Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-02@17:20:00 GMT

کردهای عراق باز هم شکست خوردند

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۰۳۸۳۶

پول‌نیوز - تلاش چند روزه احزاب کرد عراقی برای ارائه لیستی مشترک در استانهای کرکوک، نینوا، صلاح الدین و دیالی با شکست روبرو شد و احزاب کرد عراقی نتوانستند برای تشکیل یک لیست مشترک به توافق برسند.
احزاب کرد عراقی در تلاش بودند روز پنجشنبه بار دیگر برای گفتگو در خصوص ارائه لیستی مشترک از تمامی احزاب کرد عراقی در استانهای کرکوک، نینوا، صلاح الدین و دیالی در اربیل دور هم جمع شدند که بدلیل عدم حضور نماینده اتحادیه میهنی کردستان عراق در این جلسه نشست مورد نظر بدون هیچ نتیجه ای به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احزاب کرد عراقی در حالی برای تشکیل لیستی مشترک برای شرکت در انتخابات پارلمانی عراق در مناطق مورد منازعه می کوشند که قبل از این احزاب جنبش تغییر، جماعت اسلامی کردستان عراق و ائتلاف برای دموکراسی و عدالت به رهبری دکتر برهم صالح در این مناطق تشکیل ائتلاف داده بودند.
ملا فرمان یکی از اعضای انجمن میهنی جنبش تغییر در این خصوص به خبرنگار ایرنا دراربیل گفت: ما به لیست مشترکی که از احزاب جنبش تغییر، جماعت اسلامی کردستان عراق و ائتلافی برای دمکراسی و عدالت تشکیل داده ایم پایبنده بوده و این ائتلاف فعلا در این مناطق موجود هست.
وی افزود: ما موافق این نظر بودیم که کردها در مناطق مورد منازعه با دو لیست متفاوت وارد اننتخابات شوند چون بدین شکل آرای کردها در این مناطق پراکنده نمی شود، برخلاف آنچه برخی احزاب می گویند اگر کردها در قالب یک لیست مشترک وارد انتخابات پارلمانی عراق در این مناطق نشوند آرای آنها ریزش نخواهدداشت.
این مسئول حزبی در جنبش تغییر در ادامه اضافه کرد: احزابی که قصد تشکیل یک ائتلاف مشترک در این مناطق را دارند می توانند اسامی کاندیدهای خود را به ائتلاف میهن که در کمیسیون عالی انتخابات عراق ثبت شده معرفی کنند.
ملا فرمان تاکید کرد نگرانی درست شده در نزد رای دهندگان کرد بخصوص بعد از 16 اکتبر (استقرار نیروهای فدرال در مناطق مورد منازعه میان بغداد و اربیل موضوع ماده 140 قانون اساسی عراق) می طلبد که کردها در مناطق مورد منازعه در قالب دو ائتلاف جدا شرکت کنند.
انتخابات پارلمانی عراق براساس اعلام کمیسیون عالی انتخابات در 12 می 2018 میلادی در تمام عراق برگزار می شود.
در پی اعلام کمیسیون عالی انتخابات در عراق برای ثبت اسامی کاندیداها از سوی احزاب، گروهها و ائتلافهای ثبت شده به پیشنهاد حزب زحمتکشان کردستان عراق احزاب کرد عراقی کوشیدند لیست مشترکی از همه احزاب برای مناطق مورد منازعه تشکیل دهند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۳۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران اعلام شد
  • دشمنان هر اقدامی که علیه انقلاب اسلامی کردند شکست خوردند
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • شانا و جبهه پایداری در جستجوی ۳ کاندیدا /لیست مشترک قطعی شد؟
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف