Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@13:25:40 GMT

سهم 6 دهم درصدی ایران در بازار جهانی استارتاپ

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۰۹۱۰۸

سهم 6 دهم درصدی ایران در بازار جهانی استارتاپ

نماینده رسمی آکادمی بین المللی فناوری اطلاعات هندوستان در ایران گفت: سهم ایرانی ها از بازار جهانی استارتاپ تنها ۶ دهم درصد است و فاصله ۱۰۰ هزار میلیارد دلاری با بازار فناوری اطلاعات دنیا داریم.

به گزارش عصرایران به نقل از انجمن سواد رسانه ای ایران، وحید حاضر نماینده رسمی آکادمی بین المللی فناوری اطلاعات هندوستان در ایران در پانزدهمین عصرانه سواد رسانه ای انجمن سواد رسانه ای ایران و فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی گفت: سهم ایرانی ها از بازار جهانی استارتاپ تنها ۶ دهم درصد است و فاصله ۱۰۰ هزار میلیارد دلاری با بازار فناوری اطلاعات دنیا داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هندوستان سالانه 80 میلیون دلار صادرات نرم افزار دارد و صادرات نرم افزار یکی از منابع اصلی تامین درآمد کشور هندوستان است در حالیکه در ایران از سال ۱۳۹۳ تا کنون سالانه تنها 200 میلیون دلار صادرات نرم افزار داشته ایم.



حاضر خاطر نشان ساخت: مهمترین ضعف ایران برای استفاده از فرصت های فضای مجازی و فناوری اطلاعات و ارتباطات ضعف آموزش منابع انسانی است و اگر بخواهیم سهم بیشتری از درآمدهای جهانی را در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات داشته باشیم نیاز است ۵۰ هزار نفر نیروی انسانی متخصص و کارآزموده و آشنا با ادبیات جهانی تربیت کنیم.

کریم فعله گری، کارشناس مدیریت آموزش و کارآفرین فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز در این نشست گفت: 14.5 درصد چالشهای کسب و کارهای دیجیتال در ایران به دلیل کمبود مهارت و نیروی انسانی متخصص، 14.6 درصد چالش ها به دلیل مسائل حقوقی و قانونی و 11.2 درصد چالش ها نیز به دلیل عدم همکاری های بین سازمانی است.

وی افزود: ایران ظرفیت ایجاد سالانه ۱۰۰ هزار شغل در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را دارد که به دلیل چالشهای آموزشی، حقوقی و اجرایی از این ظرفیت استفاده نشده است.

محمد صادق افراسیابی، مدیر عامل انجمن سواد رسانه ای ایران نیز در این نشست گفت: یکی از حوزه های مورد تاکید ما در انجمن سواد رسانه ای ایران آموزش مهارتهای کارآفرینی در فضای مجازی است و نیاز است با همکاری آکادمی بین المللی فناوری اطلاعات هندوستان در ایران دوره های آموزشی برای ارتقای مهارتهای نیروی انسانی شاغل در بازار فناوری اطلاعات برگزار شود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۹۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته

صندوق بین المللی پول از رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته خبر داد و پیش بینی کرد ذخایر ارزی در دسترس ایران در سال ۲۰۲۴ با افزایش حدود ۶ میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به ۳۱.۳ میلیارد دلار برسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین المللی پول در گزارش  منطقه ای خاورمیانه و آسیای مرکزی که به تازگی منتشر شده پیش بینی کرده ارزش تولید ناخالص داخلی ایران 61 میلیارد دلار در سال 2024 نسبت به سال 2023 افزایش یابد و به 464 میلیارد دلار برسد. اقتصاد ایران در این سال 3.3 درصد رشد خواهد کرد که  از رشد متوسط 20 ساله طی سال های 2000 تا 2020 که 3 درصد گزارش شده بیشتر خواهد بود.

این گزارش رشد اقتصاد غیر نفتی ایران در سال 2023 را  3.8 برآورد و پیش بینی کرده است این رقم در سال جاری به 3.3 درصد برسد. بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته رشد قابل توجه 15 درصدی را به ثبت رساند. پیش بینی شده است در سال 2024 نیز رشد این بخش به 2.9 درصد برسد.

نرخ تورم در کشور طی سه سال گذشته نزولی بوده است و به پیش بینی صندوق بین المللی پول انتظار می رود این روند حداقل طی دو سال آینده ادامه پیدا کند. نرخ تورم ایران در سال 2023 به 41.5 درصد کاهش یافته و پیش بینی می شود در سال 2024 به 37.5 درصد و در سال 2025 به 32.5 درصد برسد.

نرخ رشد نقدینگی در سال 2023 بالغ بر 34.7 درصد بوده و انتظار می رود این رقم در سال 2024 به 32.9 درصد کاهش یابد. متوسط رشد نقدینگی طی سال های 2000 تا 2020 بالغ بر 26.5 درصد محاسبه شده است.

*پیش بینی تراز مثبت 16.7 میلیارد دلاری حساب های جاری در 2024

صندوق بین المللی پول تراز حساب های جاری ایران در سال 2024 را مثبت 16.7 میلیارد دلار پیش بینی کرده است. در سال 2023 نیز تراز حساب های جاری ایران مثبت 17.8 میلیارد دلار برآورد شده بود.

*عبور ذخایر ارزی در دسترس ایران از 30 میلیارد دلار

ذخایر ارزی در دسترس ایران بر اساس برآورد صندوق بین المللی پول در سال گذشته 25.1 میلیارد دلار بوده است. این رقم برای سال قبل از آن 19.7 میلیارد دلار اعلام شده بود. بر اساس پیش بینی این نهاد بین المللی ذخایر ارزی در دسترس ایران طی سال جاری با افزایش حدود 6 میلیارد دلاری نسبت به سال قبل به 31.3 میلیارد دلار خواهد رسید.

بر اساس این گزارش ذخایر ارزی ایران بسیار بیشتر از این ارقام و بالای 100 میلیارد دلار است که بنا به ادعای صندوق بین المللی پول به دلیل تحریم ها در دسترس ایران قرار ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • «شیخ اجلّ» یکی از چهار عنصر ادبی ایران است