Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تبريز - ايرنا - فرماندار ويژه ميانه گفت: رهبري واحد امام خميني (ره) و رهنمودهاي داهيانه ايشان، وحدت کلمه و استقلال شاخص هاي اصلي انقلاب اسلامي بوده و اين شاخص ها انقلاب ما را از ساير انقلاب هاي دنيا متمايز مي کند.

به گزارش ايرنا، حميد شکري پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته اين شهرستان افزود: دشمن با تمام توان در جهت تضعيف و نابودي انقلاب و نظام به توطئه و دشمني پرداخته و اکنون نيز با روش هاي جديد به اين دشمني ادامه مي دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار کرد: بايد با اتکاء به شاخص هاي اصلي انقلاب به تمامي اين توطئه ها و دشمني ها پاسخ دندان شکن داد و نبايد اختلاف هاي سياسي و جناحي مانع وحدت مردم و شرمساري ما در مقابل خون شهدا و آرمان ها و ارزش هاي والاي انقلاب و امام شهدا باشد.
فرماندار ميانه با اشاره به اقدام ها و خدمات دولت و نظام در اين شهرستان، از همراهي و حمايت مردم در پيشبرد امور از جمله آبياري باراني 2 هزار هکتار از پاياب سد آيدوغموش واقع در 12 روستا قدرداني کرد.
شکري ادامه داد: با وجود مشکلات و دشمني ها و هجمه هاي مختلف عليه نظام، شاهد انجام امور اساسي در کل کشور از جمله سرمايه گذاري هاي کلان 12 هزار ميليارد ريالي در شهرستان ميانه هستيم.
وي طرح هاي در حال اجراي نيروگاه بادي آقکند، آبرساني به ميانه، کشتارگاه صنعتي با کشتار روزانه 500 دام سبک و 50 دام سنگين، فعاليت کارخانه طرح نورد آذربايجان، اتمام فاز 2 فولاد( طرح احياء) و اجراي فاز 3 فولاد( طرح ذوب) را از طرح هاي مهم اين شهرستان اعلام کرد.
فرماندار ميانه يادآوري کرد: طرح فولاد در کنار اشتغالزايي مستقيم يک هزار نفري سبب اشتغالزايي غير مستقيم براي چند صد نفري در حمل و نقل محصولات توليدي و تامين معاش بيش از 5 هزار نفري شده است.
شکري افزود: آماده سازي محل براي احداث گاوداري 6 هزار راسي با 700 ميليارد ريال هزينه، آماده سازي براي عقد قرارداد ايجاد واحد پتروشيمي در کلوچه خالصه و برخي ديگر از طرح هاي در دست پيگيري و مطالعه اين شهرستان است.
وي گفت: همزمان با دهه مبارک فجر از 35 عنوان پروژه در سطح شهرستان با اعتبار 480 ميليارد ريال بهره برداري شد.
فرماندار ميانه اظهار کرد: مردم هميشه در صحنه ايران از جمله ملت غيور، انقلابي و ولايتمدار اين شهرستان بار ديگر نيز با حضور در راهپيمايي 22 بهمن که نماد بزرگ وحدت کلمه در ايران به شمار مي رود ثابت خواهند کرد که ملت و دولت در کنار هم هستند.
وي گفت: ملت ايران اسلامي نشان خواهند داد که تا پاي جان از تمامي آرمان ها و اهداف نظام متعالي جمهوري اسلامي ايران دفاع کرده و با پيروي از ولايت در راه اقتدار و عزت روزافزون نظام از هيچ کوششي دريغ نخواهند کرد.
شهرستان ميانه با 180 هزار نفر جمعيت در 160 کيلومتري جنوب تبريز واقع شده است.
خبرنگار: زهره غلامي ** تنظيم: پرويز بابائي ** انتشار: عزيزي راد
7231/8023/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیازهای نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشورها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگوهایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد.باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد.در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

کد خبر 6092400 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • شوراهای تنگستان باید مظهر وحدت و همدلی باشند
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • فرماندار کهگیلویه از حضور پرشور مردم در اجلاسیه شهدا تقدیر کرد
  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان