Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «دارکوب» با حضور بهروز شعیبی؛ کارگردان، سید محمود رضوی؛ تهیه‌کننده، آزیتا ایرایی؛ نویسنده، بهزاد عبدی؛ آهنگساز، علیرضا برازنده؛ مدیر فیلمبرداری، فرامرز هوتهم؛ تدوینگر، آیدین ظریف؛ طراح صحنه و لباس، کامران حجازی؛ مدیر تولید، سارا بهرامی، مهناز افشار، امین حیایی، نگار عابدی؛ بازیگران با اجرای محمود گبرلو امشب بیستم بهمن‌ماه در پردیس سینما گالری پردیس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای نشست گبرلو درگذشت فریده صابری از بازیگران پیشکسوت تئاتر و سینما را به خانواده ایشان و اهالی سینما تسلیت گفت.

شعیبی درباره ساخت «دارکوب» توضیح داد: از گروه خوب «دارکوب» که ماه‌ها کار کردند سپاسگزارم. پیش تولید و نگارش این فیلم بسیار زمان برد و یکی از سخت‌ترین کار‌هایی بود که تاکنون ساخته‌ام.

عبدی در ادامه گفت: معمولا کار‌هایی که من انجام می‌دهم همراه با ارکستر است و تجربه جدیدی بود. من در این کار فضا‌هایی که در ذهنم می‌شنیدم؛ ساختم. از اولین لحظه‌ای که قصه کامل نشده بود، شعیبی با من صحبت کردند و به دنبال سوژه‌های جدید بودند. کار حدود ۱۵ دقیقه موسیقی اورجینال داشت. درباره تیتراژ فیلم هم باید بگویم نگاه شخصیت زن فیلم به شکلی است که اگر این بچه کنار من بود، این آهنگ را می‌خواند و من با همکاری چهار بچه این تیتراژ را کار کردم.

رضوی با بیان این مطلب که سعی کردیم یک فیلم استاندارد، اجتماعی و امیدبخش بسازیم، افزود: ما همه سعی‌مان را کردیم و گروهی حرفه‌ای را دور هم جمع کردیم که گیشه موفقی نیز داشته باشیم.

ایرایی نویسنده «دارکوب» بیان کرد: این متن را من به همراه تراب‌نژاد نوشتم و اولین تجربه من با شعیبی و چهارمین همکاری‌ام با رضوی بود. نگارش این فیلم بسیار دشوار بود.

بهرامی درباره همکاری در این فیلم و نقش متفاوت‌اش و اینکه آیا این نقش مکمل است یا اول، توضیح داد: همکاری من با شعیبی در این کار یکی از بزرگ‌ترین شانس‌های من و لطف خدا بود. چیزی که برای من اهمیت دارد، این است که همه تلاشم را برای نقشی که دیگر اجرا نمی‌کنم انجام دادم. اجازه بدهید داوری‌ها را ببینیم که چه اتفاقی می‌افتد و مهم این است که بیشتر به کیفیت بازی توجه کنیم.

برازنده در پاسخ به سئوالی درباره فیلمبرداری دوربین روی دست و لرزش‌های ابتدای فیلم گفت: طی جلساتی که با شعیبی داشتیم ایشان به دلیل نوع پرداختی که برای فیلم درنظر گرفته بودند می‌خواست دوربین سیالی داشته باشیم. ما کل فیلم را با دوربین روی دست گرفتیم و سکانس‌های ملتهب را با لرز‌ه‌های بیشتری فیلمبرداری کردیم. برای تک تک سکانس‌ها حرکات مختلف را در نظر گرفته بودیم.

شعیبی درباره انتقاد به سوژه تکراری فیلم گفت: تمام قصه‌ها و موضوع‌ها بار‌ها ساخته شده‌اند و نگران این نیستم که ایده اصلی تکراری باشد. در سال‌های اخیر شاهد فیلم‌های خوبی هستیم که با پرداخت‌های متفاوت موفق عمل کرده‌اند. ما این کار را با پرداخت خودمان کار کردیم.

شعیبی در پاسخ به این انتقاد که این فیلم نوعی پس رفت برای شماست گفت: من هیچ ادعایی ندارم که هر فیلمی قرار است پیشرفت باشد. من تلاش خودم را می‌کنم که تجربه کنم و همین که به من نمی‌گویید این فیلم شبیه فیلم‌های قبلی‌ام است، برای من اهمیت دارد.

رضوی در پاسخ به سئوالی درباره نقش شهرداری در ساخته شدن این فیلم توضیح داد: شهرداری در این فیلم نقشی نداشته است و ما براساس نیاز فیلمنامه، لوکیشن‌هایی را انتخاب کردیم.

حیایی در بخشی از این نشست بیان کرد: ما فیلم‌ها و داستان‌های عاشقانه کم داریم. در حال حاضر امید در فیلم‌های‌مان کم دیده می‌شود و نیت شعیبی این بود که امیدی را در دل مادرانی به وجود آورد که اعتیاد دارند و از بچه‌هایشان دور هستند.

شعیبی ادامه داد: واقعیت این است که قاعدتا در ناخودآگاهم بسیار امیدوارم به حل معضلات اجتماعی پیرامونم. هنوز امیدوارم به تلاش مسئولان برای رفع مشکلات اعتیاد، نگاه انسانی به هم داشتن و... بسیاری امید‌های دیگر که نمی‌دانم به عمر ما قد دهد یا خیر. آنچه مهم است این است که ما نسبت به شهرمان و اتفاقاتی که زیرپوست این شهر در جریان است، مسئول هستیم. مسئله اعتیاد بسیار موضوع مهمی است که رسانه‌ها به دلیل اینکه به سیاه‌نمایی متهم نشوند، به آن‌ها نمی‌پردازند.

رضوی درباره طیف فیلم‌هایی که تاکنون کار کرده است، افزود: مسیری که رفتم سعی‌ام این بوده که صرفا به درآمدش فکر نکنم. من به دنبال دغدغه‌ها و فضا‌هایی هستم که آن‌ها را پیش می‌گیرم.

کارگردان «دارکوب» درباره این موضوع که بسیار زود شاهد گره‌گشایی در داستان بودیم، گفت: در این فیلم یک اتفاق بسیار خوب افتاد که می‌خواهم به آن اعتراف کنم. این اولین بار بود که فیلم را زود و در اردیبهشت ماه تمام کردیم و برای تدوین و کار‌های دیگر فرصت داشتیم. ما چندین بار تدوین این فیلم را بررسی کردیم.

افشار درباره بازی در این فیلم توضیح داد: این فیلم دغدغه شخصی من بود؛ به دلیل فعالیت‌های اجتماعی که در این سال‌ها داشتم به خصوص در حوزه بچه‌ها. من می‌خواستم نماینده اقلیتی باشم که نماینده بخشش و شرافت هستند و نیلوفر نمونه‌ای از این افراد است. ما نباید معتادان را طرد کنیم بلکه باید آن‌ها را درک کنیم. پایان «دارکوب» به نوعی یک شروع است.   شعیبی با اشاره به تجربه همکاری با گروه بازیگران این فیلم گفت: ما با تیم‌مان پس از چند کار به تعامل خوبی رسیدیم، اما از تجربه «دارکوب» یک اتفاق جذاب در حوزه بازیگری برای من افتاد. همه بازیگرانی که در فیلم حضور داشتند با باور کامل نقش شخصیت‌های‌شان را پذیرفتند و آن‌ها را بازی کردند. افشار و حیایی که شخصیت‌های آرامی داشتند، این راکورد را در تمام طول فیلم حفظ کردند و انرژی که بهرامی برای درآمدن این کار گذاشتند. من و هاشم‌پور که سه سکانس در فیلم بازی دارند، مدت‌ها حرف زدیم. بازیگران دیگر هم حتی با وجود ایفای نقش کوتاه با ما بودند و در جلسه های دورخوانی شرکت داشتند.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۱۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید

به گزارش همشهری آنلاین، کشور مبتنی بر مبانی انقلاب نیاز پیشرفته همه جانبه دارد و ما هنوز در ابتدای راه نظام‌سازی نوین هستیم در این مسیر نقش تعلیم و تربیت بر کسی پوشیده نیست. علیرضا زاکانی در مراسم دیدار با فرهنگیان این مطلب را بیان و از خبرهای خوش رونمایی کرد و گفت: «جزیره‌ای بودن دانشکده‌های فرهنگیان تهران یکی از چالش‌های پیش روی دانشجویان طی سالیان گذشته بوده است و شهرداری تهران آمادگی دارد در این زمینه کمک کند تا تمامی دانشکده‌های این مجموعه در یک منطقه تجمیع شوند.»

او در ادامه به ارائه خدمات ویژه هم اشاره و عنوان کرد: «همچنین در شهرداری تهران این آمادگی وجود دارد که مجموعه‌های فرهنگی-ورزشی زیر نظر شهرداری را در اختیار دانشجو معلمان قرار دهیم و می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن شهرزاد، مجموعه ها را رزرو کنید.»

به گفته شهردار تهران پیوستگی میان خانواده، مسجد و مدرسه نقش مهمی در حوزه تعلیم و تربیت و اهداف فرهنگی ما دارد و به همین جهت شهرداری تهران آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به معلمان دارد.

تعلیم و تربیت نقش اصلی در توسعه

برخلاف فرهنگ غرب که در آن مبنای توسعه اقتصاد است در اندیشه انقلاب اسلامی بخش تعلیم و تربیت نقش اصلی را در توسعه و پیشرفت کشور دارد. زاکانی این مطلب را گفت و تاکید کرد: «با این نگاه ما هم در شهرداری تهران وظایفی داریم که مبتنی بر آن حل دغدغه‌های معلمین نیز برای مجموعه مدیریت شهری جدی می‌شود.»

چالش های مدیریت شهری ششم

شهردار تهران در جریان این مراسم به چالش های مدیریت شهری ششم هم اشاره و عنوان کرد: «شهرداری تهران در دوره قبلی با تنش مالی مواجه بود به نحوی که در سال ۹۹ مدیران قبلی مجبور شدند برای پرداخت سه ماه از حقوق کارکنان وام بگیرند. امروز با انضباط مالی از آن شرایط سخت عبور کرده‌ایم به نحوی که سال گذشته بیش از بودجه ۷۵.۹ همتی مصوبه شورا تحقق درآمد داشتیم. بنابراین در شرایط کنونی شهرداری تهران برای تحقق اهداف خود مشکل ندارد و اکنون پروژه‌های متعددی در حال برنامه‌ریزی و ساخت است علاوه بر این رقم؛ به زودی نیز عملیات ساخت دو خط مترو تهران آغاز خواهد شد.»

تفاهم شهرداری با دانشگاهها

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تفاهم‌نامه شهرداری با دانشگاه‌های مختلف تهران با محوریت ساخت مسکن اساتید، گفت: «در جلسه‌ای که با اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف داشتیم یک نفر از حاضران اظهار کرد؛ «اساتید از ایران مهاجرت می‌کنند چون مسکن ندارند.» در پاسخ گفتم وای به حال شهرداری که در شهر محل خدمتش استاد دانشگاه خانه ندارد. پس از آن تفاهم مسکن با دانشگاه مختلف از جمله تربیت مدرس، شهید بهشتی و... بستیم و به جز این دانشگاه‌ها در رابطه با مسکن فرهنگیان نیز چندین نوبت گفت‌وگوهایی با وزیر آموزش و پرورش انجام شد و امیدواریم بتوانیم خدمتی ارائه دهیم.

اداره ارزان شهری

در دوره پیشین مدیریت شهری مدیران معتقد بودند باید هزینه زندگی در پایتخت را بالا برد تا از این طریق بخشی از جمعیت تهران مهاجرت کنند و با کم شدن جمعیت چالش‌های شهر تهران نیز حل شود. شهردار تهران این موضوع را بیان و عنوان کرد: «ما معتقد به اداره ارزان شهر و ارائه خدمات به همه شهروندان هستیم. زیرا تهران الگوی سایر شهرها هست و ارزان شدن پایتخت به دیگر نقاط کشور نیز تسری پیدا می‌کند.»

تفاهم ساخت مسکن با دولت

زاکانی در ادامه به تفاهمات میان شهرداری تهران و دولت سیزدهم برای حل مشکلات معیشتی مردم اشاره کرد و گفت: «با همراهی دولت به دنبال ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکن در تهران هستیم و علاوه بر این میادین میوه تره بار و فروشگاه‌های شهروند ظرفیت خوبی برای تنظیم قیمت در بازار هستند که قرار است از ظرفیتشان استفاده بیشتری شود. همچنین با خریدهای صورت گرفته و واردات انجام شده، مشکلی در تامین اقلام نداریم. همین موضوع باعث شد ابتدای سال سودجویان نتوانند قیمت میوه را بالا ببرند.»

خدمت رسانی در سراهای محله

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: «در تهران ۳۴۷ سرای محله داریم که پیش از این اجاره داده می‌شد اما در دوره جدید آنها را بازپس گرفته‌ایم و قرار است. این سراها در اختیار هیئت امنای محله قرار گیرد. در هیئت امنای محله یک مدیر آموزش و پرورش و یک مدیر مدرسه حضور دارند. بنابراین از این طریق نیز می‌توانیم به معلمان خدمت رسانی کنیم.»

کد خبر 848711 برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهردارى تهران تهران فرهنگیان

دیگر خبرها

  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد