Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، حسن رحمانی شهردار منطقه ۲۱ با اشاره به واگذاری های غیر کارشناسی در در دوره مدیریت گذشته شهرداری تهران اظهار کرد: یکی از انتقادهایی که ما به مدیریت گذشته داریم واگذاری بسیاری از منابع و فضاهای شهرداری در جهت اداره و تامین منابع شهرداری است در حالی که بهترین روش مشارکت است نه فروش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه ۲۱ تهران با بیان اینکه "مشارکت عموم مردم در مدیریت شهری اهمیت ویژه‌ای دارد" تاکید کرد: مردم بایستی خودشان تصمیم بگیرند و قطعا تصمیم گیری نیابتی عملکرد مناسبی نخواهد داشت.

رحمانی با بیان اینکه "شهرداری در یک سری کارها نباید وارد شود" تصریح کرد: نگاه مدیریت جدید شهرداری تهران با رویکرد اجتماعی است و کاهش هزینه یکی از موضوعاتی است که در مدیریت جدید مورد توجه قرار گرفته است. بیش از ۵۳ درصد آمار طلاق داریم و علت اصلی آن اجتماعی بوده است نه اقتصادی به همین دلیل ما در حوزه ی اجتماعی تدابیر خاصی دیده‌ایم.

وی افزود: منطقه ۲۱  تلفیقی از صنعت و سکونت است  و یکی از کارهای صورت گرفته، بازدید هفتگی از کارخانه‌ها با هدف و رویکرد حل مشکلات و معضلات موجود و ایجاد فرصت بجای تهدید و تعامل بهتر بین مردم و کارخانه ها است.

رحمانی ادامه داد: هماهنگی کارخانه ها، آموزش و پروش و دانشگاه در جهت تقویت حس تعلق پذیری کارخانه ها و مردم ساکن در منطقه از شاخصه های مهم این رویکرد است.

شهردار منطقه ۲۱ گفت: یک تیم و کار گروه در قالب اتاق فکر در جهت جذب دانش آموزان و ترغیب آنها به خلاقیت و نوآوری در حوزه تفکیک پسماند در منطقه تشکیل داده ایم و در این زمینه کلاس‌های رباتیک با شعار «دانش آموزان سفیران مدیریت شهری» برگزار کرده‌ایم.

رحمانی تاکید کرد: شهر را یک طرفه نمی‌شود اداره کرد و نهادهای مختلف در این جهت همکاری دارند و حضور مردم تاثیر مهمی در بهتر اداره شدن شهر دارد.

وی اشتغال‌زایی و مشارکت مردم در منطقه ۲۱ را از اهداف اصلی این شهرداری برشمرد و ادامه داد: در بحث تفکیک زباله کار خاصی در منطقه ۲۱ انجام می دهیم که  ظرف دو ماه آینده رسانه‌ای می‌شود.

رحمانی با تاکید بر اینکه "حس مشارکت بین اقشار مردم در جهت اداره شهر بسیار مهم است" کرد: برخورد قهری ناشی از عملکرد اشتباه مدیریت شهر است در صورتی که ما آمده ایم نوع نگاه و رویکرد را تغییر دهیم.

رحمانی با اشاره به خدمات در حال انجام در منطقه گفت: در همین چند ماه اخیر چندین معبر خاکی فرسوده بصورت مشارکتی در دستور کار قرار گرفته و در حال اصلاح است همچنین برای آرامش ساکنین حاشیه اتوبان «دیوار صوتی سبز» ایجاد خواهیم کرد.

شهردار منطقه ۲۱ اضافه کرد: با توجه به تمرکز مراکز خرید در تهرانسر و کمبود فضای تفریحی و فرهنگی اوایل سال آینده شاهد افتتاح اولین سینما و شهربازی در این منطقه خواهیم بود.

رحمانی در پایان درباره وضعیت مجموعه ققنوس گفت: در مدیریت قبلی معاونت اجتماعی در ساختمان ققنوس مستقر بوده است و با توجه به اینکه یکی از وظایف محوله به شهرداری تامین و  ایجاد ارزش افزوده برای منابعی که در اختیار دارد میباشد  ققنوس یکی از آنهاست که معاونت اجتماعی آن را تحویل داده و با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی راه اندازی میشود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری

به گزارش خبرگزار، مهر، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقا سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقا سلامت اداری، خصوصاً ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضائی، مدیریت اخلاق حرفه‌ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

بر اساس گزارش سایت شهر، الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیأت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و در اسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

کد خبر 6089965 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری