Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران > سیاست داخلی - همشهری آنلاین:
روسای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه در تماس تلفنی ضمن گفت وگو و تبادل نظر درباره مهمترین موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی، تاکید کردند که برای ایجاد جهش در روابط تهران - آنکارا در همه عرصه‌های مورد علاقه، آماده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر پنجشنبه در تماس تلفنی رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه با وی، ضمن قدردانی از تبریک همتای ترکیه ای خود به مناسبت 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ما معتقدیم روابط ایران و ترکیه باید در همه زمینه ها به سطحی راهبردی ارتقاء یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جمهور همچنین با اعلام آمادگی ایران برای ایجاد جهش در روابط اقتصادی دو کشور تصریح کرد: اجرای سریعتر بهره گیری از پول ملی دو کشور در مبادلات مشترک اقتصادی می تواند به روابط اقتصادی تهران - آنکارا شتاب و سرعت بیشتری دهد.

دکتر روحانی با اشاره به سفر اخیر وزیر خارجه ترکیه به تهران و ابراز خرسندی از نتایج مذاکرات مشترک، اظهارداشت: تهدیدات فراوانی در منطقه، منافع هر دو کشور ایران و ترکیه و دیگر کشورهای اسلامی را تهدید می کند و با توجه به دیدگاه های بسیار نزدیک دو کشور در مسایل منطقه ای و بین المللی، همکاری ها و رایزنی های سیاسی مشترک باید تداوم یابد.

دکتر روحانی همچنین گسترش همکاری های سه جانبه میان ایران، ترکیه و روسیه در مسایل منطقه ای را ضروری دانست و با اشاره به طرح پیشنهاد نشست روسای جمهوری سه کشور در استانبول با موضوع سوریه، از برگزاری این نشست استقبال و خواستار رایزنی وزرای خارجه سه کشور در مورد دستور کار و زمان اجلاس سه جانبه شد.

رییس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی با تبریک 22 بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی به دکتر روحانی و ملت ایران، خواهان توسعه و تعمیق روابط تهران - آنکارا در همه عرصه های مورد علاقه شد.

"رجب طیب اردوغان" تاکید کرد که بکارگیری پول های ملی در مبادلات اقتصادی برای دو کشور بسیار مهم است و می تواند جهشی در همکاری های اقتصادی تهران - آنکارا ایجاد می کند.

وی با اشاره به اشتراک نظر ایران و ترکیه در عمده مسایل منطقه ای و بین المللی، اظهارداشت: تهدیدهای جدید منطقه ای نشان می دهد که همکاری نزدیک ترکیه و ایران بسیار با اهمیت است و ما از توسعه همکاری های مشترک در مبارزه با تروریسم و همکاری های امنیتی خرسندیم.

رئیس جمهور ترکیه به دستاوردهای بزرگ اجلاس سوچی در راستای ایجاد ثبات و امنیت در سوریه اشاره کرد و با اشاره به پیشنهاد اجلاس روسای جمهوری ایران، ترکیه و روسیه در استانبول، از دکتر روحانی دعوت کرد که در این نشست شرکت کند.

وی همچنین از ابراز علاقه مندی روسای جمهوری برخی کشورهای غربی برای شرکت در نشست سه جانبه ایران، ترکیه و روسیه خبر داد.

در همین زمینه: دیدار رئیس جمهوری کشورمان با وزیر امور خارجه ترکیه سردار وحیدی: ترکیه حواسش جمع باشد روحانی: اطمینان کامل به امنیت و ثبات ایران داریم هشدار سفارت ایران در ترکیه به هموطنان ایرانی در آستانه سال نو میلادی ظریف: تهران، باکو و آنکارا بر سر رد تصمیم امریکا در مورد قدس توافق کامل دارند اردوغان از احتمال گفت‌وگو با بشار اسد خبر داد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۶۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است

در ادامه سفر هیئت بلندپایه فرهنگی کشورمان به ارمنستان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و درباره گسترش دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور به گفت وگو پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار علاوه بر مباحث فرهنگی مشترک بین دو کشور، مسائل مهم بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در این دیدار، با ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و به‌ویژه اتفاقات اخیر غزه، بر ضرورت تلاش برای برقراری صلح پایدار در منطقه با کمک کشورهای همسایه تأکید کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، ارمنستان را همسایه‌ای نجیب و مورد احترام خواند و رویکرد شفاف ایران را در دفاع از تمامیت ارضی کشورها و تلاش‌ها برای برقراری صلح منطقه‌ای را تبیین کرد.

ایمانی‌پور به اشتراکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این سفر فرصتی را فراهم آورده است تا دیدگاه عمیق‌تری نسبت به کشور ارمنستان به دست آوریم. 

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: همکاری‌های فرهنگی و افزایش سطح روابط بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باید دنبال شود. 

ایمانی‌پور همچنین به نقش رسانه‌ها در ترویج دانش و آگاهی میان مردم دو کشور اشاره کرد و خواستار همکاری متقابل دو کشور در این زمینه شد.

همچنین در این نشست، معاون وزیر خارجه ارمنستان ضمن استقبال از هیئت بلندپایه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که امضای سند مبادلات فرهنگی به تقویت روابط دوجانبه ایران و ارمنستان منتهی شود.

وی تصریح کرد که ارمنستان همواره به ایران به مثابه یک کشور دوست و همسایه مطلوب نگاه کرده است. 

طی این دیدار که با حضور سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان و اسدی موحد، رایزن فرهنگی کشورمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • تعلیق تبادل تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • اردوغان : دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • اردوغان: تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل ضروری بود
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • شکست ائتلاف ضدایرانی