Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اگر امروز موفق به رصد اخبار علمی پزشکی نشده‌اید، برترین اخبار امروز این سرویس خبری را از نگاه کاربران در ادامه دنبال کنید.

ایران دومین کشور تولید کننده داروی فاکتور ۷ در دنیا/ حمایت 20 میلیون تومانی ستاد زیست فناوری از پایان نامه‌های دکتری
دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص روند رو به رشد و موفقیت های این ستاد بعد از انقلاب اسلامی توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امروز اعلام می‌شود
نتایج تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی امروز در سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه اعلام خواهد شد.

برای از بین بردن چین و چروک صورت از چه روش‌هایی استفاده کنیم؟
بانوان همواره به دنبال راهی هستند تا چین و چروک صورتشان را از بین ببرند که این خواسته با برخی روش‌های خانگی محقق می‌شود.

تناسب اندام را با غذایی خوشمزه تجربه کنید
وقتی صحبت از رژیم لاغری می‌شود، همه یاد غذا‌های بدمزه‌ای می‌افتند که باید با بی‌میلی آن را بخورند، اما در این میان برخی غذا‌های رژیمی بسیار خوشمزه هستند و نقش موثری در کاهش وزن افراد دارند.

انجام "واکسیناسیون توام" برای زلزله‌زده‌های کرمانشاه/ بحران کمبود سرویس بهداشتی در مناطق زلزله زده غرب کشور
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: "واکسیناسیون توام" برای مصدومان مناطق زلزله زده کرمانشاه و همه گروه‌های پرخطر انجام شده است.

مهم‌ترین اقدامات درمانی پس از انجام عصب کشی/ علائمی که خبر از عصب کشی دندان می‌دهند
یک دندانپزشک گفت: احساس درد موقع سایش دندان‌ها و درد‌های شبانه از جمله علائمی هستند که موجب عصب کشی دندان می‌شوند.

درمان از راه دور بیماران به کمک فناوری‌های دانش بنیان
یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید دستگاهی شده است که می‌تواند بیماران را بدون نیاز به مراجعه پزشک درمان کند.

مرموز‌ترین جنگل جهان و مخفی‌گاه تمدن مایا + تصاویر
دوران استفاده از شیوه‌های باستانی برای کشف بنا‌ها و سازه‌ها به اتمام رسیده است و اکنون باستان شناسان با استفاده از جدیدترین فناوری‌ها به پژوهش و کشف اسرار تمدن‌های باستانی می‌پردازند.

آلودگی هوا چه بلایی سر کلیه‌ها می‌آورد؟
یک متخصص اورولوژی در خصوص تاثیر آلودگی بر روی دستگاه کلیوی و سیستم ادراری توضیحاتی داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۷۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی ظهر دوشنبه در نخستین کنفرانس دوسالانه بین المللی هوش مصنوعی در دانشگاه خلیج فارس بوشهر اظهار کرد: سرمایه‌گذاری عظیمی در نیروگاه اتمی بوشهر صورت گرفته و شاهد دستاوردهای خوبی هستیم.

وی با اشاره به تولید ۶۳ میلیارد کیلو وات ساعت برق در نیروگاه اتمی بوشهر بیان کرد: با این تولید برق در مصرف ۱۰۳ میلیون بشکه نفت به ارزش هشت میلیارد دلار صرفه‌جویی شد.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: برای ایجاد نیروگاه اتمی بوشهر ۳.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که عایدی این نیروگاه تاکنون بیش از دو برابر این مقدار سرمایه بوده است.

وی با بیان اینکه نتایج و دستاوردهای علمی و توسعه فناوری باید در زندگی مردم تأثیرگذار و قابل مشاهده باشد افزود: برای افزایش تأثیرگذاری و بهبود وضعیت خدمات دهی باید از ظرفیت هوش مصنوعی به خوبی استفاده شود.

اسلامی با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های روز دنیا در سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: این فناوری‌ها در صنعت هسته‌ای به خوبی جای خود را باز کرده است و شاهد استفاده حداکثری از این ظرفیت‌ها هستیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر تعلیم و تربیت نیروی انسانی لازم برای صنایع مختلف خاطرنشان کرد: دانشگاه نقش مهمی در این زمینه دارد و باید به صورت مساله محور در این زمینه حرکت شود.

وی از برنامه‌ریزی برای تقویت تعامل و همکاری دانشگاه‌ها با سازمان انرژی اتمی ایران خبر داد و گفت: دشمن تلاش ویژه‌ای برای توقف علم و فناوری در کشور ما داشته است ولی موفق به این کار نشده است و شاهد اراده‌ای قوی برای دستیابی به پیشرفت هستیم.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به پیشرفت‌های کشور در دستیابی به چرخه سوخت اظهار کرد: در اختیار داشتن چرخه سوخت موجب شکافت علم، گسترش علم و فناوری کشور در همه سطوح می‌شود.

وی با بیان اینکه همجواری دانشگاه خلیج فارس با نخستین نیروگاه اتمی کشور زمینه‌ساز تعاملات و همکاری‌های پیوسته شده است افزود: تفاهم‌نامه همکاری‌های بلند مدت با هدف ظرفیت‌سازی برای رشته‌های هسته‌ای میان سازمان انرژی اتمی ایران و دانشگاه خلیج فارس منعقد می‌شود.

اسلامی با اشاره به تولید انواع رادیوداروها بیان کرد: آثار و نتایج به‌دست آمده در این حوزه، ایران را به یکی از قطب‌های قابل قبول و مورد اعتماد تبدیل کرده است.

وی با اشاره به توسعه ابزار دقیق‌های هسته‌ای در شرایط تحریم‌ها بیان کرد: این دستاوردها باعث شد که در عرصه تولید رادیوداروها متوقف نشویم و به دستاوردهای عظیمی برسیم.

اسلامی با اشاره به استفاده بیش از ۱۵۰ مجتمع صنعتی از ابزارها و سامانه‌های فناورانه و نوآورانه تولید شده در صنعت هسته‌ای کشور گفت: در کنکور سراسری امسال ۱۰۰ دانشجو در رشته‌های هسته‌ای مقطع کارشناسی پذیرفته می‌شود.

کد خبر 6085569

دیگر خبرها

  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در مشهد اجرا می‌شود
  • زلزله در دورتموند: ضربه غیرمنتظره از واتسکه
  • اسلامی: ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور
  • افراد دارای تناسب اندامی که هیچ وقت باشگاه نمی روند این ۷ عادت را دارند
  • آیا به نسبت سن خود تناسب اندام دارید؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • ۷ عادت افراد خوش‌اندام که هرگز باشگاه نرفته‌اند