Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه معتقد هستیم دولت نباید در پروژه هایی که مردم توان اجرای آن را دارند مداخله کند، گفت: با کاهش نرخ سود تسهیلات خرید مسکن در بافت فرسوده به شش درصد به زودی شاهد توسعه رونق در بازار مسکن خواهیم بود.
عباس آخوندی با بیان اینکه امروز رییس جمهوری در سی و نهمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری حضور داشته اند، اظهار داشت: امروز با دستور رییس جمهوری برنامه ملی جامع بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده و ناکارآمد در کشور به طور رسمی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برنامه دولت توانمند کردن مردم در این بافت ها است، گفت: تمام این پروژه توسط مردم انجام می شود و قرار نیست هیچ صفی برای ورود به این پروژه تشکیل شود.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در این برنامه هیچ اقدام مستقیمی از سوی دولت انجام نمی شود، گفت: تمام تلاش دولت و وزارت راه و شهرسازی این است که قدرت خرید مردم را افزایش بدهیم از این رو در همان ابتدای دولت یازدهم، اقدام به تاسیس صندوق پس انداز یکم کردیم و افرادی که در این صندوق پس انداز کنند می توانند تا ۷ برابر میزان پس انداز خود تسهیلات دریافت کنند.
وی از کاهش نرخ سود تسهیلات ساخت و خرید مسکن در بافت فرسوده خبرداد و گفت: نرخ سود تسهیلات خرید مسکن بافت فرسوده ۸ درصد است که این نرخ برای خرید واحدهای نوسازی شده به شش درصد کاهش پیدا می کند.
آخوندی تاکید کرد: در شرایطی که نرخ تسهیلات در بازار بالای ۲۰ درصد است نرخ سود شش درصدی این وام ها برای مردم نرخ بسیار پایینی محسوب می شود و این تسهیلات هم در اختیار تولید کنندگان و هم در اختیار خریداران مسکن در بافت فرسوده قرار می گیرد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه دولت برای افزایش قدرت خرید مردم در بازار مسکن اظهار داشت: در حال حاضر سقف تسهیلات خرید مسکن برای زوج ها در تهران ۱۶۰ میلیون تومان در مراکز استان ها ۱۲۰ میلیون تومان و در بقیه شهرها ۸۰ میلیون تومان است که اگر این سقف تسهیلات با تصمیم شورای پول و اعتبار تغییر کند می تواند جذابیت بیشتری برای زوج ها داشته باشد و استقبال از آن افزایش خواهد یافت.
آخوندی افزود: در کنار کاهش نرخ سود وام ها به شش درصد میزان اقساط تسهیلات ۱۶۰ میلیون تومانی برای زوج ها هم کاهش پیدا می کند بنابراین پرداخت آن برای زوج ها قابل قبول تر است.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه برنامه بازآفرینی شهری و نوسازی سازی بافت فرسوده پروژه ای است که همه می توانند وارد آن شوند، گفت: چه کسانی که قصد ساخت یک واحد مسکونی و چه کسانی که به صورت انبوه سازی قصد ساخت هزار واحد مسکونی دارند می توانند در این پروژه حضور داشته باشند.
وی با بیان اینکه رویکرد دولت در این پروژه برنامه محور است، تاکید کرد: مجری این پروژه مردم هستند و وظیفه دولت سیاست گذاری و پیشبرد این برنامه است در واقع در این پروژه سعی کرده ایم  همان سیاست هایی که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده را به اجرا برسانیم.
آخوندی با بیان اینکه دولت به صورت مستقیم وارد پروژه نمی شود، گفت: معتقد هستیم کاری که مردم می توانند آن را به خوبی انجام دهند دولت نباید با مداخله های بی جا برای مردم در اجرای پروژه ها مشکل ایجاد کند.
وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به طرح ، نقشه و معماری واحدهایی که در بافت فرسوده تولید می شوند، گفت: معماری بافت های تاریخی و فرسوده بسیار ارزشمند است بنابراین این پروژه می توانند بازگشتی باشد به معماری اصیل ایرانی و هویت ایران شهری که به دوره همبستگی و پشتیبانی مردم از یکدیگر در محلات بر می گردد.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه این پروژه با پروژه های مسکنی که پیش از این دولت ها به آن ورود کرده اند و تمام ساخت و سازها را دولت ها انجام می دادند بسیار متفاوت است، گفت: مبنای این پروژه ساختار اجتماعی محلات و خود مردم ساکن این محله ها هستند .
وی با بیان اینکه نوسازی و احداث تجهیزات روبنایی و زیربنایی مانند ساخت فضای عمومی اصلاح معابر از وظایف دولت در این برنامه است، اظهار داشت: شش میلیون خانوار شهری در محلات بافت فرسوده زندگی می کنند بنابراین بازار هدف این محلات یک بازار بسیار وسیع است.
آخوندی افزود: برنامه ملی بازآفرینی شهری می تواند دو الی سه برنامه ملی را شامل شود و یک پروژه کلانی محسوب می شود.
آخوندی با اشاره به  استقبال گسترده مردم از این برنامه تاکید کرد: قبل از این که با درخواست وزارت راه و شهرسازی و با دستور رییس جمهوری نرخ سود تسهیلات خرید مسکن در بافت فرسوده به شش درصد کاهش پیدا کند روزانه هزار فقره افتتاح حساب در صندوق پس انداز یکم انجام می شد حال این که مطمئن هستیم با کاهش نرخ سود تسهیلات میزان پس انداز کنندگان در این صندوق افزایش پیدا می کند.
وی تاکید کرد: با افتتاح روزانه هزار فقره پس انداز در این صندوق ظرف یک سال چیزی حدود ۲۵۰ هزار تقاضای واقعی در بازار مسکن ایجاد می شود بنابراین با افزایش افتتاح حساب ها و سپرده گذاری برای خرید مسکن این تقاضا در بازار افزایش پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد:‌ این عامل بزرگترین محرک برای توسعه رونق در بازار مسکن خواهد بود و بهترین مشوق هم برای تولید کنندگان مسکن و هم برای خریداران مسکن محسوب می شود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۱۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • جلوی بی‌حجابی را با همراهی مردم می‌توان گرفت
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است