Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکزاصفهان؛بیشتر مردم می دانند که درد در دست چپ یکی از نشانه های شایع حمله قلبی یا دیگر مشکلات قلبی جدی است. بر همین اساس، احساس درد در دست چپ هرگز نباید نادیده گرفته شود.

درد در ناحیه دست به واسطه شرایط مختلفی شکل می گیرد که هر کدام ازشدت مختلفی برخوردار هستند و از کشیدگی عضله تا یک حمله قلبی شدید را شامل می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چند ویژگی می تواند بین دست درد قلبی و غیر قلبی تمایز ایجاد کنند.

درد در قفسه سینه یا ناراحتی - مانند احساس فشار یا سنگینی - شایع‌ترین نشانه یک حمله قلبی محسوب می شود. از این رو، درد در دست چپ که با درد در قفسه سینه یا ناراحتی در این قسمت همراهی می شود، احتمال مواجه با حمله قلبی یا یک مشکل قلبی جدی دیگر را به طور قابل توجهی افزایش می دهد.

 ترکیب احساس درد در دست چپ و قفسه سینه نشان دهنده یک شرایط پزشکی اورژانسی و نیازمند ارزیابی فوری است. بیشتر افرادی که درد در قفسه سینه و دست مرتبط با قلب دارند به این نکته اشاره می کنند که درد قفسه سینه به شانه و سپس به دست سرایت می کند. درد ممکن است به سمت گردن، آرواره، پشت و دست راست نیز حرکت کند.

نشانه های واقعی حمله قلبی اغلب مبهم‌است با این وجود، حضور این نشانه ها در ترکیب با درد در دست چپ احتمال این که درد مرتبط با مشکلی در قلب باشد را افزایش می دهد.

تنگی نفس ،تعریق بیش از اندازه یا رنگ پریدگی پوست، تهوع، استفراغ یا سوء هاضمه ،سرگیجه، سبکی سر، غش یا از دست دادن هوشیاری،ضربان قلب سریع یا نامنظم و

عدم حساسیت به لمس و رابطه با حرکت از نشانه های حمله قلبی است

هشدارها

احساس درد در دست چپ که با فعالیت شدیدتر می شود و با استراحت بهبود می یابد، نیاز به رسیدگی پزشکی فوری دارد زیرا ممکن است نشانه ای از یک مشکل قلبی جدی باشد، بویژه اگر درد عمیق است و دست نسبت به لمس حساس نیست.

درد در دست چپ که به طور ناگهانی هنگام استراحت پدیدار می شود، همانند وقتی که در حال تماشای تلویزیون هستید، نیز می تواند به واسطه یک بیماری قلبی شکل گرفته باشد. در نهایت، اگر دست درد با نشانه های دیگر مانند درد قفسه سینه، تهوع، استفراغ، سرگیجه، غش، تنگی نفس، تعریق غیر معمول، نفخ شکم، سرفه یا خس خس سینه همراه است، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید..

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۷۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور در استادیوم یادگار
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • اوسمار: در دفاع مشکل داشتیم نه حمله
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است