Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - معاون دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقلیت‌ها گفت: ما چیزی به نام اقلیت و اکثریت در کشور نداریم و تفاوتی میان ادیان الهی مختلف در کشور نیست.

به گزارش ایرنا سعید زارع شامگاه جمعه در آیین برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی ایران در اهواز از سوی جامعه ادیان توحیدی ایران (صابئین، آشوریان، زرتشتیان و ارامنه) با تاکید بر این که بابد در حوزه عدالت اجتماعی راهبرد داشته باشیم اظهار کرد: مقام معظم رهبری در جلسه ای فرمودند در حوزه عدالت اجتماعی کم کاری صورت گرفته برای همین ما نیز این موضوع را مد نظر قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از مسئولان استانی می‌خواهیم توجه به عدال اجتماعی را سرلوحه کار خود قرار دهند.
معاون دستیار ویژه رییس جمهوری بیان کرد: بدترین درد تاریخی برای افراد این است که حس کنند شهروند درجه 2 به حساب می آیند در حالی که ما شهروند درجه 2 نداریم.
وی تصریح کرد: ابلاغ منشور حقوق شهروندی از سوی رییس جمهوری جای تقدیر دارد و بسیار کار ارزشمندی محسوب می شود.
زارع گفت: تجربه من طی چهار سالی که در این حوزه مشغول هستم این است که موضوع و مشکلات و دغدغه ادیان دیگر در کشور برای مردم از اهمیت بسیار بالائی برخوردار است و پیگیر این موضوعات هستند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در این نشست بیان کرد: بدون تردید اگر بازبینی و بازنگری در کنزا، انجیل و قرآن داشته باشیم خواهیم دید شعار اصلی ادیان الهی و آیین الهی رها شدن از یوغ استثمار و ظلم و ستم است و انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) به نحو جدی به این موضوع جامه عمل پوشاند.
محمد جوروند با بیان این که در کشوری زندگی می‌کنیم که پرچم آن زینت بخش محافل مختلف است گفت: ارتباطات و پیوندهای ما با آیین و مذاهب مختلف در ایران بسیار قوی و خوب است.
وی افزود:در هشت سال دفاع مقدس از تمامی مردم با آیین و مذهب مختلف شهید تقدیم انقلاب شد که نشان از فصل مشترکی همه مردم در حفظ تمامیت ارضی ایران دارد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بیان کرد:در استان خوزستان همه مذاهب و ادیان در کنار هم به شکلی مسالمت آمیز زندگی می کنند.
در ادامه این آیین نمایندگان ادیان مختلف به سخنرانی پیرامون پیروزی انقلاب اسلامی پرداختند و از خانوادهای شهدای این ادیان تجلیل و تقدیر شد.
7164/6064
خبرنگار: عاطفه جوادی** انتشار: محسن بهاروند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۳۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادنامه ای برای «استاد»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شهید مطهری از شاگردان علامه طباطبائی و امام خمینی بود. مطهری آثاری متعددی در کلام و فلسفه اسلامی نوشته است. روزآمدسازی و تبیین آموزه‌های اسلام و تشیع، از ویژگی‌های فعالیت‌های فکری او است. مطهری، آموزه‌های اسلامی را که قبلاً در قالب بیاناتی پیچیده ارائه می‌شد، به سبک ویژه خود، به صورت آسان و با زبان روز در اختیار مخاطبان قرار می‌داد. کتاب‌های او در موضوعات مختلف دینی بار‌ها به زبان‌های مختلف منتشر شده است.

سالروز شهادت مرتضی مطهری، در ایران روز معلم خوانده شده و آیین‌های بزرگداشتی در همین ارتباط برگزار می‌شود.

مرتضی مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ش، ۱۲ جمادی‌الاول ۱۳۳۸ق، در فریمان از توابع مشهد به دنیا آمد. 

محمدحسین مطهری (درگذشته ۱۳۵۰ش)، پدر شهید مطهری روحانی مورد احترام مردم در فریمان و از شاگردان آخوند خراسانی بود. مطهری گفته است اولین بار ایمان و تقوا و عمل صالح و راستی «معظّم له» مرا به راه راست آشنا ساخت. شهید مطهری مقدمات را نزد پدرش فراگرفت و از ۱۳ سالگی (سال ۱۳۱۱ش) در حوزه علمیه مشهد مشغول به تحصیل شد. در سال ۱۳۱۶ش او به قم رفت و حدود ۱۵ سال در آنجا اقامت نموده از درس اساتید آنجا همچون آیت الله بروجردی، امام خمینی و علامه طباطبائی استفاده نمود. پس از آن چنانکه همسرش تصریح کرده، به دلایل معیشتی، قم را ترک کرده و به تهران مهاجرت کرد. مرتضی مطهری در سال ۱۳۳۱ش ازدواج کرد. 

مرتضی مطهری (۱۲۹۸ ـ ۱۳۵۸ش) مشهور به شهید مطهری یا استاد مطهری، اسلام‌شناس و متفکر برجسته شیعه. مطهری از افراد تأثیرگذار و از رهبران فکری انقلاب اسلامی ایران به شمار می‌رود. وی ریاست شورای انقلاب را تا روز شهادت بر عهده داشت.

پیش از انقلاب اسلامی، مبارزات فکری مطهری در مقابله با جریانات فکری مارکسیستی در ایران نقش قابل توجهی در رویگردانی جوانان از این تفکرات داشت. او از بنیان‌گذاران حسینیه ارشاد است.

مطهری از شاگردان علامه طباطبائی و امام خمینی بود. مطهری آثاری متعددی در کلام و فلسفه اسلامی نوشته است. روزآمدسازی و تبیین آموزه‌های اسلام و تشیع، از ویژگی‌های فعالیت‌های فکری او است. مطهری، آموزه‌های اسلامی را که قبلاً در قالب بیاناتی پیچیده ارائه می‌شد، به سبک ویژه خود، به صورت آسان و با زبان روز در اختیار مخاطبان قرار می‌داد. کتاب‌های او در موضوعات مختلف دینی بار‌ها به زبان‌های مختلف منتشر شده است.

سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری، در ایران روز معلم خوانده شده و آیین‌های بزرگداشتی در همین ارتباط برگزار می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • روز اتحاد است/ هم‌خوانی معلمان در دیدار امروز با رهبر انقلاب + فیلم و متن
  • یادنامه ای برای «استاد»
  • علت تفاوت قیمت زیاد در انواع مختلف قهوه چیست؟
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد
  • مرزبانان کشور برای دفاع ازمرزها و انقلاب دراوج آمادگی قرار دارند