Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اختلاس‌هایی که رخ می‌دهد ناشی از عدم نظارت دقیق است، گفت: از قوه قضائیه انتظار می رود همچنان که در مسایل سیاسی قاطع عمل می‌کند در عرصه اقتصادی هم قاطع عمل کند و پول های دزدی را از حلقوم اختلاس گران بیرون بیاورد.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، آیت‌الله احمد خاتمی در مراسم گرامیداشت شهدای شهرستان اراک که در مصلی بیت‌المقدس اراک برگزار شد، عنوان کرد: شهید تعاریف مختلفی همچون چراغ و قلب دارد، اما در این میان، سالار شهیدان اباعبدالله حسین(ع) به مقام شهادت افتخار داد و آوازه شهادت وی و یارانش طی سالیان متمادی همچنان بلند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: شهدا نظام اسلامی را برای ما به ارمغان آوردند و در حال حاضر حداقل کاری که می‌توانیم انجام دهیم اینست که یاد شهدا را از یاد نبریم و برگزاری و سامان دادن چنین یادواره‌هایی در همین راستاست.
خاتمی با اشاره به بیانات رهبری مبنی بر اینکه امروزه گرامیداشت یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، عنوان کرد: گرامیداشت یاد شهدا کار عظیم و گسترده‌ای است و خروجی آن هم برگزاری جلسات یادواره و بزرگداشت است و هدف این برنامه‌ها واگویی آرمان‌های بلند شهیدان است تا این راه باقی بماند.
وی با تقدیر از سپاه و نماینده ولی فقیه در استان مرکزی به جهت برگزاری این مراسم، افزود: امروز با سرافرازی اعلام می‌کنیم که شش هزار طلبه در استان مرکزی تحصیل می کنند که این مهم به نوبه خود یک فعالیت عظیم فرهنگی محسوب می‌شود.
خاتمی تصریح کرد: شهر اراک حاج آقا نورالدین‌ها، آیت الله شیخ عبدالکریم حائری، آیت‌الله العظمی اراکی و امثالهم را در خود پروریده است، امام راحل نیز بخشی از دوران طلبگی خود را در این شهر سپری کرده است، همچنین از مجموع چهار ‌هزار مفاخر کشور ۱۵۰۰ نفر از آنها از استان مرکزی برخاسته‌اند و این موضوع نشان می دهد که خروجی این استان، عالمان و دانشمندان برجسته است.
وی با بیان اینکه شناسنامه کیفی هر بلاد بر مبنای فداکاران و دانشمندان آن منطقه نگاشته می‌شود، ادامه داد: شش هزار شهید این استان و آمار بالای دانشمندان این منطقه نشان می‌دهد که مصادیق کیفی این استان در حد بالایی قرار دارد و امیدواریم که با تلاش همگان این وضعیت تداوم داشته باشد.
خاتمی افزود: حضور پرشور مردم در یادواره شهدا، نشان از ارج نهادن مردم این خطه به شهدا دارد و این گردهمایی مانور ولایت‌مداری و مانور علاقه مندان به تداوم انقلاب اسلامی است. در همین راستا می‌توان گفت که آنچه ۳۰۰ هزار شهید کشور برای ما به ارمغان آوردند، همین نظام جمهوری اسلامی است که با فروپاشی حکومت ۵۷ ساله طاغوت بر پا شد.
وی اظهار کرد: افتخار ما اینست که ایران اسلامی خانه اهل بیت(ع) و اسلام ناب محمدی است، هر چند کشورمان با مسائل و مشکلاتی مواجه است، اما باید اوج‌ها و سرافرازی که این نظام برای کشورمان به ارمغان آورده را ببینیم، در حال حاضر پرچم رفیع اسلام و قرآن در کشور ما برافراشته است و استقلال و عظمت امروز ایران اسلامی را هیچ کشوری ندارد. اوج ها را ندیدن ناسپاسی می آورد و دشمن را به طمع می اندازد.
خاتمی با بیان اینکه این مجلس و امثال آن بیعت با خون شهیدان را دنبال می کند و تجلی این بیعت در بیعت با نظام اسلامی است، افزود: ۲۲ بهمن در پیش است، راهپیمایی امسال با شیطنت هایی که فریب خوردگان دنیای استکبار کردند اهمیت بیشتری پیدا کرده است. مصداق بیعت با شهیدان این است که باشکوه تر از گذشته در این راهپیمایی شرکت کنیم. راهپیمایی ۲۲ بهمن مهم است و نباید بگذاریم ارمغان شهیدان کمرنگ شود.  
امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه دشمنان خواب هایی برای انقلاب اسلامی دیده اند که برخی خواب های آنها تعبیر نخواهد شد و برخی توطئه های آنها را در این مجلس برملا می کنم افزود: دشمنان توطئه هایی برای گذشته، حال و آینده انقلاب چیده اند که باید از این هر سه توطئه آگاه باشیم. بصیرت، در واقع شناخت این سه توطئه است.
خاتمی درخصوص توطئه دشمنان، گفت: آنها می خواهند جنایات رژیم سیاه و ضد انسانی ۵۷ ساله پهلوی از یادها برود و نسل جدید ندانند که چه ۵۷ سال سیاهی بر این کشور گذشت. ۵۷ سال دین ستیزی، عفت ستیزی و استقلال ستیزی توسط حکومت پهلوی در این کشور رخ داد، رضاخان در ۲۰ سال حکومتش تنها یک سفر خارجی داشت که آنهم خارج از عرف دیپلماتیک انجام شد، او را در سال ۱۳۱۲ به ترکیه بردند تا شیوه بی دین کردن کشور را به او بیاموزند.
خاتمی کشف حجاب را دستور انگلیسی ها دانست و افزود: مبارزه با روحانیت و حوزه های علمیه دیگر اقدام آنها بود و در سال ۱۳۱۶ تمام حوزه های علمیه کشور تعطیل شد و تنها برای حوزه علمیه قم نیمه رمقی باقی ماند.
وی با اشاره به دستور حکومت پهلوی برای مبارزه با عزاداری سیدالشهدا(ع) گفت: توطئه اینست که عده ای بازی خورده و فریب خورده و عده ای دست نشانده منافقان و سلطنت طلب ها ذکر خیر این جنایتکاران  را می کردند، هر کس ذکر خیر این جنایتکاران را بکند در تمام جنایات آنها شریک است.
وی با بیان اینکه دشمنان تلاش می کنند این جنایات از یاد برود و از این جانیان چهره های موجه بسازند، گفت: این توطئه آمریکاست و این واقعیت ها باید توسط نسل انقلاب برای نسل جدید گفته شود. در جریان پیروزی انقلاب جریان فساد و استحاله و نابودی ایران و اسلام از بین رفت و به جای آن جریان اسلام و ایران تقویت شد.
خاتمی با بیان اینکه به آنها که نماز جمعه ها را می کوبند و می گویند نمازهای جمعه جناحی است، برادرانه تاکید می کنم این حرف درست نیست. امامان جمعه تحت امر ولی فقیه هستند و هیچ جناحی و جریانی بر آنها سلطه ندارد و خطبه ها هم کلیشه ای نیست.
وی با بیان اینکه امامان جمعه کلیشه ای و دستوری و جناحی خطبه نمی خوانند، افزود: اگر از ولایت دم زدن، جناحی بودن است، ما حرفی نداریم این حرف ها را بگویید. برخی انتظار دارند حرف جناح خودشان در نماز جمعه گفته شود در حالی که تریبون نماز جمعه تریبون هیچ فرد و جناحی نیست فقط تریبون ولایت است و بس.
خاتمی با بیان اینکه ولایت هدف دشمنان است و در تداوم ۳۹ ساله انقلاب ولایت نقش اول را دارد، افزود: اگر هیچ دلیلی بر موفق بودن ولایت فقیه نداشتیم، ماندگاری ۳۹ ساله انقلاب بهترین دلیل بر این مهم است بویژه اینکه این همه توطئه علیه کشور با مدیریت ولایت فقیه نقش بر آب شد.
وی با تاکید بر اینکه ولایت محور وحدت این ملت است و دشمنان می خواهد این محور وحدت آسیب ببیند، افزود: آنها که در پی براندازی نظام هستند کمرنگ کردن این محور اساسی را دنبال می کنند چراکه می دانند هیچ نیرویی جز ولی فقیه نمی تواند کشور را جمع کند.
وی با بیان اینکه تخریب ولایت، تخریب نظام اسلامی است، افزود: دشمنان هرگز در رسیدن به این هدف موفق نمی شوند چون هرچه دشمن بر لجن پراکنی علیه ولایت می افزاید بر محبوبیت رهبری افزوده می شود و بصیرت مردم دشمنان را در رسیدن به این دومین هدف ناکام می گذارد.
خاتمی با بیان اینکه سومین هدف دشمنان علمای دین هستند که بیش از یک قرن است در عراق و ایران پشتوانه استقلال ایران اسلامی بودند، گفت: انقلاب مدیون همه اقشار است اما روحانیت جلودار انقلاب بوده است.
وی اظهار کرد: برخی وقتی می خواهند بودجه را در رسانه ها توضیح بدهند بودجه حوزه ها را با وزارتخانه ها مقایسه می کنند، گفت: برخی در این خصوص شارلاتانی می کنند.
خاتمی اظهار کرد: به عنوان عضو شورای عالی حوزه می گویم که میانگین شهریه یک طلبه بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان است و شهریه یک استاد بزرگ حوزه که تمام عمر خود را روی تحصیل و تدریس و پرورش طلاب گذاشته به یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ نمی رسد و با صدای باز اعلام می کنم یک ریال از این شهریه از بودجه های دولتی نیست.
وی گفت: بودجه هایی که برای عمران دانشگاه هست برای حوزه هم هست، بودجه بیمه عمومی برای طلاب هم هست و آنچه در بودجه تخصیص داده شده حقوق شهروندی طلاب است. اینکه در این مقطع اینطور به پای روحانیت می پیچند که انگار تمام بودجه ها دست آقایان حوزه است، این شارلاتانی است.
وی اظهار کرد: حوزه های علمیه همچون گذشته با سهم امام مردم اداره شده و خواهد شد، حتی شهریه مقام معظم رهبری هم یک ریالش از بودجه های دولتی نیست، از سهم امام است و بس.
خاتمی گفت: در اغتشاشات اخیر هم فضا به گونه ای نشان داده شد که برخی احساس کردند همه مشکلات شان از روحانیت است و بر این اساس بود که در ناآرامی های اخیر برخی در تاکستان به حوزه علمیه حمله کردند. این مسائل نشان می دهد که روحانیت هدف آنهاست و پدران و مادران باید فرزندان خود را از این توطئه ها آگاه کنند.
وی در خصوص توطئه آینده نیز گفت: توطئه آینده ناامید کردن مردم بخصوص جوانان است. که توطئه بسیار بزرگی است، آنها آنقدر فضا را سیاه جلوه می دهند که جوان احساس کند اینجا جای زندگی نیست. کشور ما رهبری مدیر و مدبر، کشورشناس و دشمن شناس دارد و دشمنان به دوراندیشی ایشان اذعان دارند. شیب مسئولان کشوری هم شیب خدمت است و روسای هر سه قوه می خواهند خدمت کنند، البته نقدهایی هم وجود دارد اما سیاه نمایی کار دشمن است.
خاتمی افزود: در رژیم سابق غارتگری اصل بود، اما در نظام اسلامی چند دزد دله و غیر دله قاچاقی پیدا می شوند و از نبود رصد دقیق استفاده کرده و دزدی می کنند ولی دستگاه مقتدر قضا پول دزدی را از حلقوم شان بیرون می آورد.
وی افزود: اختلاس هایی که رخ می دهد ناشی از عدم نظارت دقیق است. از قوه قضائیه انتظار می رود همچنان که در مسایل سیاسی قاطع عمل می‌کند در عرصه اقتصادی هم قاطع عمل کند و پول های دزدی را از حلقوم اختلاس گران بیرون بیاورد.
وی با بیان اینکه مشکلات با هدایت های ولایت و همراهی مسئولان و مردم حل می شود و فرودگاه نهایی این انقلاب ظهور امام زمان(ع) خواهد بود، افزود: پیشگویی شیخ عباس تهرانی در سال ۴۳ در خصوص ورود امام به ایران و پیروزی انقلاب تعبیر شد و پیشگویی دیگرش تشکیل حکومت اسلامی توسط امام و باقی ماندن آن تا ظهور امام زمان(عج) بود. برچسب ها: سيداحمد خاتمي ، منطقه مرکزی ، مجلس خبرگان رهبری

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۰۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک»، «غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا تجلیل شدند
  • تجلیل از فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا
  • محمد خاتمی: تورم به سطح فوق‌العاده نگران کننده رسید | چرا به شاخص‌های برنامه ۲۰ ساله نزدیک نشده‌ایم؟
  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح نگران کننده‌ای رسیده است
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد