Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل راه آهن شمال غرب ایران گفت: بارانداز ریلی آستارا به کشورهای عضو CIS متصل و از طریق این خط ریلی، غلات، مواد نفتی و معدنی و سایر محموله‌ها جابجا خواهد شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از  ایسنا، علی خدایی در جریان ورود آزمایشی نخستین قطار باری از اروپا (سن پترزبورگ روسیه) به جمهوری اسلامی ایران از مسیر ریلی آستارا و راه اندازی آزمایشی بارانداز بین المللی آستارا در خاک کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تکمیل کریدور حمل و نقل شمال - جنوب یکی از اولویت های همکاری های اقتصادی دو جانبه و منطقهای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، توسعه همکاری‌های ریلی را از مهمترین اهداف دو کشور برشمرد و ادامه داد: در همین راستا خط ریلی آستاراآستارا تکمیل شده است و نخستین رام قطار با 6 واگن که هر کدام قابلیت حمل 55 تن بار را دارند با محموله بار آزمایشی MDF و تخته نراد که متعلق به چند شرکت خصوصی است، وارد بارانداز آستارا در خاک جمهوری اسلامی ایران شد.

وی در ادامه از تفاهم نامه همکاری بین دو دولت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان سخن گفت و تصریح کرد: ورود این قطارها به بارانداز آستارا تداوم خواهد یافت.

خدایی با تأکید بر اینکه از مسیر فوق ، غلات ، مواد نفتی و معدنی و سایر محموله ها جابجا خواهد شد ، اضافه کرد: به طور مستمر قطار وارد بارانداز آستارا خواهد شد و با توجه به تقاضاهای بسیاری که داریم ، پیش بینی می کنم به طور متوسط در هر هفته میزبان دو قطار باری با تعداد واگن های بیشتر باشیم.

وی با اشاره به اینکه بارانداز آستارا به کشورهای CIS و تا فنلاند متصل شده است، گفت : برنامه پیش روی، توسعه بارانداز آستاراست که با سرمایه گذاری قابل توجه کشور جمهوری آذربایجان این مهم محقق خواهد شد.

مدیر کل راه آهن شمال غرب کشور از راه اندازی بخش مسافری این خط ریلی در آینده سخن گفت و یادآور شد: این پروژه در فروردین 1397 توسط روسای جمهور دو کشور به شکل رسمی افتتاح خواهد شد.

در این مراسم "پناه کریم اف" معاون حمل و نقل راه آهن آذربایجان، "رافیق عباس اف" معاون عملیات راه آهن آذربایجان ، "آکیف علی اف" مدیر راه آهن آستارای آذربایجان و تنی چند از مسئولان محلی شهرستان مرزی بندر آستارا حضور داشتند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۷۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله_آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می‌برند.

داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد، افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

امانی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران با هدف افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از  روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی، وی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله_آغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • رئیسی روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • راه‌آهن:کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن‌نیت ما سوء استفاده کرد
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند