Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پردیس سینمایی «آزادی» بیان کرد: با وجود آنکه امسال تعداد فیلم‌های حاضر در جشنواره کمتر شده است، بعضی از فیلم‌ها تمام بلیت‌هایش در گیشه‌ فروخته نمی‌شود و از سوی دیگر بعضی دیگر که به چندین سانس فوق العاده هم می‌رسند امکان شرکت در رای گیری مردمی را ندارند.

رضا سعیدی‌پور درباره ارزشیابی‌اش از میزان استقبال تماشاگران در ایام جشنواره فیلم فجر به ایسنا بیان کرد: تفاوت این دوره جشنواره با جشنواره سال گذشته در تعداد فیلم‌هایش است که حدودا نصف شده است و با توجه به اینکه فیلم‌ها در سالن تکرار می‌شوند و با توجه به اینکه به روزهای پایانی جشنواره رسیده‌ایم، مشخص شده است که کدام یک از فیلم‌ها توانسته‌اند مخاطب بیشتری را جلب کنند، مخصوصا در سینمای «آزادی» با وجود آنکه پنج سالن داریم ولی چهار سالن، دو به دو فیلم‌ها را نمایش می‌دهند و مجموعه سه جدول نمایش، برای این سینما وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در پاسخ به این سوال که آیا فیلم‌های پرمخاطب این سینما با نتایجی که از آرای مردمی اعلام شده است یکسان است، بیان کرد: هر سینمایی با سینمای دیگر متفاوت است و سینمای آزادی به خاطر شرایط قرارگیری‌اش در شهر می‌توانند سلایق  مختلفی را در خودش جای بدهد و نکته اینجاست که با وجود آنکه در این سینما سانس‌های فوق‌العاده زیادی هر روز گذاشته می‌شود ولی مخاطبان این سانس‌ها از دادن رای محروم هستند. یک شب با حدود ۱۲۰۰ نفر اضافه بر آن ۴۶۰۰ نفری که برایشان بلیت صادر شده است وارد سینما می‌شوند که آمار قابل توجهی است ولی در رأی‌گیری شرکت نمی‌کنند.

مدیر پردیس سینمایی «آزادی» درباره میزان فروش بلیت‌های گیشه فیلم‌ها گفت: بعضی فیلم‌ها هستند که تمام بلیت‌های گیشه‌اش فروخته نمی‌شوند که هم شامل چند فیلم داستانی است و هم فیلم‌های مستند. اتفاق دیگری هم که می‌افتد این است که در یک سالن ۵۰۰ نفره گاهی ما ۱۳۰ تا ۱۵۰ صندلی خالی داریم ولی تمام بلیت‌های گیشه آن فروخته شده است بنابراین ناگزیر هستیم برای دیگر مخاطبان که در صف ایستاده‌اند بلیت بدون صندلی صادر کنیم زیرا که نمی‌دانیم چه تعداد از کسانی که از قبل بلیت رزور کرده‌اند نخواهند آمد.

سعیدی‌پور ادامه داد: ۵۰ تا ۶۰ صندلی در سالن‌های کوچک و ۱۰۰ تا ۱۳۰ صندلی هم در سالن‌های بزرگ سینما معمولا خالی می‌مانند که آنهایی است که قبلا توسط مخاطبان رزور شده است. بنابر این تماشاچیانی که بلیت بدون صندلی را تهیه کرده‌اند، پشت در سالن می‌ایستند و بعد از آنکه تیتراژ ابتدایی فیلم پخش می‌شود آن‌ها را به داخل سالن هدایت می‌کنیم تا در صندلی‌های خالی بنشینند و این روال معمول جشنواره است که البته نماینده جشنواره هم در سالن حضور دارد و برای آن عده از مخاطبانی که می‌خواهند فیلم را ببینند ولی بلیت نداشته‌اند جای مناسب پیدا می‌کنند ولی در نهایت این نوع بلیت‌ها در رأی‌گیری حضور ندارند.

مدیر پردیس سینمایی آزادی با توجه به اینکه جشنواره فجر آغاز سال سینمایی کشور است و اکران‌های عمومی سال آینده را مشخص می‌کند، درباره پیش‌بینی‌اش از گیشه و شرایط اکران‌های عمومی سال آینده گفت: قبل از هر چیز باید به این امر توجه کرد که مشتری جشنواره با مخاطب عام کاملا متفاوت است. سال‌های گذشته فیلم‌هایی داشتیم که استقبال خوبی از آن‌ها در جشنواره شد ولی در زمان اکران عمومی‌اش مورد پسند واقع نشد. البته برعکس آن هم اتفاق افتاد که البته تعدادشان زیاد نیست. خوشبختانه در این دوره جشنواره تا کنون فیلم‌هایی که ما دیده‌ایم، می‌توان پیش‌بینی کرد که سال آینده گیشه مناسب‌تری نسبت به امسال داشته باشیم زیرا که مردم راضی از سالن خارج می‌شوند.

او در پایان گفت: سال‌های پیش فیلم‌هایی داشتیم که مشتری بعد از خروج از سالن بسیار ناراضی بود و از دیدن آن شکایت ‌می‌کرد ولی امسال تا کنون چنین چیزی را شاهد نبودیم و کسانی هم که بلیت انیمیشن و یا مستند را از گیشه می‌خرند و به انتخاب خودشان به دیدن فیلم می‌نشینند راضی از سالن خارج می‌شوند.

در ادامه احمد مختاری پخش‌کننده فیلم‌های سینمایی در گفت‌وگو با ایسنا درباره  ارزیابی‌اش از جشنواره فیلم فجر گفت:‌ استقبال از فیلم‌ها در این چند روز خوب بوده بنابراین می‌توان حس کرد که فیلم‌های خوبی تولید شده‌اند و قطعا سال آینده اکران‌های خوبی خواهیم داشت.

مدیر پخش هدایت فیلم ادامه داد: این فیلم‌هایی که در جشنواره فجر به نمایش درمی‌آیند توسط یک هیأت انتخاب برگزیده شده‌اند که از طیف‌های مختلفی از اهالی سینما هستند و به نوعی این فیلم‌ها گلچین شده سینمای ایران هستند و ذائقه‌های متفاوتی را شامل می‌شوند. خوشبختانه امسال شاهد این نبودیم که مانند سال‌های گذشته مخاطبان بعد از گذشت چند دقیقه از شروع فیلم سالن را ترک کنند و از ارتباطی که یک فیلم با مخاطب برقرار می‌کند می‌توان نتیجه گرفت که در اکران عمومی هم با استقبال مواجه می‌شوند یا نه.

مختاری پایان گفت: فیلمی که در جشنواره است و با استقبال زیادی مواجه می‌شود، قطعا برای اکران عمومی‌اش هم مورد استقبال قرار خواهد گرفت و وقتی در سینماهایی که بلیت‌فروشی دارند سانس فوق‌العاده هم برگزار می‌شود می‌توان نتیجه گرفت که برای اکران عمومی‌اش هم با همین استقبال مواجه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «تمساح خونی» با حضور جواد عزتی در مشهد اکران می‌شود
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد