Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز افشار در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به کاهش تولید و عرضه داروی ترامادول بر اثر افزایش سوءمصرف این دارو در کشور اظهار کرد: ترامادول دارویی است برای تسکین دردهای متوسط و شدید که بیشتر در بیماری‌های ارتوپدی استفاده می‌شود که متاسفانه توزیع آن به جای آنکه در بیمارستان‌ها انجام شود به داروخانه‌ها سپرده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: پس از توزیع این دارو در داروخانه‌ها و به دنبال افزایش سوءمصرف آن، تصمیم بر آن شد تا میزان تولید ترامادول در کشور به شدت کاهش یابد و نظارت بیشتری بر توزیع این دارو در داروخانه‌ها انجام گیرد ولی متاسفانه شواهد نشان داد که این دارو همچنان در دسترس کسانی که مبادرت به سوءمصرف آن می‌کنند قرار دارد.

وی اضافه کرد: در بررسی‌های انجام شده نیروهای انتظامی موفق شدند محموله‌های قابل توجهی از این دارو را کشف کنند که به صورت قاچاق در حال وارد شدن به کشور بود و این در حالی بود که ترامادول‌های این محموله‌ها در بسته‌بندی محصولات ایرانی در حال ورود به کشور بودند.

افشار گفت: در تحقیقات آزمایشگاهی بر روی این محموله‌های کشف شده مشخص شد فرمولاسیون به کار رفته در این داروها، علی‌رغم مشابهت کامل بسته بندی آن با بسته بندی داروهای ایرانی و نام ایرانی این محصول، کاملاً با فرمولاسیون ترامادول‌های تولید داخل متفاوت است.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد:‌ مدارک موجود نشان می‌دهد این محموله‌های ترامادول، در کشورهای همسایه و در کارخانجات تولید داروی این کشورها تولید می‌شود و با بسته بندی و برند ایرانی وارد کشورمان شده و کسانیکه وابستگی بر اثر سوءمصرف این مواد دارند را هدف خود قرار داده است.

وی در پاسخ به این سوال که این محموله‌ها از کدام کشور وارد ایران شده بود گفت: از بردن نام کشور مبدا این محموله‌ها معذورم ولی این محموله‌ها در مرزهای شرقی کشور کشف و ضبط شده است و البته به نظر می‌رسد دولت مستقر در این کشور در جریان تولید این دارو و ارسال آن به کشور ما قرار ندارد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • سد بزرگ ذوبی‌ها مقابل ستاره خارجی تراکتور!
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است