Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@03:40:20 GMT

روحانی: دولت خانه‌ساز و بنگاه‌دار خوبی نیست

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۹۹۱۰۷

رئیس‌جمهور با بیان اینکه تمام حکومت‌ها برای خانه‌دار شهروندان طرح‌هایی داشته‌اند، تاکید کرد: دولت خانه‌ساز خوبی نیست کما اینکه تاجر و بنگاه‌دار خوبی هم نیست. هر کاری که به دولت سپرده شود، درحالیکه می‌توانستیم به مردم واگذار کنیم حتما ضرر می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری‌ها، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه و در مراسم آغاز اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری «امید» گفت: ایام دهه فجر را به همه ملت ایران و به پرسنل نیروهای هوایی که امروز به نام آنها است که کار عظیمی آنها در ۱۹ بهمن ۵۷ انجام دادند که می‌توان را به ضربه نهایی تعبیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اهم اظهارات روحانی به شرح زیر است:

*نیروهای هوایی به معنایی السابقون السابقون اولئک المقربون هستند، همه نیروهای مسلح و ارتش در ایام انقلاب روزهای پیچیده و سختی را سپری کردند اما در پایان نمره قبلی گرفتند که با الحاق به مردم و کمک کردن به پیروزی انقلاب صورت گرفت اما نمره نیروی هوایی از همه بهتر و بیشتر بود. نمره مطلوب و قابل قبولی داشت. همافران، افسران، درجه‌داران، پرسنل و کارکنان نیروی هوایی با امام بیعت کردند و امید بزرگ را در مردم آفریدند و با کسانی که درصدد سرکوب بودند، جنگیدند.

* منطقه‌ای که امام ساکن بودند و منطقه نیروی هوایی تقریبا نزدیک به یکدیگر است. کاری که نیروی هوایی انجام داد توطئه‌های امریکا را به طور کلی نابود کرد. در رژیم گذشته بیشترین سرمایه‌گذاری‌ای در ارتش صورت گرفته بود، در نیروی هوایی بود. تنها پرسنلی که با فرد دیکتاتور دیدار می‌کردند، پرسنل ارشد نیروی هوایی بودند و برای آنها نیروی هوایی اهمیت داشت و سال بعد هم بر برخی از این پرسنل سرمایه‌گذاری کردند که ناموفق بودند.

* من امروز را به نیروهای مسلح و به ارتش و به ویژه نیروی هوایی به خاطر تلاش‌هایشان در ۳۹ سال قبل و طی این سال‌ها به ویژه دفاع مقدس تبریک می‌گویم که کارهای بزرگی انجام دادند. آنها در دومین روز دفاع مقدس با ۱۴۰ فروند به عراق رفتند و اهداف استراتژیک را نابودند کردند و روحیه دشمن را خرد کردند. دشمن ساعت پنج بعد از ظهر به کشور حمله کرد ولی ساعت پنج صبح فردای آن روز، مردم شاهد حرکت غرورآفرین نیروی هوایی ارتش بودند و بزرگترین نور امید را برای دفاع مقدس روشن کردند و نشان دادند ملت ایران ملت موفق و پیروزی است. دولت یازدهم و دوازهم برای تقویت نیروهای مسلح به ویژه نیروی هوایی قدم‌های خوبی برداشته و برخواهد داشت.

* طرحی که امروز به دنبال آن هستیم یک برنامه اساسی دولت برای مسکن، برای سلامت جان مردم، برای آماده کردن مسکن برای خانه اولی‌ها نوسازی و بازآفرینی محلات فرسوده و طرح جدیدی در مساله مسکن است که به طور اختصار توضیح می‌دهم. مسکن برای همه افرد و به ویژه ایرانیان بسیار مهم است، مسکن با منزل فرق می‌کند. مسکن یعنی محلی که انسان با ورود به آن، احساس آرامش می‌کند. اگر درب منزل را باز کردید و نفس راحت کشیدید و احساس کردید به محل امن‌تری وارد شدید، آنجا مسکن است. البته به تعبیر قرآن یک همسر با وفا هم باید آنجا باشد تا آن مکان مسکن شود.

* هم مرد باید در کنار همسر سکونت و آرامش را احساس کند و هم اینکه زن باید در کنار شوهرش احساس آرامش کند. ساختمان و همسر و زوج می‌توانند آرامش ایجاد کند و فرزند صالح و سالم آرامش بیشتری را ایجاد می‌کند. برخی از مردم اجاره‌نشین بوده‌اند می‌دانند مسکن چقدر مهم است، من خودم اجاره‌نشین بودم و چهار، پنج صاحبخانه را تجربه کردند. اجاره‌نشینی سخت است. برای انسان مشکل است. اگر بچه‌ای بیشتر زیر دوش حمام بماند، از آن بالا می‌گویند چاه پر شد. بچه در خانه را محکم می‌بندد، از آن بالا می‌گویند در خانه است. اجاره دیر می‌شود، صبح که به او سلام می‌کنی به گونه‌ای دیگر حرف می‌زند و از پاسخ سلامش آدم را آزار می‌دهد.

*خانه‌دار شدن از آرزوی زوجین است و گاهی دعوای زن و شوهر از همین مسئله مستاجری شروع می‌شود، یک وظیفه بسیار بزرگ ما خانه‌دار کردن جوانان ماست. نباید این مسئله طول بکشد بگذاریم. اینها زودتر خانه‌دار شوند. راحت‌تر فرزندان خود را بزرگ کرده و زندگی کنند.

*تمام حکومت‌ها برای خانه‌دار شهروندان طرح‌هایی داشته‌اند، همه تلاش کردند راه حلی برای این مسئله پیدا کنند. من تاکید می‌کنم دولت خانه‌ساز خوبی نیست کما اینکه تاجر و بنگاه‌دار خوبی هم نیست. هر کاری که به دولت سپرده شود و می‌توانستیم به مردم واگذار کنیم حتما ضرر می‌کنیم.

* در کشاورزی تقریبا همه کارها دست مردم است و بخش‌های زیردست دولت اندک هستند. در بخش صنعت بخشی دست مردم و بخشی دست دولت است و دولتی‌ها هم بنگاه‌ها را دو دستی چسبیده‌اند.

*من حس می‌کنم که بنگاه‌های اقتصادی را از دست دولتی‌ها گرفتن سخت است، بنگاه‌های اقتصادی باید به مردم واگذار شوند. کار دولت بنگاه‌داری اقتصادی نیست. نهادهای عمومی و نیروهای مسلح هم باید این کار را بکنند. ساخت مسکن هم باید به مردم واگذار شود. ما هم باید مردم را یاری کنیم.

*زلزله کرمانشاه برای من پیام مهمی داشت، اینکه می‌گوییم صدای مردم را بشنویم، حرف مهمی است اما باید صدای آسمان و زمین را هم بشنویم. اکنون ما صدای آسمان را می‌شنویم. سال آینده خشکسالی است و ما باید خود را آماده بکنیم و کشاورزها برای نوع کشت خود الگوهای آبیاری را تغییر دهند چراکه الگوی بهاره ۹۷ مانند سال ۹۶ نیست.

* آسمان به همه کشاورزان، دولت و مسئولان می‌گوید خود را برای سال آینده آماده کنید. اگر این کار را نکنیم محصولات ما خشک می‌شوند. باید صدای را شنیده و بر مبنای صدا اقدام کرد.

*زلزله صدای محکمی برای ما داشت مخصوصا تکانه‌ای که یک شب در تهران رخ داد، بخشی از کشور ما روی گسل و خط زلزله است. اگر یک ساختمان هزار سال است که محکم باقی مانده، این مسئله نشان می‌دهد، در آن مکان زلزله نمی‌آید یا کمتر می‌آید و اگر می‌آید، شدید نیست.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد

ارتش رژیم اشغالگر روز سه‌شنبه اعلام کرد: «نیروی هوایی در ماه‌های آینده به طور کامل سامانه دفاع موشکی پاتریوت آمریکایی را کنار گذاشته و سامانه‌های پیشرفته‌تری را جایگزین آن خواهد کرد.»

به گزارش ایسنا، روزنامه «تایمز رژیم صهیونیستی» به نقل از بیانیه‌ای در وبگاه ارتش اشغالگر نوشت: «سیستم پاتریوت که در نیروی هوایی اسرائیل با نام "یاهالوم" (کلمه عبری به معنای «الماس») شناخته می‌شود، ظرف ۲ ماه برای همیشه از رده خارج می‌شود.»

فرمانده تیپ ۱۳۸ نیروی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی که سیستم پاتریوت را اداره می‌کند، گفت: «در حال حاضر در حال کاهش تعداد آتشبارها تا زمان خاموش کردن کل سامانه هستیم.»

در فوریه گذشته، فرماندهی نیروی هوایی اشغالگران گزارش داد که در حال توقف فعالیت چندین آتشبار پاتریوت است و اعضای نیروی هوایی به جای آن آموزش کار با سیستم «گنبد آهنین» را می‌گذرانند.

سامانه پاتریوت ساخت آمریکا برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ در جنگ اول خلیج فارس برای رهگیری موشک‌های «اسکاد» در اراضی اشغالی مستقر شد، اما اولین استفاده واقعی از آن در سال ۲۰۱۴ برای رهگیری پهپاد حماس بود.

در طول دهه گذشته، طبق گفته ارتش اشغالگر، این سامانه تنها ۱۰ هدف را رهگیری کرده و موشک رهگیر همیشه در برابر چالش نبوده است، به طوریکه در طول سال‌ها نتوانست اهداف زیادی را ساقط کند.

رژیم صهیونیستی چندین سامانه موشکی دفاع هوایی از جمله «گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» دارد.

این بیانیه ارتش اشغالگر ۲ هفته پس از آن منتشر شد که سیستم دفاع هوایی اسرائیل در معرض بزرگترین آزمایش تاریخ خود یعنی حملات مستقیم ایران به اراضی اشغالی با صدها موشک و پهپاد قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داغ مستاجرها تازه می شود؛ اجاره هایی که چند برابر می شود/ طنز حق مسکن ۹۰۰ تومانی کارگران!
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد