Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر پنجشنبه در تماس تلفنی "رجب طیب اردوغان" رییس جمهوری ترکیه با وی، ضمن قدردانی از تبریک همتای ترکیه ای خود به مناسبت 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ما معتقدیم روابط ایران و ترکیه باید در همه زمینه ها به سطحی راهبردی ارتقاء یابد.

رییس جمهور همچنین با اعلام آمادگی ایران برای ایجاد جهش در روابط اقتصادی دو کشور تصریح کرد: اجرای سریعتر بهره گیری از پول ملی دو کشور در مبادلات مشترک اقتصادی می تواند به روابط اقتصادی تهران – آنکارا شتاب و سرعت بیشتری دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر روحانی با اشاره به سفر اخیر وزیر خارجه ترکیه به تهران و ابراز خرسندی از نتایج مذاکرات مشترک، اظهارداشت: تهدیدات فراوانی در منطقه، منافع هر دو کشور ایران و ترکیه و دیگر کشورهای اسلامی را تهدید می کند و با توجه به دیدگاه های بسیار نزدیک دو کشور در مسایل منطقه ای و بین المللی، همکاری ها و رایزنی های سیاسی مشترک باید تداوم یابد.

دکتر روحانی همچنین گسترش همکاری های سه جانبه میان ایران، ترکیه و روسیه در مسایل منطقه ای را ضروری دانست و با اشاره به طرح پیشنهاد نشست روسای جمهوری سه کشور در استانبول با موضوع سوریه، از برگزاری این نشست استقبال و خواستار رایزنی وزرای خارجه سه کشور در مورد دستور کار و زمان اجلاس سه جانبه شد.

رییس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی با تبریک 22 بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی به دکتر روحانی و ملت ایران، خواهان توسعه و تعمیق روابط تهران – آنکارا در همه عرصه های مورد علاقه شد.

"رجب طیب اردوغان" تاکید کرد که بکارگیری پول های ملی در مبادلات اقتصادی برای دو کشور بسیار مهم است و می تواند جهشی در همکاری های اقتصادی تهران – آنکارا ایجاد می کند.

وی با اشاره به اشتراک نظر ایران و ترکیه در عمده مسایل منطقه ای و بین المللی، اظهارداشت: تهدیدهای جدید منطقه ای نشان می دهد که همکاری نزدیک ترکیه و ایران بسیار با اهمیت است و ما از توسعه همکاری های مشترک در مبارزه با تروریسم و همکاری های امنیتی خرسندیم.

رئیس جمهور ترکیه به دستاوردهای بزرگ اجلاس سوچی در راستای ایجاد ثبات و امنیت در سوریه اشاره کرد و با اشاره به پیشنهاد اجلاس روسای جمهوری ایران، ترکیه و روسیه در استانبول، از دکتر روحانی دعوت کرد که در این نشست شرکت کند.

وی همچنین از ابراز علاقه مندی روسای جمهوری برخی کشورهای غربی برای شرکت در نشست سه جانبه ایران، ترکیه و روسیه خبر داد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۹۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد

رئیس‌جمهوری با اشاره به دیدار و مذاکرات با مسئولان عالی پاکستان گفت: در سفر به پاکستان درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیم‌هایی گرفته و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه یابد.

به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، سیدابراهیم رئیسی امروز (پنجشنبه، ششم اردیبهشت) پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت‌وگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر بیان کرد: بخش نخست سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

وی با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: باوجود بعضی از محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان روبه‌رو شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیس‌جمهوری دیدارها با مسئولان عالی پاکستان را نیز بیشتر ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و تصریح کرد: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیم‌هایی گرفته و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه یاید، همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام نخست هدف‌گذاری شد.

رئیسی با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به‌نحوی دنبال کنند که در زمانی کوتاه به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، گفت: در حوزه کار فرهنگی نیز به‌دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی تصمیم‌های سازنده‌ای گرفته شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت بین دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد، همچنین در مذاکرات انجام شده با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

وی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا گفت: نخستین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات مطلوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با فناوری کاملا روزآمد و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی - مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، افزود: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیم‌های خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به‌ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش‌ازپیش گسترش یابد، تصریح کرد: این سفر در مقطع کنونی می‌تواند گام مثبتی برای توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

دیگر خبرها

  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد
  • امضای 5 سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • ۵ سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • حفظ ثبات و امنیت پایدار ، لازمه تحقق اهداف اقتصادی
  • کریدور امن از تهران تا اسلام‌آباد
  • لزوم حفظ ثبات و امنیت پایدار به‌عنوان لازمه تحقق اهداف اقتصادی
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد