختلف تولیدی فعالیت خوبی انجام‌شده است.

معاون فرماندار کرمانشاه بابیان اینکه در رسته‌های صنایع‌دستی شامل البسه محلی، گیوه‌دوزی، گلیم‌بافی، سراجی سنتی (چرم‌دوزی)، احجام چوبی ایجاد اشتغال شده، افزود: رسته تولیدات کشاورزی مشاغلی همچون دام‌پروری و شیلات شامل پرورش دام و طیور، پرورش آبزیان، تولیدات قارچ خوراکی، بسته‌بندی گیاهان دارویی، بسته‌بندی محصولات باغی و... اشتغال‌زایی داشته است.

وی به ایجاد اشتغال در رسته فعالیت‌های تولیدی (صنعت و خدمات) شامل: قالیبافی، خیاطی، مونتاژکار لوازم الکترونیکی، مبل‌سازی، عروسک‌سازی و... اشاره و بیان کرد: در رسته فعالیت فرهنگی و هنری نیز مشاغلی از قبیل تصویرگری، طراحی هنری، گرافیست، طراحی دکوراسیون داخلی، برنامه‌نویسی نرم‌افزاری و... اشتغال آفرینی داشته‌ایم.

معاون کارگروه اشتغال شهرستان کرمانشاه از آمار گزارش تسهیلات جز سه بند ب، تبصره ۱۸ قانون بودجه تا تاریخ اول اردیبهشت ۱۴۰۳ درزمینه‌ی اشتغال‌زایی خبر داد و گفت: تاکنون از مجموع چهار هزار و ۲۵۶ طرح ثبت‌نام‌شده در سامانه تعداد ۲ هزار و ۸۴۱ طرح بااعتبار چهار هزار و دو میلیارد ریال و اشتغال پیش‌بینی‌شده و سه هزار و ۱۵۸ نفر به بانک‌ها معرفی شدند که تاکنون از این تعداد ۸۲۸ طرح بااعتبار یک هزار و ۱۴۲ میلیارد ریال درزمینه‌ی اشتغال به ۸۵۰ نفر پرداخت‌شده است.

وی اضافه کرد کرد: از محل تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در شهرستان کرمانشاه تاکنون تعداد ۳۸ طرح بااعتبار ۳۰۵ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی پیش‌بینی‌شده ۹۵ نفر به بانک معرفی شد که از بین آن ۳۷ طرح بااعتبار ۲۵۵ میلیارد ریال و با اشتغال ۸۷ نفر این تسهیلات پرداخت‌شده است.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری کرمانشاه ضمن تشکر از زحمات مدیران محترم ادارات عضو کارگروه اشتغال و بانک‌های عامل در تحقق ۱۰۴ درصدی تحقق اشتغال شهرستان کرمانشاه تأکید کرد تا زمان ابلاغ اعتبارات اشتغال سال جاری بانک‌ها نسبت به تکمیل پرونده و اخذ ضمانت‌های موردنیاز بانکی و پرداخت تسهیلات و تسریع درروند نوبت‌دهی و پرداخت اقدام کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته