Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- چهارمين رويداد استارت‌آپ ويکند «شروع کن» با همکاري دانشکده کارآفريني دانشگاه تهران، گروه کارآفرينان ايده تا اجرا و موسسه مهر البرز در16 الي 18 اسفند ماه سال جاري برگزار ‌مي گردد.
به گزارش خبرگزاري آريا، اين برنامه به نوعي کارآفريني با رويکرد گردشگري است که تلاش دارد ضمن آموزش اصول مهم کارآفريني، کارگاه‌هاي عملي تيم‌سازي و پرورش ايده (روند اجرايي عملياتي کردن ايده تا اجرا) را طي و خروجي را به صورت کسب و کارهاي نوپاي قابل اجرا دربياورد که حضور مسئولين و سرمايه گذاران اين حوزه باعث توسعه و بهبود و رونق کسب و کار در اين حوزه خواهد بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بيش از 36 درصد از استارت‌آپ‌هايي که در استارت‌آپ ويکند تشکيل شده‌اند، هنوز به فعاليت خود ادامه مي‌دهند و بيش از 80 درصد از شرکت‌کنندگان نيز تصميم به ادامه همکاري با تيم يا استارت‌آپ خود را دارند. استارت‌آپ ويکند يـک رويـداد آموزشي تجربي و غيـرانتـفـاعـي است و در 3 روز آخر هفته برگزار مي‌شود. در اين رويداد آموزشي مشتاقان کـارآفريني در حوزه گردشگري گرد هم مي‌آيـند تا با اشتراک‌گذاري ايـده‌هايشـان و تشکيل تيم‌ها به راه‌اندازي مدل‌هاي کسب‌و‌کار بپـردازند.
روند برگزاري :
روز (چهارشنبه): افراد ايده‌هاي خود را مطرح و به هر صاحب ايده 60 ثانيه فرصت خواهد داده شدتا ايده خود را شرح دهد و از بين ايده‌هاي مطرح شده ده ايده با رأي حاضران به عنوان ايده هاي برتر و قابل اجرا انتخاب مي‌ شود. (شرکت کنندگان هم مي توانند صاحب ايده باشند و هم نباشند)روز (پنج شنبه): ايده هاي منتخب شروع به تيم سازي نموده و طبق برنامه زماني توسط مربيان (منتورها )کارگاه هايي شامل: آشنايي با بوم مدل کسب و کار (Business Model Canvas)، کارگاه کمينه محصول قابل ارائه (MVP)، نحوه ارائه ايده، توسعه محصول، مشتري يابي ونحوه توليد محصول اوليه و حداقلي را در جهت پيشبرد و اجرايي کردن ايده سپري مي کنند.
روز (جمعه): گروه ها آخرين تلاش‌ها را در راستاي توليد نمونه اوليه محصول شان انجام مي‌دهند و آماده ارائه آن در حضور داوران مي‌شوند.
در عصر روز جمعه زمان بررسي ايده‌ها و محصول اوليه حاصل از آن ايده است، به طوري که گروه‌ها با ارائه توضيحات در زمينه توجيه اقتصادي طرح، ارزشي که ارائه مي‌دهد و افرادي که به عنوان مصرف‌کنندگان نهايي در نظر گرفته شده‌اند از طرح خود دفاع مي‌کنند.
در نهايت سه تيم برتر با رأي نهايي داوران انتخاب مي‌شوند. برنده واقعي اين رويداد گروه‌هايي هستند که تيم تشکيل شده خود را بعد از رويداد حفظ کرده و با تجربياتي که به دست آورده‌اند استارت‌آپ خود را تبديل به يک شرکت سودآور کنند.

مزاياي شرکت در اين رويداد ( کارآفريني بارويکرد گردشگري)
1. صدور گواهي حضور در برنامه براي کليه شرکت کنندگان از دانشگاه تهران.
2. اهداي جوايز به 3 تيم برتر.
3. معرفي جهت استقرار تيم هاي برتر در مراکز رشد.
4. معرفي سرمايه گذار براي طرح هاي کسب و کار.
5. اخذ مشورت و دريافت تجربيات بزرگان حوزه کارآفريني و فناوري اطلاعات و گردشگري.
رويداد استارت‌آپ ويکند «شروع کن» در روزهاي 16 الي 18 اسفند ماه برگزار مي‌شود وعلاقمندان جهت ثبت‌نام و اطلاعات بيشتر مي‌توانند به آدرس startup-weekend.ir مراجعه و يا با شماره تلفن 6119229 - 88335100-021 تماس حاصل فرمايند. چهارمين رويداد استارت‌آپ ويکند «شروع کن» با همکاري دانشکده کارآفريني دانشگاه تهران، گروه کارآفرينان ايده تا اجرا و موسسه مهر البرز در16 الي 18 اسفند ماه سال جاري برگزار ‌مي گردد. اين برنامه به نوعي کارآفريني با رويکرد گردشگري است که تلاش دارد ضمن آموزش اصول مهم کارآفريني، کارگاه‌هاي عملي تيم‌سازي و پرورش ايده (روند اجرايي عملياتي کردن ايده تا اجرا) را طي و خروجي را به صورت کسب و کارهاي نوپاي قابل اجرا دربياورد که حضور مسئولين و سرمايه گذاران اين حوزه باعث توسعه و بهبود و رونق کسب و کار در اين حوزه خواهد بود . بيش از 36درصد از استارت‌آپ‌هايي که در استارت‌آپ ويکند تشکيل شده‌اند، هنوز به فعاليت خود ادامه مي‌دهند و بيش از 80درصد از شرکت‌کنندگان نيز تصميم به ادامه همکاري با تيم يا استارت‌آپ خود را دارند. استارت‌آپ ويکند يـک رويـداد آموزشي-تجربي و غيـرانتـفـاعـي است و در 3روز آخر هفته برگزار مي‌شود. در اين رويداد آموزشي مشتاقان کـارآفريني در حوزه گردشگري گرد هم مي‌آيـند تا با اشتراک‌گذاري ايـده‌هايشـان و تشکيل تيم‌ها به راه‌اندازي مدل‌هاي کسب‌و‌کار بپـردازند. روند برگزاري : روز (چهارشنبه): افراد ايده‌هاي خود را مطرح و به هر صاحب ايده 60 ثانيه فرصت خواهد داده شدتا ايده خود را شرح دهد و از بين ايده‌هاي مطرح شده ده ايده با رأي حاضران به عنوان ايده هاي برتر و قابل اجرا انتخاب مي‌ شود. (شرکت کنندگان هم مي توانند صاحب ايده باشند و هم نباشند)روز (پنج شنبه): ايده هاي منتخب شروع به تيم سازي نموده و طبق برنامه زماني توسط مربيان (منتورها )کارگاه هايي شامل: آشنايي با بوم مدل کسب و کار (Business Model Canvas)، کارگاه کمينه محصول قابل ارائه (MVP)، نحوه ارائه ايده، توسعه محصول، مشتري يابي ونحوه توليد محصول اوليه و حداقلي را در جهت پيشبرد و اجرايي کردن ايده سپري مي کنند. روز (جمعه): گروه ها آخرين تلاش‌ها را در راستاي توليد نمونه اوليه محصول شان انجام مي‌دهند و آماده ارائه آن در حضور داوران مي‌شوند. در عصر روز جمعه زمان بررسي ايده‌ها و محصول اوليه حاصل از آن ايده است، به طوري که گروه‌ها با ارائه توضيحات در زمينه توجيه اقتصادي طرح، ارزشي که ارائه مي‌دهد و افرادي که به عنوان مصرف‌کنندگان نهايي در نظر گرفته شده‌اند از طرح خود دفاع مي‌کنند. در نهايت سه تيم برتر با رأي نهايي داوران انتخاب مي‌شوند. برنده واقعي اين رويداد گروه‌هايي هستند که تيم تشکيل شده خود را بعد از رويداد حفظ کرده و با تجربياتي که به دست آورده‌اند استارت‌آپ خود را تبديل به يک شرکت سودآور کنند. مزاياي شرکت در اين رويداد ( کارآفريني بارويکرد گردشگري) 1. صدور گواهي حضور در برنامه براي کليه شرکت کنندگان از دانشگاه تهران. 2. اهداي جوايز به 3 تيم برتر. 3. معرفي جهت استقرار تيم هاي برتر در مراکز رشد. 4. معرفي سرمايه گذار براي طرح هاي کسب و کار. 5. اخذ مشورت و دريافت تجربيات بزرگان حوزه کارآفريني و فناوري اطلاعات و گردشگري. رويداد استارت‌آپ ويکند «شروع کن» در روزهاي 16 الي 18 اسفند ماه برگزار مي‌شود وعلاقمندان جهت ثبت‌نام و اطلاعات بيشتر مي‌توانند به آدرس startup-weekend.ir مراجعه و يا با شماره تلفن 6119229 - 88335100-021 تماس حاصل فرمايند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۲۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • معرفی تیم‌های برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان‌های دخترانه گلستان