Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@23:13:33 GMT

نورافشانی در ۴ نقطه تهران به مناسبت ۲۲ بهمن

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۱۳۱۶۳

نورافشانی در ۴ نقطه تهران به مناسبت ۲۲ بهمن

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، شهرداری تهران تمهیدات ترافیک،‌ خدماتی و ... برای برگزاری هرچه باشکوه تر راهپیمایی 22بهمن اخذ کرده که در شرح ذیل می خوانید:
اعلام مسیرهای ده گانه راهپیمایی

اعظم ابراهیمی مدیرروابط عمومی معاونت خدمات شهری در خصوص برنامه‌های شهرداری تهران بمناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی 22بهمن گفت: ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان تهران شامل 23 کمیته است و در این راستا کمیته اجرایی (شهرداری تهران) با هشت کارگروه اقدامات اجرایی و وظایف محوله خود را در ده مسیر تعیین شده برنامه ریزی و اجرا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه مسیرهای ده گانه راهپیمایی 22 بهمن به سمت میدان آزادی را به شرح زیر برشمرد:

مسیر شماره 1: مسجد امام حسین(ع)، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 2: مسجد جامع ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان شهید آیت الله سعیدی، میدان آزادی

مسیر شماره 3: مسجد امام هادی(ع)، بلوار معلم، خیابان شهید آیت الله سعیدی، میدان آزادی

مسیر شماره 4: مسجد دارالسلام، میدان منیریه، خیابان کارگر، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 5: مسجدالجواد(ع)، میدان 7 تیر، خیابان شهید مفتح، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 6: مسجد حضرت امیر(ع)، خیابان کارگر شمالی، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 7: مسجدالمهدی(عج)، خیابان ستارخان، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 8: مسجد حضرت ابوالفضل(ع)، خیابان توحید، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 9: مسجد امام سجاد(ع)، خیابان اشرفی اصفهانی، خیابان محمدعلی جناح، میدان آزادی

مسیر شماره 10: مسجد امام جعفر صادق(ع) فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان آزادی.

وی در ادامه تاکید کرد: تمامی مناطق 22گانه شهر تهران بویژه مناطق 2، 5، 6، 7، 9، 10، 11، 12، 17، 18،21در روزهای 21 و 22 بهمن ماه در صورت بارش نزولات آسمانی در آماده باش کامل خواهند بود و هماهنگی‌های لازم در این راستا انجام شده است.

اجرای مراسم نورافشانی در چهار نقطه اصلی شهر

ابراهیمی در ادامه تصریح کرد: فضاسازی و تزئین میادین و خیابان‌های اصلی شهر تهران با نصب بنرهای تبلیغی، پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم‌های الوان، آذین بندی ویژه برج آزادی، طراحی، تهیه و نصب بنرهای ویژه جایگاه یوم الله بیست و دوم بهمن و محدوده آن و اطراف میدان آزادی، تزئین و زیباآرایی ویژه جایگاه مراسم یوم الله 22 بهمن،انجام تبلیغات محیطی در مسیرهای منتهی به میدان آزادی به ویژه خیابان‌های آزادی، انقلاب، محمدعلی جناح و آیت الله سعیدی،تبلیغات ویژه بر روی عرشه پل‌های عابر پیاده با جملاتی از امام راحل و مقام معظم رهبری با مضامین انقلاب اسلامی، دهه فجر و شهدای والا مقام، نصب پرچم‌های بزرگ جمهوری اسلامی ایران بعنوان نماد ملی و پرچم‌های الوان در سطح شهر و مراکز مهم، به پرواز در آوردن تعداد 6000 عدد بادکنک و نیز برگه‌های رنگی مزین به جمله دهه فجر مبارک باد از فراز برج آزادی در یوم الله 22 بهمن،اجرای مراسم نورافشانی در 4 نقطه اصلی شهر(میدان آزادی، برج میلاد، بوستان ولایت و اراضی عباس آباد) و... از جمله برنامه‌های شهرداری تهران در این مراسم می‌باشد.

گلباران مسیر راهپیمایی یوم الله 22بهمن با220هزار شاخه گل

استقرار 126تیم عملیاتی در مسیر راه پیمایی

به گفته ابراهیمی مسیر راهپیمایی یوم الله 22بهمن (میدان آزادی و مسیرهای راهپیمایی) با 220 هزار شاخه گل گلباران خواهد شد.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران در خصوص اقدامات کارگروه ایمنی (سازمان آتش نشانی) گفت: 126 تیم عملیاتی با  156 دستگاه خودرو و موتورسیکلت و 372 آتشنشان در طول مسیرهای راهپیمایی مستقر خواهند شد که حلقه اول شامل  9 دستگاه خودرو و موتورسیکلت به همراه 22 آتشنشان در میدان آزادی و حلقه دوم با 147 دستگاه خودرو و موتورسیکلت به همراه 350 آتشنشان در طول مسیرهای راهپیمایی مستقر خواهند شد.

وی در ادامه افزود:همچنین برای حفظ و نگهداشت ویژه و پاکیزه سازی قبل،حین و پس از مراسم 1820 نفر کارگر رفت و روب،38  کامیونت حمل زباله، 20جاروب بزرگراهی، 54خاور روباز، 23 تانکر آب، 11 دستگاه خودرو جدول شور و... اقدام به پاکسازی مسیرهای راهپیمایی خواهند کرد.

ابراهیمی در ادامه افزود: به منظور کنترل سد معبر و مباحثی از این دست در مسیرهای فوق، 139 اکیپ معبربان و شهربان نیز در برخی از مناطق و در معابر اصلی با 417 نفر نیروی اجرایی از مناطق، مستقر می‌شوند.

برپایی پردیس‌های فرهنگی هشتگانه در طول مسیر راهپیمایی

 به گفته ابراهیمی اقداماتی چون آذین بندی میادین و معابر با استفاده از ریسه‌های نوری و پارچه ای، برپایی پردیس‌های فرهنگی هشت‌گانه در طول مسیر راهپیمایی، برپایی ایستگاه نقاشی ویژه کودکان، برپایی ایستگاه اطلاع رسانی و آموزش تفکیک پسماند، برپایی نمایشگاه بهترین کاردستی‌ها از دورریختنی‌ها و... از جمله اقداماتی است که انجام خواهد شد.

استقرار 60 ون تاکسی در مسیر راهپیمایی

علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان تاکسیرانی ضمن اعلام مسیرهایی که این سازمان برای حمل و نقل راهپیمایان از میادین اصلی به مسیرهای راهپیمایی مقرر کرده است، گفت: 60 دستگاه ون تاکسی برای سرویس رسانی رایگان به راهپیمایان به مسیرهای راهپیمایی در نظر گرفته شده است.

همچنین ستاد گمشدگان در محل ساختمان ستادی سازمان تاکسیرانی ایجاد می شود که گمشدگان را به مقاصدشان راهنمایی خواهد کرد.

وی  افزود: تعداد 200 دستگاه تاکسی ویژه نیز در ورودی پایانه مسافربری غرب و ترمینال جنوب از ساعت 4 صبح آماده  جابجایی مسافران شهرهای اقماری به محل برگزاری مراسم می باشد.

همچنین محورهای سرویس دهی عبارتند از:

محور 1: حدفاصل میدان ولیعصر(عج) تا چهارراه ولیعصر(عج)

محور2: حدفاصل پل شهید ستاری تا جاده مخصوص به سمت آزادی

محور3: حدفاصل میدان حر تا میدان انقلاب

محور4: حدفاصل میدان امام خمینی تا ضلع جنوب میدان فردوسی

محور5: حدفاصل میدان هفت تیر تا خیابان انقلاب

مترو در 22بهمن رایگان است

مهندس نوبخت مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو گفت: شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه در روز 22 بهمن با آمادگی کامل، خدمات ویژه‌ای به شهروندان گرامی در این روز ارائه خواهد کرد.

 وی با اشاره به اینکه استفاده از مترو از ابتدای صبح روز یکشنبه (22 بهمن 1396) تا پایان مراسم راهپیمایی رایگان است افزود: بعد از پایان مراسم نیز پذیرش مسافر در ایستگاه‌هایی که در مسیر راهپیمایی قرار دارند، جهت بازگشت راهپیمایان به مقاصد خود رایگان است.

نوبخت با بیان اینکه در این روز تمامی خطوطی که با ازدحام جمعیت روبرو شوند با اعزام حرکت قطارهای فوق‌العاده نسبت به انتقال مسافران به مبادی اولیه اقدام خواهد شد، تصریح کرد: طبق روال هرسال و به منظور حفظ نظم و امنیت در برگزاری مراسم روز 22 بهمن، ایستگاه متروی میدان آزادی واقع در خط چهار مترو تا پایان مراسم بسته خواهد بود.

استقرار اتوبوس‌ها در 6 مسیر از ساعت 7:30

شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در اطلاعیه ای نحوه خدمت‌رسانی و فعالیت اتوبوس‌ها در روز 22 بهمن را اعلام کرد و عنوان داشت:  در روز یکشنبه از ساعت 7:30 صبح از میادین ، پایانه‌ها، شهرک‌های ذل، اقدام به انتقال شهروندان به مبادی ورودی مسیر راهپیمایی می‌کند:

 سامانه 1: میادین انقلاب اسلامی – فردوسی- امام حسین( ع) – خاقانی- چهارراه تهرانپارس- نبوت-کلاهدوز

 سامانه 2: میادین شمشیری- رازی، محمدیه- قیام- خراسان- شوش- پایانه خاوران

 سامانه 3: میادین رسالت – هفتم تیر- نوبنیاد- تهرانپارس- چهار راه اشراق- لویزان- شهرک شهید محلاتی

سامانه 4: میدان راه‌آهن، ابوذر، نازی‌آباد- خزانه بخارایی-تجریش- ونک

 سامانه 5: پایانه آزادگان-  صادقیه- پونک- اشرفی اصفهانی- سیمون بولیوار- دانشگاه علوم و تحقیقات- کن- شهران- جنت آباد- دهکده المپیک- شهرک شهید باقری- هوانیروز- شهر آرا- شهرک ولیعصر(عج) – یافت آباد- فردوس- شاد آباد- تهرانسر- خلیج فارس

 سامانه 6: سیزده آبان- دولت آباد- خانی آبادنو

در خاتمه اطلاعیه آمده است: پس از پایان مراسم، ناوگان اتوبوسرانی پایتخت در اطراف خیابان‌های منتهی به میدان آزادی مستقر بوده و شرکت کنندگان را به مبادی اولیه برگشت خواهند داد.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات

شرایط ژئوپلیتیکی کشورمان، ما را در یکی از مهم‌ترین موقعیت‌های کریدوری غرب آسیا قرار داده است به‌نحوی که، با تسریع در تکمیل مسیرهای ریلی می‌توانیم راه ارتباطی چین و هند با اروپا را از خاک خودمان برقرار کنیم و درآمد ارزی بیشتری را از حق ترانزیت و توسعه بازرگانی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بدیهی است که مسیرهای ترانزیتی انتقال کالا در تجارت بین‌الملل از اهمیت فراوانی برخوردار است، به‌نحوی که کشورهای جهان در راستای حداکثرسازی سود تجاری خود به دنبال پرداخت کم‌ترین حق ترانزیت برای رسیدن بار به کشور مقصد هستند.

مسیرهای ترانزیتی ریلی برای انتقال بارهای داخلی و خارجی نسبت به سایر مسیرهای زمینی، هوایی و دریایی سریع‌تر و به‌صرفه‌تر است، در همین راستا همه کشورها با توسعه خطوط ریلی خود می‌خواهند مسیرهای ترانزیتی میان کشورها را از طریق خاک خودشان برقرار کنند، تا از طرفی مشمول دریافت حق ترانزیت شوند و امور بازرگانی خود را توسعه دهند.

ایران هارتلند ترانزیتی غرب آسیا

در همین راستا کشورهای منطقه غرب آسیا به‌دلیل موقعیت خاص ژئوپلیتیکی خود برای حمل‌ونقل بارها میان آسیا و اروپا، با یکدیگر رقابت می‌کنند. بر همین مبنا کشورمان به توسعه کریدورهای ریلی اهتمام ورزیده است، به‌گونه‌ای که مسیرهای ترانزیتی مهم کشورمان در کریدورهای شمال - جنوب و شرق - غرب تقسیم می‌شود.

ایران کوتاه‌ترین مسیر اتصال دریای خزر و خلیج فارس است، به همین دلیل در دوران بازی بزرگ قرن ۱۹، تمرکز اصلی انگلیس و روسیه بر کنترل بر ایران بود، در همین راستا کارشناسان به همین دلیل از ایران به عنوان قطب ترانزیت انرژی منطقه نام می‌برند.

راه ابریشم با قدمت ۲ هزار ساله، مجددا در سال ۲۰۱۳ توسط چین بر سر زبان‌ها افتاد، به‌نحوی که طرح راه ابریشم جدید یا طرح یک کمربند و یک جاده، یک طرح سرمایه‌گذاری در زیربناهای اقتصادی بیش از ۶۰ کشور جهان و توسعه دو مسیر تجاری «کمربند اقتصادی راه ابریشم» و «راه ابریشم دریایی» است.

توسعه راه‌آهن رشت - آستارا شرط باقی‌ماندن در طرح ابریشم

چین بزرگترین شریک تجاری ایران در سال ۲۰۱۸ بوده و ارزش تبادلات تجاری دو کشور به حدود ۳۵ میلیارد دلار رسیده است، این کشور بزرگترین واردکننده نفت کشورمان است که عضویت ما در سازمان شانگهای این همکاری‌ها را چندین برابر کرده است، در همین راستا مسیر مرکزی این شاهراه از آسیای مرکزی به ایران و خلیج فارس رسیده و از ترکیه و دریای مدیترانه گذر می‌کند.

در همین راستا، بهمن ۱۳۹۴ اولین قطار چین از قزاقستان و ترکمنستان وارد ایستگاه ریلی تهران شد، که نشان‌دهنده آمادگی کامل چین برای تأمین هزینه‌های زیرساختی ایران مربوط به این شاهراه از طریق بانک سرمایه‌گذاری آسیایی زیرساخت بود. بر این اساس، بارهای ترانزیتی از مرزهای شمال‌شرقی کشورمان وارد و از طریق مرزهای شمال‌غربی وارد ترکیه و اروپا می‌شدند.

با این حال عدم تکمیل برخی مسیرهای ریلی مانند رشت - آستارا در کریدور شمال - جنوب موجب اخلال در همکاری ایران در طرح ابریشم شده است، البته در این محور با طول ۱۶۴ کیلومتر به گفته مسئولان، تاکنون عملیات اجرایی ۱۲ کیلومتر از سمت آستارا و ۱۰ کیلومتر از سمت رشت آغاز شده است. به همین علت طرح ابریشم، مسیر جایگزین کاسپین ترانس را برگزید، مسیری که در آن کالای ترانزیتی از چین وارد قزاقستان شده و از دریای خزر، جمهوری آذربایجان و گرجستان به دریای سیاه و ترکیه می‌رسد و از آن‌جا وارد کشورهای اروپایی می‌شود.

کریدور بین‌المللی دیگری که ایران در آن نقش بسزایی دارد، مسیر ترانزیتی هندوستان - ایران - روسیه است که این سه کشور سال ۲۰۰۲ توافقنامه‌ای را امضاء کردند، که بار ترانزیتی از بندر عباس به منطقه قفقاز و در نهایت به روسیه برسد، به‌گونه‌ای که این مسیر ۲۲ روزه جایگزین راه ۴۰ روزه بار ترانزیتی از بمبئی به سنت پترزبورگ شده بود، اما همچنان نقص مسیر رشت - آستارا روند این فرایند را مختل کرده است.

لزوم راه‌اندازی محور ریلی چابهار - سرخس برای کریدور هند - ازبکستان

کریدور بعدی مسیر هندوستان به کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز از طریق بندر چابهار است، که این مسیر ترانزیتی نیز در دست اقدام است تا محور ریلی آن از چابهار به زاهدان، سپس به میلک برسد و از سرخس وارد ترکمنستان، ازبکستان و قزاقستان شود. در همین راستا از مسیر ۶۳۰ کیلومتری چابهار - زاهدان با تسهیلات صندوق توسعه ملی، بخش زاهدان - خاش به طول ۱۵۰ کیلومتر به بهره‌برداری رسیده است.

رقابت در این کریدور هم موجب شد، تا مقام‌های افغانستان، ازبکستان و پاکستان درباره ساخت راه‌آهن افغان‌ترانس در سال ۲۰۱۸ به توافق ابتدایی دست یافتند و در این مسیر کالاهای هندی از پاکستان و افغانستان وارد ازبکستان و قزاقستان می‌شود.

تراسیکا و آلتید دو کریدور مهم برای ایران

کریدور تراسیکا از دیگر مسیرهای ترانزیتی است که نخستین‌بار در سال ۱۹۹۳ در کنفرانسی در بروکسل با حضور وزرای تجارت و حمل‌ونقل هشت کشور (ارمنستان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان) به منظور حل مشکلات حمل‌ونقل و تجارت منطقه، مطرح شد و در ۲۰۰۹ ایران نیز به توافق‌نامه مربوطه پیوست، به‌گونه‌ای که شاخه جنوبی این کریدور از ایران معرفی شده است که از مرز ترکمنستان وارد ایران و سپس از طریق مرز بازرگان وارد ترکیه می‌شود.

کریدور آلتید جزو بزرگترین شبکه‌های ارتباطی بین‌المللی شامل سه کریدور شمالی، مرکزی و جنوبی است، که سال ۱۹۹۲ شکل گرفته و کریدور شمالی آن برای اتصال به اروپا از طریق قزاقستان و روسیه است، همچنین کریدور آلتید مرکزی دریای خزر، بندر ترکمن، باکو، ترکمنستان و اروپا را به هم متصل می‌کند و آلتید جنوبی شامل کشورهای ایران، ترکمنستان، بلغارستان و ترکیه است که به کشورهای اروپایی منتهی می‌شود.

بر اساس داده‌های گمرک، حجم ۱۴.۲ میلیون تنی ترانزیت سال قبل (۱۴۰۲) بالاترین مقدار ترانزیت خارجی در دو دهه گذشته بوده است، اگرچه ظرفیت ترانزیتی کشورمان بالغ‌بر ۸۰ میلیون تن است با این‌حال، فعال‌سازی استعدادهای ترانزیتی علاوه‌بر ایجاد درآمدهای کلان (سالیانه بیش‌از  ۸ میلیارد دلار) و کمک به رفع مشکلات ارزی، موجب چسبندگی اقتصاد جهانی به کشورمان نیز می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادامه مراسم جمعه‌های خشم در مازندران
  • ادامه مراسم جمعه های خشم در مازندران
  • بارندگی منجر به کندی حرکت در برخی مسیرهای اصلی مشهد شده است
  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • ۷۰ نقطه حادثه در مسیرهای اربعینی ایمن سازی شدند
  • دانش‌آموزان یک دبستان بدهی ۲ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • افزایش محدوده خدمات رسانی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری بیرجند
  • دانش‌آموزان مدرسه بیان رفیع بدهی دو نفر زندانی را پرداخت کردند
  • پویش سلامتی را قدم بزن به مناسبت هفته سلامت در مهریز