Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-این نشست به درخواست کویت و سوئد برگزار شده بود. شورای امنیت در نشست روز پنجشنبه خود که با هدف بررسی اجرای آتش‌بس یک ماهه در سوریه تشکیل جلسه داده بود، نتوانست به نتیجه‌ای قابل لمس درباره اعلام آتش‌بس انسانی در سوریه دست یابد، این در حالی است که سازمان ملل نسبت به افزایش خطر در مناطق مختلف به ویژه در غوطه شرقی در نزدیکی دمشق هشدار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از سایت شبکه اسکای نیوز، تعداد زیادی از سفیران ۱۵ کشور عضو شورای امنیت از نشست پشت‌ درهای بسته با چهره‌هایی عبوس بدون اینکه اظهارنظری بکنند، خارج شدند.

این نشست به درخواست کویت و سوئد برگزار شده بود.

فرانسوا دلاتر، سفیر فرانسه در سازمان ملل هیچ اظهار نظری نکرد، در حالی دیپلمات یک کشور اروپایی دیگر گفت: "وضعیت وحشتناک" است.

نماینده فرانسه اظهار داشت: فرانسه هرگز ادامه وضعیت کنونی در غوطه شرقی را نمی‌پذیرد و از این رو واکنش جدی شورای امنیت را مطالبه می‌کند. باید آتش‌بس فوری در سراسر سوریه برقرار شود.

سفیر فرانسه نظام سوریه را به تلاش برای بازگرداندن غوطه شرقی به شرایط قرون وسطا متهم کرد و افزود: فاجعه انسانی جدید مقابل چشمان ما در غوطه در حال رخ دادن است.

وی در پاسخ به مخالفت روسیه با صدور قطعنامه‌ای از سوی شورای امنیت درباره وضعیت انسانی در سوریه گفت: ما همه می‌دانیم که دستیابی به توافق در شورای امنیت دشوار است. اما بار دیگر نباید ساکت باشیم و باید حرف بزنیم. این مسؤولیت اخلاقی و سیاسی ماست. ما باید کاملا در این باره صریح باشیم چراکه آنچه اتفاق افتاده کاملا روشن است و این یک ننگ است.

مسکو خطاب به واشنگتن، حضور شما در سوریه غیرقانونی است و حمله به دیر الزور جنایت است
این در حالی است که واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل اولین کسی بود که از جلسه شورای امنیت خارج شد و تاکید کرد: آتش‌بس انسانی امری غیرواقعی است.

وی تصریح کرد: وضعیت انسانی از یک ماه پیش هیچ تغییری نکرده و ما تمایل به دیدگاه آتش‌بس و پایان جنگ داریم اما تروریست‌ها، تصور نمی‌کنم موافق آن باشند.

نبنزیا گفت، حضور آمریکا در سوریه غیرقانونی است و حمله به نیروهایی که با تروریسم می‌جنگند نیز جنایت است.

وی در کنفرانس خبری بعد از نشست شورای امنیت گفت: من در نشست از آنها خواستم به یاد آورند که حضورشان در سوریه عملا غیرقانونی است و هیچ کس آنها را به آنجا دعوت نکرده است. آنها همواره اصرار می‌کنند که با تروریست‌های بین‌المللی می‌جنگند اما ما می‌بینیم که از این سطح خارج می‌شوند.

این دیپلمات روس افزود که به نیروهای بین‌المللی ائتلاف ضد داعش هشدار داده که مقابله با کسانی که واقعا با تروریست‌های بین‌المللی می‌جنگند جنایت است.

مارک لوکوک، مسؤول امور بشردوستانه سازمان ملل نیز از پاسخگویی به سوالات خبرنگاران اجتناب کرد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۱۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه انسانی در غزه؛ هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند

بر اساس اعلام آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) هر روز ۳۷ کودک در غزه بر اثر حملات و بمباران ارتش رژیم صهیونیستی مادر خود را از دست می‌دهند.

به گزارش ایرنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با بیان اینکه جنگ در غزه به عنوان جنگ علیه زنان ادامه دارد، افزود: از هفتم اکتبر ( ۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون در نتیجه حملات ارتش [رژیم] اسرائیل علیه ساکنان غزه بیش از ۱۰ هزار زن شهید و ۱۹ هزار زن دیگر نیز زخمی شدند.

آنروا در اطلاعیه ای که امروز در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر کرد، افزود که [ رژیم ] اسرائیل همچنان زنان را در جریان حملات مداوم خود به نوار غزه مورد هدف قرار می دهد و به طور متوسط ، روزانه ۳۷ کودک در غزه مادرانشان را از دست می دهند.

این نهاد بین المللی اضافه کرد که شرایط زندگی در نوار غزه به ویژه برای بیش از ۱۵۵ هزار زن باردار یا شیرده وحشتناک است و آنها در دسترسی به آب و تاسیسات بهداشتی با مشکل مواجه جدی هستند.

ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل همچنان با حمایت آمریکا و اروپا به حملات خود علیه ساکنان نوار غزه ادامه می‌دهد و جنگنده های این رژیم بیمارستان‌ها، ساختمان‌ها، برج‌ها و خانه‌های غیرنظامیان فلسطینی را بمباران و آنها را بالای سر ساکنان ویران می‌کنند.

بر اساس اعلام سازمان ملل متحد، تاکنون حملات مداوم ارتش رژیم اسرائیل علیه ساکنان غزه به کشته شدن ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر و مجروح شدن ۷۷ هزار و ۹۰۸ نفر و آواره شدن حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت نوار غزه شده است. 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تصویب قطعنامه "حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین" در سازمان ملل لحظه تاریخی اولین رای فلسطینی ها در سازمان ملل (+عکس)

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • شورای امنیت درباره گور‌های دسته‌جمعی در غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • فاجعه انسانی در غزه؛ هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • درخواست الجزایر برای نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه
  • درخواست الجزایر برای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • درخواست الجزایربرای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد