Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@23:44:33 GMT

تجارت خارجی را با هیجان سیاسی مخدوش نکنیم

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۹۲۰۶۴

تجارت خارجی را با هیجان سیاسی مخدوش نکنیم

ساعت 24-نایب رییس اتاق بازرگانی ایران گفت:واقعیت این است که اقتصاد ایران در شرایط آسانی قرار ندارد و باید مراقبت کنیم که بیش از این در سختی و ابهام قرار نگیرد. یک اقدام لازم برای اینکه اقتصاد ایران در مناسبات خود با شرکای بزرگ خود در بدترین موقعیت باشد این است که اجازه ندهیم تجارت با سیاست درهم آمیزی نامعلوم پیدا کند و بیش از این زیر قید و بندهای سیاسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتاق بازرگانی ایران یکی از نهادهای مهم در مسیر گسترش تجارت میان ایران و کشورهای گوناگون است و تلاش می کند هرجا تنگنایی پدیدار می شود و ناسازگاری ها میان  ایران و برخی کشورها ایجاد می شود به رفع موانع کمک کند وراه تجارت در این شرایط دشواررا باز نگهدارد.

حسین سلاح ورزی نایب رییس اتاق بازرگانی ایران که دیدگاه روشنی در باره مسایل اقتصادی دارد در گفت و گو با ساعت 24 می گوید : واقعیت این است که اقتصاد ایران در شرایط آسانی قرار ندارد و باید مراقبت کنیم که بیش از این در سختی و ابهام قرار نگیرد. یک اقدام لازم برای اینکه اقتصاد ایران در مناسبات خود با شرکای بزرگ خود در بدترین موقعیت باشد  این است که اجازه ندهیم تجارت با سیاست درهم آمیزی نامعلوم پیدا کند و بیش از این زیر قید و بندهای سیاسی قرار گیرد. وی افزود: مدیران سیاسی باید با لحاظ کردن اینکه نمی توان به دلیل برخی رفتارهای خارج از قاعده در یک نهاد در کشورهای بزرگ طرف تجارت مثل آلمان و کره جنوبی و حتی کشور امارات، تجارت را در شرایط ریسک قرار داد مراقب مخدوش شدن روابط باشند.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران در باره اینکه آیا رفتاربرخی از  برگزارکنند گان المپیک در کره جنوبی و بی مهری نسبت به ورزشکاران ایرانی که دولت کره جنوبی و شرکت سامسونگ از آن اظهار بی اطلاعی کرده اند باید به مرحله قطع مناسبات تجاری با این کشور برسد  توضیح داد: هیچ ایرانی دلسوز به این کشور نمی تواند رفتار خارج از عرف و مغایر با رفتار جوانمردانه به ویژه در ورزش از سوی برخی برگزارکنندگان المپیک را قبول کند  و همانطور که وزارت خارجه با شتاب مناسب وارد عمل شد  و از سفیر کره جنوبی توضیح خواست ا باید با قدرت عمل کرد. سلاح ورزی ادامه داد، اما این رخداد باید در اندازه خودش بررسی و اقدام شود و نباید آن را به کل تجارت باکره جنوبی یا یک شرکت بزرگ گره بزنیم.

کره جنوبی درکنار ژاپن و چین و هند از کشورهای اصلی واردکننده نفت از ایران است و خرید نفت از ایران به اقتصاد کشورمان در این دوران سخت کمک می کند. علاوه بر این کره جنوبی از نخستین کشورهایی بود که به ایران فاینانس داده و اکنون دهها طرح کوچک وبزرگ با این اعتبارات در حال اجراست. نباید اجازه داد این مناسبات به دلایل نه چندان مهم به خطر بیفتد. باید تجارت را از اثرپذیری سیاسی به ویژه سیاسی که بوی رقابت داخلی نیز می دهند دور نگهداشت. . اوتاکید کرد درست است که کره جنوبی و سامسونگ از اینکه ایران مناسبات تجاری خود را با انها تعطیل کند آسیب می بینند اما با توجه به شرایط به نظر می رسد ایران در وضع بهتری  قرار نمی  گیرد. حذف کالاهای یک برند معتبر جهانی از بازار ایران به معنای ایجاد رانت برای عرضه کنندگان سایر شرکتهای خارجی و واردکنندگان عمده است و احتمال فساد بیشر وجوددارد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۲۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشورهای یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشورها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح ها و پروژه های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکارهای رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • تجارت خارجی استان سمنان ۵۹ درصد رشد داشت
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟