Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@16:32:54 GMT

شمار قربانیان انفجار در بنغازی افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۱۱۳۱۷

شمار قربانیان انفجار در بنغازی افزایش یافت

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، پایگاه خبری «بوابه افریقیا الاخباریه »به نقل از منابع محلی نوشت: 60 زخمی به بیمارستان «الجلا» و حدود 30 زخمی دیگر نیز به مرکز پزشکی بنغازی منتقل شدند و خودروها همچنان در حال حرکت اند و امکان دارد شمار زخمی ها و کشته ها افزایش یابد.


«فادیا البرغثی» مسئول روابط عمومی بیمارستان الجلاء بنغازی نیز پیش از این گفته بود، تاکنون یک کشته و 62 زخمی به این بیمارستان منتقل شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منابع محلی در دقایق اولیه پس از این انفجار، شمار قربانیان را حدود 40 زخمی اعلام کرده بودند.


پایگاه خبری شبکه 218 تی وی نیز نوشت: این انفجارها در مسجد سعد بن عباده واقع درمنطقه الماجوری و زمان نماز جمعه روی داد .این مسجد با نام مسجد المقصبی و مسجد خلیل نیز مشهور است.
«عماد السنوسی» یکی از فرماندهان نیروهای واکنش سریع ارتش لیبی در مورد این حمله تروریستی گفت، تحقیقات اولیه نشان داده است یک بمب در مسجد سعد بن عباده واقع در خیابان عبدالجلیل در منطقه الماجوری بنغازی جاسازی شده بود و این بمب هنگام نماز جمعه از راه دور منفجر شد.


«معتز العقوری» سخنگوی رسمی اداره امنیت بنغازی نیز اعلام کرد دو کیف حاوی مواد منفجره در دو جای مختلف این مسجد جاسازی شده بود و تروریست ها آن را منفجر کردند.
«انیس الورشفانی» مسئول دفتر اطلاع رسانی اداره امنیت بنغازی نیز گفت، تحقیقات فنی نشان داد دو بمب که هر یک حدود 750گرم وزن داشت، داخل کولرهای مسجد جاسازی شده بود.
پیشتر برخی منابع انفجار را در مسجد ابوهریره این شهر اعلام کرده بودند.


دو هفته پیش نیز انفجار هنگام نماز عشا در مسجد «بیعه الرضوان» بنغازی، 35 کشته برجای گذاشت.
نمایندگی سازمان ملل در لیبی این جمله تروریستی را محکوم و آن را اقدامی وحشیانه دانست.
بوابه افریقیا همچنین اعلام کرد دو اپراتور تلفن همراه بنغازی به نام های «لیبیانا» و «المدار» پس از این جمله تروریستی ،ارتباطات خود را به دلایل امنیتی در شهر بنغازی قطع کردند زیرا گفته می شود برخی بمب ها از راه دور و از طریق تلفن همراه قابلیت انفجار دارند.


هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.
لیبی از زمان سقوط حکومت معمر قذافی در سال 2011 دستخوش جنگ و ناآرامی است. این هرج و مرج سبب تقویت گروه های تندرو و تروریستی در این کشور شده و داعش نیز با شکست های پیاپی در عراق و سوریه سعی در تقویت جایگاه خود در این کشور دارد.


این کشور اکنون دو دولت موازی دارد: دولت وفاق ملی به ریاست «فائز السراج» در طرابلس که مورد حمایت جامعه جهانی بوده و دیگری دولت طبرق در شرق لیبی(دولت موقت) به ریاست«عبدالله الثنی» که از ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده ارتش این کشور حمایت می کند.
پارلمان لیبی از دولت موقت که در شرق این کشور مستقر است حمایت می کند. یک دولت دیگر به نام دولت نجات ملی نیز در طرابلس وجود دارد اما قدرت و اثرگذاری چندانی ندارد.
 

ایرنا

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۱۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور از ایجاد ۲.۵ میلیون شغل و کاهش ۱.۵درصدی نرخ بیکاری از آغاز دولت سیزدهم تاکنون خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه ی اقتصادی پایدار در کشورها به شمار می رود. به همین منظور آموزش های فنی و حرفه ای، نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد، بهبود فضای کسب و کار، استفاده ی بهینه از فرصت ها و افزایش کارایی اقتصاد مقاومتی در درون جامعه بر عهده دارد. بر این پایه سازمان بین المللی کار(I.L.O) آموزش های مهارتی را به عنوان یکی از پایه های اساسی فعالیت خویش قرار داده است و همواره آن را به دیگر کشورها توصیه می کند.

جوانان با فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای در واقع نیروی خلاقیت و کاربردی خود را در یک فضای رقابتی در مسیر خدمت به مردم به کار می گیرند. این آموزش های مهارتی زمینه ساز ایجاد حرفه های با ثبات است و از پدید آمدن شغل های کاذب و ناپایدار که توسعه ی همه جانبه ی کشور را هدف قرار می دهد و سبب آسیب های مختلف اجتماعی می شود، جلوگیری به عمل می آورد.

مهرداد عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با ارائه مهمترین خدمات و اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال گذشته، اظهار کرد: امسال در راستای تحقق شعار سال و کمک به صنعت و اقتصاد، ظرفیت مراکز جوار کارگاهی 50 درصد افزایش خواهد یافت.

وی از رشد 33 درصدی حوزه آموزش های فنی و حرفه‌ای و 38 درصدی سنجش صلاحیت حرفه ای در سال گذشته خبر داد و افزود: پارسال واگذاری امر آموزش های فنی و حرفه‌ای به بخش خصوصی هزار و 140 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: سال گذشته در حوزه کاهش نرخ بیکاری اتفاق قابل توجهی افتاد و یکی از وعده های دولت در حوزه اشتغال محقق شد، ضمن اینکه صدمات حین کار در سال گذشته 14درصد کاهش یافت.

عظیمی بیان کرد:  یکی از این ظرفیت‌ها، سرمایه نیروی انسانی است و یکی از ماموریت‌های دستگاه‌ها به ویژه رسانه‌ها، معرفی درست توانمندی‌های استان ها است.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، کارگران را مجاهدان عرصه اقتصادی دانست و یادآور شد: هرچه قدر بخش خصوصی را تقویت و شرایطی را فراهم کنیم و مردم امور اقتصادی را دست بگیرند، موفقیت بیشتری خواهیم داشت.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • فیلم| افزایش شمار کشته‌های سیل در برزیل به ۷۵ نفر
  • شمار قربانیان سیل در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • شمار قربانیان سیل مهیب در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت+ فیلم
  • وقوع انفجار نزدیک وزارت کشور طالبان در کابل
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • تلاش روسیه برای افتتاح کنسولگری در بنغازی
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت