Web Analytics Made Easy - Statcounter

با خالی بودن معده، استرس، سیگار کشیدن و مصرف غذا‌های تند درد‌های ناشی از زخم‌معده افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

زخم معده چیست

مهم‌ترین نشانه ابتلا به زخم‌معده، درد معده است؛ اما چگونه می‌توان درد ناشی از زخم معده را تشخیص داد؟
به خاطر داشته باشید که احساس سیری، سوزش سردل، عدم تحمل غذا‌های چرب، نفخ، احساس ضعف، از دست دادن اشتها و کاهش وزن از نشانه‌های زخم‌معده هستند؛ همچنین با خالی بودن معده، استرس، سیگار کشیدن و مصرف غذا‌های تند درد‌های ناشی از زخم‌معده افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهی برای طول عمر بیشتر 

امید به زندگی یک شاخص آماری است که بیانگر متوسط طول عمر انسان‌ها در یک جامعه است؛ در حقیقت میانیگن طول عمر شهروندان یک جامعه را امید به زندگی آن جامعه گویند؛ در ایران سن امید به زندگی زنان ۷۸.۴ سال و مردان ۷۳.۸ سال است.

براساس آمار‌های رسمی منتشر شده، سه کشور ژاپن، موناکو و سنگاپور بالاترین نرخ امید به زندگی را درجهان دارند؛ برای مثال در کشور ژاپن سن امید به زندگی در زنان ۹۰ سال و در مردان ۸۳ سال است.

بهتر است بدانید که داشتن یک رژیم غذایی مناسب به داشتن عمر بیشتر کمک زیادی می‌کند.

عوامل بروز  تبخال 

تبخال‌ها یکی از مشکلات پوستی هستند که علاوه بر ظاهری نامناسب با خارش و سوزش همراه اند؛ این برآمدگی‌های قرمز رنگ معمولا روی لب یا در اطراف آن ظاهر می‌شوند.
بهتر است بدانید که استرس و قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید احتمال ابتلا به تبخال را بیشتر می‌کند؛ همچنین خوردن خرما باعث زیاد شدن تبخال می‌شود؛ قند خرما یکی از عوامل بروز تبخال است.

 پلاسما چیست 

تاکنون بار‌ها نام پلاسمای خون را شنیده اید؛ پلاسما، بخش مایع خون است و بخش دیگر از عناصر سلولی خون نظیر گلبول‌ها تشکیل می‌شود؛ حدود ۵۶ درصد از حجم خون از پلاسما تشکیل می‌شود.
در برخی از بیماری‌ها که با کمبود پلاسما مواجه اند؛ تزریق این ماده خونی الزامی است؛ اهدای خون و اهدای پلاسما تنها راه مطمئن در درمان این بیماری‌هاست؛ در صورتی که بالای ۱۸ سال سن و بیش از ۵۰ کیلو گرم وزن دارید می‌توانید پلاسمای خود را اهدا کنید؛ معاینات دقیق و کامل پزشکی از کسانی که قصد اهدای خون داشته باشند صورت می‌گیرد.

ترکیبی فوق العاده برای رشد مژه 

برخی افراد از میزان و حجم مژه‌های خود راضی نیستند، بهتر است بدانید که ترکیب روغن‌های بادام، زیتون و نارگیل یک معجون فوق العاده برای رشد بیشتر مژه‌هاست؛ برای این‌کار ترکیب بدست آمده را با برس ریمل تمیز به مدت پنج ثانیه روی مژه‌ها بمالید و این کار را چهار تا پنج بار قبل از خواب تکرار کنید.

  خواص فوق العاده گوجه فرنگی 

یکی از بهترین مواد غذایی برای کنترل قند خون است؛ گوجه منبع غنی ویتامین C، ویتامین A و پتاسیم است؛ گوجه فرنگی کالری زیادی ندارد و یک فنجان آب گوجه تنها ۳۲ کیلوکالری خواهد داشت.

گوجه فرنگی علاوه بر اینکه برای دیابتی‌ها یک خوراکی کم کربوهیدرات است به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌های قوی، فرد را در برابر بیماری‌های قلبی، سرطان پروستات و ... محافظت می‌کند.

 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۴۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید

آفتاب‌‌نیوز :

این آزمایش را می‌توان در کمتر از ۳ دقیقه پس از گرفتن سواب پوست انجام داد. این سواب تغییرات در ترکیب شیمیایی سبوم که توسط پوست تولید شده و با پارکینسون مرتبط است را تجزیه و تحلیل می‌کند.

به گفته پزشکان، در حال حاضر هیچ آزمایش قطعی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد و متخصصان به علائم، سابقه پزشکی، نتایج یک معاینه فیزیکی طولانی و در برخی موارد، اسکن مغز برای تشخیص این بیماری رجوع می‌کنند.

مونتی سیلوردیل (Monty Silverdale) متخصص مغز و اعصاب از دانشگاه منچستر در بریتانیا و پژوهشگر این مطالعات می‌گوید: این آزمایش پتانسیل بهبود گسترده تشخیص و مدیریت افراد مبتلا به بیماری پارکینسون را دارد. آزمایش جدید بر اساس سیستم غدد درون ریز کار می‌کند که پوست را مرطوب نگه می‌دارند. محققان متوجه شدند که چگونه ترکیب شیمیایی سبوم در یک فرد پس از وجود بیماری پارکینسون تغییر می‌کند.

سیلوردیل اضافه می‌کند: اکنون ما آزمایشی بر اساس آن تغییر در نشانگر‌های زیستی داریم. سواب‌های گرفته شده در یک کلینیک به آزمایشگاه فرستاده شده و در آنجا تحت آنالیز طیف سنجی جرمی قرار می‌گیرند تا ترکیب مولکولی آن‌ها بررسی شوند. برای اهداف مطالعه حاضر، نمونه‌هایی از ۷۹ فرد مبتلا به پارکینسون با نمونه‌هایی از ۷۱ فرد بدون این بیماری مقایسه شد.

دپانجان سارکار (Depanjan Sarkar) شیمیدان دانشگاه منچستر و یکی دیگر از پژوهشگران این مطالعه می‌گوید: وقتی این آزمایش را انجام می‌دهیم، بیش از ۴ هزار ترکیب منحصر به فرد پیدا می‌کنیم که ۵۰۰ مورد از آن‌ها بین افراد مبتلا به بیماری پارکینسون در مقایسه با سایر شرکت کنندگان کنترل متفاوت است.

به گفته محققان، اینکه این آزمایش غیر تهاجمی و از نظر تولید نتایج سریع است، نشانه مثبتی تلقی می‌شود، اگرچه دانشمندان هنوز باید نشان دهند که می‌توانند این روش را مقیاس پذیر کرده و آن را خارج از شرایط آزمایشگاهی امتحان کنند.

علاوه بر این، محققان می‌گویند:بیماری‌ها و شرایط دیگر را می‌توان از طریق تجزیه و تحلیل سبوم تشخیص داد، اگرچه هنوز کاملاً مشخص نیست که چرا شروع پارکینسون باید این تغییرات را در مایع ترشح شده در بدن تولید و ایجاد کند.

پارکینسون در حال حاضر سریعترین بیماری عصبی در حال رشد است و این رشد همچنان ادامه خواهد داشت. در حالی که دانشمندان سخت در تلاش برای یافتن درمانی برای آن هستند، راه‌هایی برای کاهش سرعت و مدیریت آن وجود دارد و اینجاست که تشخیص زودهنگام می‌تواند بسیار مهم باشد.

منبع: سیناپرس

دیگر خبرها

  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز