Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه انترنتي يورک آلرت؛ محققان علوم پزشکي دانشگاه کلورادو آمريکا اعلام کردند در افراد مبتلا به آلزايمر، دستگاه ايمني بدن، خيلي زود افت مي کند و کارکردش مختل مي شود.
اين محققان با همکاري محققان مرکز پيري و حافظه در سان فرانسيسکو در مقاله اي در شماره اخير نشريه آلزايمر اعلام کردند با بررسي نمونه خون و مايع مغزي نخاعي 173 فرد ميان سال و سالخورده در مرکز تحقيقات آلزايمر ويسکانسين دريافتند دستگاه دفاعي و ايمني بدن مبتلايان به آلزايمر، خيلي زود دچار نقص کارکرد و عملکرد آن مختل مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محققان مي گويند در واقع بايد در مبتلايان به آلزايمر، وضع دستگاه ايمني بررسي و از افت کارکرد آن جلوگيري شود.
براساس آمارهاي سال 2016 برآورد مي شود حدود پنج ميليون و چهارصد هزار نفر در آمريکا به بيماري آلزايمر مبتلا باشند که هيچ درماني ندارد ولي برخي داروها، قادرند شرايط قواي شناختي بيماران را کنترل کنند.
با بالا رفتن سن و پير شدن سلول ها، ترشح ماده شيميايي سروتونين کاهش مي يابد، بدين ترتيب ارتباط بين سلولي و انتقال اطلاعات دچار مشکل مي شود.
اين مشکل بيشتر از همه در بخش حافظه و خاطرات خود را نشان مي دهد.­
خاطره ها ترکيبي هستند از يادآوري ديده ها و شنيده ها و احساسات که براي ياداوري آن ها مغز نياز به برقراري يک ارتباط پيچيده سلولي بين همه بخش ها دارد.­
به همين علت با بالا رفتن سن و کم شدن ترشح سروتونين در مغز، خاطره ها کمرنگ يا فراموش مي شوند.
در بيماري آلزايمر ترشح سروتونين به شدت کاهش مي يابد اما اين مسئله هميشه به علت پير شدن سلول ها نيست.­
سکته مغزي که باعث از دست رفتن بخشي از سلول هاي مغز مي شود و يا شوک عاطفي که پس از از دست دادن عزيزي رخ مي دهد مي تواند خطر ابتلا به آلزايمر افزايش دهند.
­آلزايمر با از دست دادن حافظه کوتاه مدت، فراموش کردن آدرس ها و اسم ها آغاز مي شود و کم کم تا آنجا پيش مي رود که فرد حتي راه بازگشت به خانه را فراموش مي کند.­
بيماري آلزايمر متاسفانه درماني ندارد اما مي توان از پيشرفت آن جلوگيري کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۲۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر
  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان